Здравей Гост

Натални карти за начинаещи

• 504 Отговора
  • 139897 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Натални карти за начинаещи
« Отговор #30 -: Юни 22, 2011, 02:46:19 pm »
Има, има напрежение  :'( Всичко стана задължение и работа... Романтиката поизчезна... Но се надявам, когато Сатурн се махне от моя 7 дом и приключи с квадратурата си към Слънцето на мъжа ми, нещата да се пооправят

Предстои ти много внезапна промяна... след 1-2 г. :)..Сатурн няма да напусне скоро 7-я ти дом...,факт е , че той в настоящия етап държи под контрол всички връзки в живота ти...,компромиса е за твоя сметка...Ти не се чувстваш особено щастлива...

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #31 -: Юни 22, 2011, 02:56:40 pm »
Всичко написано от теб е на 100 % вярно! Ами тази внезапна промяна след 1, 2 год. - да не е свързана с личния ми живот ?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #32 -: Юни 22, 2011, 02:59:08 pm »
Всичко написано от теб е на 100 % вярно! Ами тази внезапна промяна след 1, 2 год. - да не е свързана с личния ми живот ?

Да...,ще касае личния ти живот..,защото в един момент ще ти писне...да се съобразяваш кога да се усмихваш , как да се държиш...,какво да казваш и как...Ти си прекалено контактна , бърза...,не са ти по вкуса монотонните неща.... ;D

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #33 -: Юни 22, 2011, 04:06:09 pm »

Да...,ще касае личния ти живот..,защото в един момент ще ти писне...да се съобразяваш кога да се усмихваш , как да се държиш...,какво да казваш и как...Ти си прекалено контактна , бърза...,не са ти по вкуса монотонните неща.... ;D
Този Уран транзитиращ през 1 дом още от сега крещи за промяна  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #34 -: Юни 22, 2011, 04:14:07 pm »

Този Уран транзитиращ през 1 дом още от сега крещи за промяна  ;D

Творец, лечител , мистик..но и жертва...това е асц Риби....В моменти на трудности за теб е най-лесно да избягаш от себе си...Интресно , и основно нещо е интерсептирания знак овен в 1-ви дом...Т.е за теб е много важна планетата марс , която реализира знака....Не се оставяй никога по течението , защото не се знае до къде би могла да стигнеш...
За съпруга ти дали това не е втори брак? ::)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #35 -: Юни 22, 2011, 04:19:59 pm »
Не, и за двамата е първи  :) Ама дали ще е последен  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #36 -: Юни 22, 2011, 04:21:56 pm »
Не, и за двамата е първи  :) Ама дали ще е последен  ;D

Зависи от вашия избор... ;) :)..най-вече....Уран в 1-ви носи сериозна промяна за натива...Колкото по-нестандартно...толкова по-добре...Твърде възможно е да забременееш с 2-ро дете....

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #37 -: Юни 22, 2011, 04:33:34 pm »
Значи тази внезапна промяна след 1, 2 год. може и с това да е свързана - второ дете. А емиграция в чужбина възможна ли е - защото и това сме си го мислели. При всички случаи няма да е лесно - предстои ми Сатурнов възврат и то какъв - ще засегне и Слънцето, и Венера и Марс  :'(

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #38 -: Юни 22, 2011, 04:39:29 pm »
Значи тази внезапна промяна след 1, 2 год. може и с това да е свързана - второ дете. А емиграция в чужбина възможна ли е - защото и това сме си го мислели. При всички случаи няма да е лесно - предстои ми Сатурнов възврат и то какъв - ще засегне и Слънцето, и Венера и Марс  :'(

Сатурн иска сигурност , точност , яснота...параметри....ти си наясно с това...Противоречието ще ти даде възможност за избор...Защото избор винаги има...
Имате достатъчно неща в/у които можете да стабилизирате отношенията си...Да , верно е ..,че той е рак..и е по-особен , чувствителен, домошар...но...това не е беда... ;D

*

Неактивен ger4o

• *
  • 30
« Отговор #39 -: Юни 22, 2011, 06:59:21 pm »
Това е моята карта, ще ми бъде интересно да чуя коментарите Ви..... ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #40 -: Юни 22, 2011, 07:38:45 pm »
Завидях ти на Сатурна... ;D ;)
Как го усещаш...? Има ли място където се чувстваш несигурна?

*

Неактивен ger4o

• *
  • 30
« Отговор #41 -: Юни 22, 2011, 07:56:00 pm »
Какво му пък има на Сатурна ми за завиждане.... ;D Най-несигурна ли...по-скоро най-големите ми предателства и гадости почти винаги идват от приятелската среда- и по ирония, напоследък са все от Деви....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #42 -: Юни 23, 2011, 12:21:11 pm »
Какво му пък има на Сатурна ми за завиждане.... ;D Най-несигурна ли...по-скоро най-големите ми предателства и гадости почти винаги идват от приятелската среда- и по ирония, напоследък са все от Деви....

Странно... ::) ??? Отлично аспектиран Сатурн... ::) Учудва ме...

Сигурен ли е часа? ::)

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #43 -: Юни 23, 2011, 01:02:42 pm »
От ваши наблюдения скритите аспекти по- силни ли са? Имам и друг проблем, как да съм сигурна  в точния си АС, от астрокома ли???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #44 -: Юни 23, 2011, 01:13:40 pm »
От ваши наблюдения скритите аспекти по- силни ли са? Имам и друг проблем, как да съм сигурна  в точния си АС, от астрокома ли???

Единствено и само чрез ректификация можеш да бъдеш сигурна в асцендента... :)
За мен лично всичко невидимо е по-силно.... ;)