Здравей Гост

Натални карти за начинаещи

• 504 Отговора
  • 139998 Прегледи
*

Неактивен tanya

• 917
Re: Натални карти за начинаещи
« Отговор #285 -: Септември 15, 2011, 01:17:01 pm »
И аз си помислих, че може часът да не е съвсем верен  ;) Не ми се връзва мъж със Слънце в Телец и АСЦ Козирог да е само по приказките, а не по действията  ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #286 -: Септември 15, 2011, 01:23:16 pm »
но ако е асц. водолей не е много учудващо защо не бърза с обвързване

*

iva

« Отговор #287 -: Септември 15, 2011, 04:43:03 pm »
ами, момичета, това е часа, който имам...вярно, че е почти в последен градус, но така е даден. Ако е само 5-10мин по-късно АЦ вече става водолей...кой знае дали в болницата правилно е записан. Това е по спомени на майката.
Някой може ли нещо да ми каже по наличните данни :)
качвам и синастрията ни, аз съм във външния кръг.
« Последна редакция: Септември 16, 2011, 08:34:12 am от iva »

*

issidorra

« Отговор #288 -: Септември 16, 2011, 05:23:09 pm »
Момичета, за образование по степен след висшето 11 дом ли отговаря? В момента съм пред невероятна дилема в живота си и искам да погледна картата си, дали въобще си струва да се занимавам с нещо подобно. След като си направя един самоанализ, ще споделя с вас и ако някой пожелае, може да се включи със съвет.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #289 -: Септември 16, 2011, 05:43:35 pm »

Момичета, за образование по степен след висшето 11 дом ли отговаря? В момента съм пред невероятна дилема в живота си и искам да погледна картата си, дали въобще си струва да се занимавам с нещо подобно. След като си направя един самоанализ, ще споделя с вас и ако някой пожелае, може да се включи със съвет.

Макар и да не съм момиче ще се включа по въпроса ;D  Доколкото знам се гледа 11 дом в случая за докторантура или някакво обучение тип квалификация на високо ниво в бизнес среда, корпорация или друга подобна структура  :) А съм попадал на концепции на .... съжалявам, но не мога да цитирам на кой точно автор беше възгледа, че всички форми на обучение след бакалавър се гледат по 11и  ::)

*

issidorra

« Отговор #290 -: Септември 16, 2011, 05:44:48 pm »
Да, за докторантура става въпрос, много благодаря, извинявай, но аз винаги използвам обръщение, когато пиша и просто така ми дойде  :P дано не съм те обидила  :-*

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #291 -: Септември 16, 2011, 05:46:06 pm »
Да, за докторантура става въпрос, много благодаря, извинявай, но аз винаги използвам обръщение, когато пиша и просто така ми дойде  :P дано не съм те обидила  :-*

Ха хааа, няма проблем, не се притеснявай, не мога да се засегна от подобно нещо  ;)

*

issidorra

« Отговор #292 -: Септември 16, 2011, 06:16:04 pm »
При мен управител на 11 дом е Меркурий, доволно аспектиран е, позицията в Лъв и съвпадът с МЦ(откъм 10 дом) мисля, че е доста подходящ за полето, на което искам да се изявявам (университетски преподавател), освен това прави един прекрасен тригон със Сатурн и секстил с Венера. Изпитите за доспускане до докторантура са месец декември, погледнах си транзитите за тогава...интересни неща се появиха, транзитен Сатурн прави секстил към натално Слънце (У на 10 дом) и наближава асцендента (смяна в  положението), прогресивната Луна е в тригон с Меркурий и МЦ, но орбисата е около 4 градуса и не знам, дали важи, както и да е, аз твърдо съм решила да опитам, защото до сега имам 4 семестъра като преподавател в университета на хонорар и смея да кажа,че тази дейност много ми допада, в този ред на мисли ще дам всичко от себе си, за да реализирам намеренията в тази посока. Стискайте ми палци  :P

П.С. Казчвам и картата, ако някой иска да погледне.

*

issidorra

« Отговор #293 -: Септември 16, 2011, 06:16:36 pm »
Сега виждам, че на прогр. МЦ предстои смяна на знака, дано да е за добро!!!

*

iva

« Отговор #294 -: Септември 16, 2011, 10:04:05 pm »
някой може ли да отговори на въпросите ми по-горе....моля ви :)

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #295 -: Септември 16, 2011, 10:26:12 pm »
И аз си помислих, че може часът да не е съвсем верен  ;) Не ми се връзва мъж със Слънце в Телец и АСЦ Козирог да е само по приказките, а не по действията  ::)

Може, може.  :) Я виж Меркурий какъв аспект получава? Меркурий е управител на 5 и 8, на всичкото отгоре У7 дом (Луна) и тя е под обстрел от Нептун.  :-[ Най-несигурен мъжът би трябвало да се чувства именно в интимната сфера. Венера, мунданният управител на любовта е също доста наранена.                   

« Отговор #296 -: Септември 16, 2011, 10:44:07 pm »
При мен управител на 11 дом е Меркурий, доволно аспектиран е, позицията в Лъв ...освен това прави един прекрасен тригон със Сатурн... транзитен Сатурн прави секстил към натално Слънце (У на 10 дом) и наближава асцендента (смяна в  положението),

Стана ми интересно, защото всичко споменато горе, е същото и в моя радикс, както и тр Сатурн ще съвпадне с АС съвсем скоро; и при мен Слънце е управител на 10ти :) В тази връзка, давай смело с докторантурата! Аз за по-малко от 5 години завърших много успешно магистратура и след това докторантура, само че в чужбина! При мен Меркурий е управител и на 9ти, а в самият дом е неаспектиран Юпитер, на когото благодаря за академичните си постижения ;)

Късмет и стискаме палци!
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #297 -: Септември 16, 2011, 10:50:35 pm »

Може, може.  :) Я виж Меркурий какъв аспект получава? Меркурий е управител на 5 и 8, на всичкото отгоре У7 дом (Луна) и тя е под обстрел от Нептун.  :-[ Най-несигурен мъжът би трябвало да се чувства именно в интимната сфера. Венера, мунданният управител на любовта е също доста наранена.                 
Така е, обаче все пак Луната е на трон по дом  ::) Не знам... Мисля си, че по- вероятно АСЦ-та да е Водолей  ???

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #298 -: Септември 16, 2011, 11:03:10 pm »
някой може ли да отговори на въпросите ми по-горе....моля ви :)

А аз мисля, че сама можеш след като си получила нужната информация да си отговориш на задачката защо не ти отговаря никой  ;)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #299 -: Септември 16, 2011, 11:12:26 pm »
Сега виждам, че на прогр. МЦ предстои смяна на знака, дано да е за добро!!!

Е няма как да ти се отрази зле като навлиза в Дева това MC, със сигурност ще да е за добро ;D  ;)