Здравейте, реших да кача картата си, нямам въпроси по нея. Скоро попаднах на астрологията и ме заинтригува доста, но засега просто се опитвам да опозная терминологията. Иначе от малкото което прочетох досега, започнах да намирам някаква връзка с разни важни периоди от живота ми, освен, ако не си въобразявам де.
Поздрави
Здрасти, Зенитов и добре дошъл

Ако в етапа в който се запознаваш с астро терминологията и теория имаш въпроси всички ние тук с радост бихме ти дали съвет, насока, мнение, препоръка
А относно натала ти се присъединявам към мнението на Марая и Детер, че е доста интересна сама по себе си картата ти

Все пак имаш не зле поставена Луна в 4и, къдети си е стелиум положението в този Телец наред и със Слънцето и Марс-а - доста практично насочена личност си, имаш не малко земя и фиксиран елемент в картата

Интересно ми е как си в любовта, че тази опозиция по оста 6-12 на Венера - Нептун си имам наблюдения към нея практически

А и Сатурн + Плутон на MC в 9и не са за подценяване, а и при все, че единият е управител на AC-то ти, интерспетирани 4 знака, липса на квадратури - предполагам не усещаш въобще на този етап липсата на нещо подтикващо за решения, за избор?!?