Здравей Гост

Натални карти за начинаещи

• 504 Отговора
  • 139980 Прегледи
*

Неактивен Divna

• 277
Re: Натални карти за начинаещи
« Отговор #315 -: Септември 20, 2011, 03:17:26 am »
Слънчогледче, Нептун във втори дом ни кара да се чувстваме несигурни във финансиите си, в насладата в живота. Така поставен той говори за страх, че можем да останем без средства, но в същото време сме готови да дадем винаги на всеки нуждаещ се. Нептун води и до престрастяване, така че може да бъдем пристрастени към парите, т.е. да желаем да трупаме и в същото време все да сме недоволни, че колкото и да имаме, то не е достатъчно. Тук известната максима за парите е много точна, а именно колкото и да имаме, никога не е достатъчно.  :)
Хубавото на позицията му във втори дом е, че можем много да мечтаем за пари и видиш ли, в един хубав ден желанието ни вече станало реалност.  ;)
Луна във втори дом държи да е финансово осигурена. Пълна ли е банковата сметка - настроението е супер, няма ли пари - няма настроение. За Луна във втори са важни провизиите, така че в кухнята трябва да не липсват продукти за готвене, хладилникът да е пълен.  :)

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #316 -: Септември 20, 2011, 03:20:54 am »
що думи и редове се изписаха,...и енергия се изхаби за глупости. А можеше просто и ясно да се отговори "да, мога, да ти отговоря" или "не, няма да ти отговоря, защото...еди какво си". Имала съм нужда, попитала съм. Не мога да преровя целия форум, за да намеря подходяща тема, в която да се вмъкна. А не искам да създавам нова такава само за моите скромни въпроси. Имах нужда да попитам, лични проблеми и се надявах да внеса капка яснота в тях, с ваша помощ, но не се получи. Имам интереси към астрологията, но нямам претенции, че я знам и разбирам - затова и питам хора със сигурност знаещи повече от мен..и питам именно в темата за начинаещи (тъй като аз самата съм такава). Изтривам си постовете и картите, и благодаря все пак за проявеното внимание. Останете си със здраве!

Е, хайде сега ще се сърдим.  :-[ Хубава работа! Никой с нищо не те е засегнал. Постой малко, подишай дълбоко и намали скоростта.

*

Неактивен iva

• *
  • 1
« Отговор #317 -: Септември 20, 2011, 09:10:07 am »
Извинявам се за спама в темата - много моля модератора на форума да изтрие постовете и картите ми или да каже как мога да го направя сама, тъй като не успявам нещо. Благодаря.

« Отговор #318 -: Септември 20, 2011, 09:44:30 am »
оле каква материалистка,ужас, ужас... ;D айде отивам да мечтая :P
Слънчогледче, Нептун във втори дом ни кара да се чувстваме несигурни във финансиите си, в насладата в живота. Така поставен той говори за страх, че можем да останем без средства, но в същото време сме готови да дадем винаги на всеки нуждаещ се. Нептун води и до престрастяване, така че може да бъдем пристрастени към парите, т.е. да желаем да трупаме и в същото време все да сме недоволни, че колкото и да имаме, то не е достатъчно. Тук известната максима за парите е много точна, а именно колкото и да имаме, никога не е достатъчно.  :)
Хубавото на позицията му във втори дом е, че можем много да мечтаем за пари и видиш ли, в един хубав ден желанието ни вече станало реалност.  ;)
Луна във втори дом държи да е финансово осигурена. Пълна ли е банковата сметка - настроението е супер, няма ли пари - няма настроение. За Луна във втори са важни провизиите, така че в кухнята трябва да не липсват продукти за готвене, хладилникът да е пълен.  :)

« Отговор #319 -: Септември 20, 2011, 09:55:52 am »
Дивна,благодаря ти за вниманието, поразгадй ми моля те този Т квадрат Нептун-Венера-Марс/Сатурн, съвсем наскоро ми отвориха очите за него, аз само тригоните си гледах досега  ;D

оле каква материалистка,ужас, ужас... ;D айде отивам да мечтая :P

« Отговор #320 -: Септември 22, 2011, 01:11:48 pm »
това е моята карта.Имам доста  тао-квадратури и като цяло изглежда странна.Още съм съвсем нова,но мисля,че вече започвам да усещам как работят.Вие как бихте коментирали ?

« Отговор #321 -: Ноември 26, 2011, 08:56:58 pm »
Тая мацка направо ме втрещи... Първо впечатление: много кардинална, отговорна, решителна, авантюристка, смела, кара скутер, общо взето все мъжки черти... В момента е с къса коса, ексцентрична е, адски прилича на уранянка и също така е много красива!!! Как да го разбирам тоя асцендент Рак? Нали той е първото впечатление или последните градуси имат огромно значение..? Ами управителят на асцендента в 4-ти дом и то в скорпион??? Не изглежда ни най-малко интровертна или тип "жената вамп", висока и слаба е. Казва, че часът е точен. Какво мислите?
The pain u feel today, will be the strength u feel tomorrow!!!

« Отговор #322 -: Ноември 26, 2011, 09:15:50 pm »
Явно троновото Слънце на асцендента в точен секстил с Юпитер, троновият Марс в аспект със Слънцето и Венера в аспект с Уран и Сатурн засенчват на пръв поглед останалото?
« Последна редакция: Ноември 26, 2011, 09:21:21 pm от Euphoria »
The pain u feel today, will be the strength u feel tomorrow!!!

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #323 -: Ноември 27, 2011, 07:01:44 pm »
Явно троновото Слънце на асцендента в точен секстил с Юпитер, троновият Марс в аспект със Слънцето и Венера в аспект с Уран и Сатурн засенчват на пръв поглед останалото?

Троновото Слънце на AC  си е чудесно, може би защото ме привличат пододбни силни натури от нежня пол... може би защото оценявам тази себеизява в случая... знам ли  ;D  ;D Но при всички случаи мога да ти гарантирам, Euphoria, че този му аспект в случая на Слънчо към Юпи си е в пъти по-благия отколкото евентуалния квадрат или опозе, вервай ми  ;D  ;D .... от личен опит и от лични наблюдения към няколко карти с този аспект го споделям....  ;D  ;D

« Отговор #324 -: Ноември 29, 2011, 07:50:54 am »
Какво ще кажете за тая синастрия?  :-[ Включила съм и моя астероид, който попада в неговия 8ми дом :-[
« Последна редакция: Ноември 29, 2011, 07:58:58 am от norkata »

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #325 -: Ноември 29, 2011, 07:43:14 pm »
         Хайде да го видим този юнак - интересна история е живитът му, а картата му...  ::)  ;D

*

Неактивен Deter

• 201
« Отговор #326 -: Ноември 30, 2011, 10:38:21 am »
 Слънце във Везни в 11 дом, има си хас да не е интересна историята му.
Чакам с интерес мнението на другите.  :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #327 -: Ноември 30, 2011, 10:39:20 am »

Deter, имам да ти пращам нещичко, не съм те забравил ;) Скоро :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #328 -: Ноември 30, 2011, 10:40:31 am »

Всъщност Венера е в 10-и, в 11-и е Мерк-а  ;)

*

Неактивен Deter

• 201
« Отговор #329 -: Ноември 30, 2011, 10:51:49 am »
 Така де, Мерка и Слънчо са в 11 дом, то и комбинацията Слънце във Везни и АС в Скорпион ми се наби на око.
На мен би ми била интересна таз личност   :thinking:
Коко, когато имаш време и настроение тогава  ;)