Здравей Гост

Натални карти за начинаещи

• 504 Отговора
  • 140158 Прегледи
Re: Натални карти за начинаещи
« Отговор #390 -: Декември 19, 2011, 10:24:17 am »
здравейте, чета ви от доста време и ви се възхищавам на знанията, добронамереността и времето което отделяте за да споделяте с такива като мен които търсят отговори опита си  :)
качвам една карта, за която въпроса е - дали непрекъснатото напрежение, емоционална нестабилност и несигурност са дадени още при раждането на човека или се дължат на нестабилна психика в следствие на събития през годините след раждането.
Мисля, че МЦ е с неблагоприятни влияния от страна на Сатурн, Юпитер и Марс...
Ще съм изключително благодарна на всички, които си кажат мнението.

*

Неактивен sindi

• **
  • 61
« Отговор #391 -: Декември 19, 2011, 10:44:07 am »
здравейте, чета ви от доста време и ви се възхищавам на знанията, добронамереността и времето което отделяте за да споделяте с такива като мен които търсят отговори опита си  :)
качвам една карта, за която въпроса е - дали непрекъснатото напрежение, емоционална нестабилност и несигурност са дадени още при раждането на човека или се дължат на нестабилна психика в следствие на събития през годините след раждането.
Мисля, че МЦ е с неблагоприятни влияния от страна на Сатурн, Юпитер и Марс...
Ще съм изключително благодарна на всички, които си кажат мнението.
При мен файла не се чете.

« Отговор #392 -: Декември 19, 2011, 10:45:37 am »
ще го преформатирам сори

« Отговор #393 -: Декември 20, 2011, 06:09:48 pm »

Астролозите казват, че се реализира това, което е заложено в радикса.
Ако има някакви предпоставки, в един или друг момент те може да се проявят.

Теб какво конкретно те интересува в тази карта? Къде са указанията за емоционални проблеми?
Малко ме обърка въпросът ти, звучи като домашно от курс по астрология, да определим какво евентуално може да се е случило в годините след раждането. ::)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #394 -: Декември 20, 2011, 07:07:59 pm »
Мисля, че МЦ е с неблагоприятни влияния от страна на Сатурн, Юпитер и Марс... Ще съм изключително благодарна на всички, които си кажат мнението.

Здравей, Марина :) Мисля, че почти всеки който е в този форум може да види с какво благоприятно или неблагоприятно влияние е MC в съответната карта или която и да е друга важна точка за начало, както и да се прецени дали напрегнатите аспекти означават неблагоприятно влияние винаги :) . Оттам нататък важното е как се интерпретират дадените планетарни позиции по дом, знак, аспекти, взаимно влияние между тях, йерархична подредба и да не продължавам да изброявам по-добре  ;D
             Би било добре да споделиш с всички нас дали само и единствено търсиш съответните отговори на въпросите, които зададе или би искала да се задълбочиш и да обогатиш познанията си в астро сферата :) Паралелно с което Лили е права, че малко звучи като бързо ребусче зададеният ти въпрос впредвид логиката, ако ли не е така - добре, опровергай ни и не го приемай като нападка, а просто като мнение  ;)
             P.S. Това, което би искала да узнаеш все пак изисква доста способи и задълбочено разглеждане както на наталната карта, така и на динамичното развитие през годините на индивида  ;D
« Последна редакция: Декември 20, 2011, 07:11:31 pm от kokolino »

« Отговор #395 -: Януари 05, 2012, 12:21:59 pm »
      Здравейте, реших да кача картата си, нямам въпроси по нея. Скоро попаднах на астрологията и ме заинтригува доста, но засега просто се опитвам да опозная терминологията. Иначе от малкото което прочетох досега, започнах да намирам някаква връзка с разни важни периоди от живота ми, освен, ако не си въобразявам де.

Поздрави

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #396 -: Януари 05, 2012, 12:28:17 pm »
Здравей...Доста интересна карта...притежаваш... :P...

*

Неактивен Deter

• 201
« Отговор #397 -: Януари 05, 2012, 02:40:56 pm »
 Наистина е интересна  :)
Като завъртя домовете, подредбата на планетите ми е много позната, сигурно е заради датата   ::)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #398 -: Януари 08, 2012, 11:37:16 am »
          Хайде малко практика да приложим. Какво мислите за притежателката на този натал - работа, професия, семейство, начин на живот и социален статус, интересни събития около нея последно време или предстоящи такива?

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #399 -: Януари 08, 2012, 05:00:14 pm »

Здравейте, реших да кача картата си, нямам въпроси по нея. Скоро попаднах на астрологията и ме заинтригува доста, но засега просто се опитвам да опозная терминологията. Иначе от малкото което прочетох досега, започнах да намирам някаква връзка с разни важни периоди от живота ми, освен, ако не си въобразявам де.

Поздрави

Здрасти, Зенитов  и добре дошъл :)  Ако в етапа в който се запознаваш с астро терминологията и теория имаш въпроси всички ние тук с радост бихме ти дали съвет, насока, мнение, препоръка  ;D
            А относно натала ти се присъединявам към мнението на Марая и Детер, че е доста интересна сама по себе си картата ти  ;D Все пак имаш не зле поставена Луна в 4и, къдети си е стелиум положението в този Телец наред и със Слънцето и Марс-а - доста практично насочена личност си, имаш не малко земя и фиксиран елемент в картата  8) Интересно ми е как си в любовта, че тази опозиция по оста 6-12 на Венера - Нептун си имам наблюдения към нея практически  ;D А и Сатурн + Плутон на MC в 9и не са за подценяване, а и при все, че единият е управител на AC-то ти, интерспетирани 4 знака, липса на квадратури - предполагам не усещаш въобще на този етап липсата на нещо подтикващо за решения, за избор?!?
« Последна редакция: Януари 08, 2012, 05:04:29 pm от kokolino »

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #400 -: Януари 08, 2012, 09:00:25 pm »
Здравейте и от мен.
На мен специално ми се струва много симпатичен факта,  че се включва във форума грамотен човек с желанието да разбере нещо повече за астрологията, не просто някой да му каже някаква бърза прогноза.
Ако имате въпроси аз също с удоволствие бих се отзовала.

« Отговор #401 -: Януари 09, 2012, 07:06:48 pm »
        Благодаря ви за коментарите и предложенията за помощ, относно астрологията. Та, ако можете да ме насочите, откъде би било най-полезно за един аматьор да започне, ще съм много благодарен.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #402 -: Януари 09, 2012, 08:33:52 pm »
http://cafeastrology.com/
Ето един много популярен сайт.
В astro.com можете да си построявате най-различни карти и... постепенно... ще започнете и да ги разбирате.
На български има някаква преведена литература, може би била полезна. Аз съм ползвала неща на английски и не мога да препоръчам нещо конкретно на български. Бихте могли и в интернет да намерите доста инфо, а също така ако ползвате някакъв език и да си поръчвате книжки по темата. Има цял океан буквално..
Това е, за което се сещам в момента..
« Последна редакция: Януари 09, 2012, 08:38:30 pm от Antena »

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #403 -: Януари 10, 2012, 09:13:18 am »
         Зенитов, мога да ти препоръчам и няколкотомната поредица на Джоан Маккевърс и Марион Марч - "Най-добрият начин да научим астрология" като доста добър вариант за първоначален фундамент  :)

*

Неактивен sindi

• **
  • 61
« Отговор #404 -: Януари 10, 2012, 10:40:08 am »
         Зенитов, мога да ти препоръчам и няколкотомната поредица на Джоан Маккевърс и Марион Марч - "Най-добрият начин да научим астрология" като доста добър вариант за първоначален фундамент  :)
Предложението на Коколино е много добро,аз започнах  точно  с тези книги.В много от форумите също може да се научат доста неща. :)