Здравей Гост

Натални карти за начинаещи

• 504 Отговора
  • 139926 Прегледи
*

Неактивен Leo

• *
  • 5
Re: Натални карти за начинаещи
« Отговор #450 -: Март 09, 2012, 12:14:49 am »
        Лео, нямам много време напоследък, но сега ще поразсъждавам набързо върху теб. Имаш потенциал в сферата на венерините дейности, които и спомена главно ти, че имаш подобни влечения. Нептун с разположението си в 5и и аспектите, които сключва е нормално да ти дава влечение към фотографията до известна степен. Имаш положителен аспект между управителите на 2ри и 6и, които са в тригон и към MC в натала, както и Юпитер има тригон с голям орбис към Венера. Съвпадът на Юпитер и Нептун в 5и си мисля също може да ти играе неблагоприятна роля по натал на дадени етапи. Транзитният Юпитер е минал скоро съвпадът с MC, а в момента е в точен тригон към Mеркурий - току виж и измислиш нещо важно за теб, ясно е, че силно ти работи сега мисълта. :) Според мен ще се почувстваш по-добре когато прогресивната ти Венера премине скоро в своя знак Везни, където определено би трябвало да ти повлияе положително. Дирекционната Луна ще нагази идната година Уран, управител на DC... прогресивната е минала опозицията към MC и съвпада с наталната Луна... според мен след 2014-а ще имаш значително успешен период от своя живот в професионален план. Друго – освен към фотографията да те питам към актьорска и театрална дейност дали имаш афинитет?
Винаги съм мислил,че ще ми е лесно да вляза от роля в роля и съм се хващал дори да намирам кусури на актьори когато гледам филм или театрална постанофка :) представяики си,че аз го изигравам по убедително.Но професионално да се занимавам с това не ми е било цел.Благодаря за отделеното време! ;)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #451 -: Март 09, 2012, 12:58:39 am »
Постановка не се пише с "Ф"  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #452 -: Март 09, 2012, 02:24:58 am »
Постановка не се пише с "Ф"  :)

А с В...Всъщност често пъти съм се замисляла...дали правилното произношение или изписване.... ;D...не са ключ към разбирането?! ;D
Тук обаче...определено и аз съм критична...и не знам защо ::) ???...
Права си....

*

Неактивен Leo

• *
  • 5
« Отговор #453 -: Март 09, 2012, 12:17:04 pm »
Съжалявам за грешката,в бързината често ми се случва...което не ме оправдава де :)

*

Неактивен dima

• *
  • 24
« Отговор #454 -: Юни 04, 2012, 06:31:57 pm »
Здравейте!

Нова съм в този страхотен форум,и в астрологията съм  начинаеща,затова се обръщам към вас с молба да изкажете мнение по въпроса,който ме вълнува!
  След няколко дена Юпитер влиза в Близнаци,и на мен ми предстои Юпитеров възврат. Освен това,транзитният Юпитер прави Съвпад с наталното ми Слънце. Дотук добре,обаче пръстеновидното слънчево затъмнение от миналия месец,се състоя на рождената ми дата-21.05.!!! Според вас,какво мога да очаквам от Юпитер,като се има предвид затъмнението? Благодаря предварително!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #455 -: Юни 04, 2012, 06:47:14 pm »
Здравейте!

Нова съм в този страхотен форум,и в астрологията съм  начинаеща,затова се обръщам към вас с молба да изкажете мнение по въпроса,който ме вълнува!
  След няколко дена Юпитер влиза в Близнаци,и на мен ми предстои Юпитеров възврат. Освен това,транзитният Юпитер прави Съвпад с наталното ми Слънце. Дотук добре,обаче пръстеновидното слънчево затъмнение от миналия месец,се състоя на рождената ми дата-21.05.!!! Според вас,какво мога да очаквам от Юпитер,като се има предвид затъмнението? Благодаря предварително!

Среща с чужденец...би била една от проявите...Тайна любовна връзка... :) А защо не и пътуване в чужбина? ::)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #456 -: Юни 04, 2012, 08:37:55 pm »
Здравейте!

Здравей, Дима и добре дошла във форума от мен! Всички на даден етап сме начинаещи и не само в астрологията, въпросът е да търсим развитие ако имаме желание и необходимото упорство разбира се! Като всяко нещо в живота... ;D И на прима виста като поглеждам сега картата ти не ме изненадва интересът ти към астрологията, особено с този тао-квадрат Меркурий- Сатурн - Уран, както и доколкото мога да преценя с просто око транзитният Уран би трябвало да е някъде в позиция полусекстил спрямо натален Меркурий, но все пак ти имаш конкретен въпрос, та да се фокусирам върху него.
            Най-общо както и Марая вече ти отговори затъмнението в деня на слънчевата ти революция е важно по един или друг начин и може да даде тласък на определени събития. Гледайки картата ти предполагам би могло да има проявление в посока задгранична и евентуално твое преместване, транзитният Сатурн е ретро около СЛВ, но това много повърхностно все пак казано. Ако имаш интерес мога да задълбая в близките дни и да ти кажа своето мнение разбира се. А относно Юпитеровата революция аз лично не съм задълбал в изследването й, така че ще оставя някой друг да се включи тук.
            На свой ред и аз имам един въпрос към теб, Дима. Интересно ми е как определяш форума за страхотен при положение, че ти самата както сподели си нова в тази материя, каква изходна база ползваш, какво ти прави впечатление, защо така преценяваш ми е любопитно, ако решиш да споделиш...  ;D

« Последна редакция: Юни 04, 2012, 08:39:57 pm от kokolino »

*

Неактивен dima

• *
  • 24
« Отговор #457 -: Юни 04, 2012, 11:59:34 pm »
Здравейте отново!

Много благодаря за светкавичните отговори!
   Марая, твоето тълкуване ми харесва много,но...Живея в чужбина,омъжена съм,имам дете на 2г...Като се има предвид ,че се грижа за детето сама ,нямам нито баби,нито лели,никой,който да ми помага,а съпруга ми работи почти денонощно,не само тайна,ами никаква връзка не мога да поддържам!!!Изобщо темата за любовта я изключвам. Друго обаче ми е по интересно. Възможно ли е под пътуване в чужда държава,да се разбира път към България,изхождайки от това,че аз вече съм в  чужбина?Или,казано направо,мислиш ли,че може да се тълкува като връщане в родината?Любопитно ми е,защото със съпруга ми сериозно обмисляме да се върнем завинаги...

*

Неактивен dima

• *
  • 24
« Отговор #458 -: Юни 05, 2012, 12:46:56 am »
кokolino,

благодаря за предложението да се задълбочиш в картата ми! Приемам,стига да не те затруднявам! Относно въпросът ти,мнението ми за този форум се базира на сравнения.Да,най-обикновени сравнения между различните форуми за астрология. Може би няма форум,който да не съм чела,и това,което ми прави впечатление тук,е първо-стройната организация на сайта,малкона брой раздели,с изключително задълбочена информация,и без разпиляване в теми,изван астрологията.Второ,изключително високото ниво на знанията на модераторите,и на по-голямата част от участниците в дискусиите.Да не би всички да сте професионални астролози?!Харесва ми и духа на сътрудничество,който липсва в другите форуми.В повечето се набляга на съперничество и съревнование,кой е по- и най-,много  често се разменят обиди,стават скандали...Защо казвам,че се възхищавам  на пишещите тук.Други биха използвали глагола "завиждам",но не и аз! Имам предвид,че мога да оценя колко време,търпение и постоянство са нужни,за да се придобият подобни знания.Бих искала и аз да съм добра като вас,но не съм! Иначе не съм нова в материята,напротив,откак се помня,винаги съм се интересувала от астрология,и все оЩе нещо неудържимо ме привлича към нея...Начинаеща съм по отношение техническата част и тълкуването на картите. Това е. Други въпроси?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #459 -: Юни 05, 2012, 12:23:27 pm »
Здравейте!

Сатурн в 12-ти натален дава тежка емиграция...или труден престой в чужбина.Чувство на ограничение и стегнация...Интересно ми е ти как се усещаш там?
Възврата на Юпитер ще даде отражение в дома и социума. Възможно е при мъжа ти да има някаква промяна...

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #460 -: Юни 05, 2012, 08:26:37 pm »
кokolino,

благодаря за предложението да се задълбочиш в картата ми! Приемам,стига да не те затруднявам! Относно въпросът ти,мнението ми за този форум се базира на сравнения.Да,най-обикновени сравнения между различните форуми за астрология. Може би няма форум,който да не съм чела,и това,което ми прави впечатление тук,е първо-стройната организация на сайта,малкона брой раздели,с изключително задълбочена информация,и без разпиляване в теми,изван астрологията.Второ,изключително високото ниво на знанията на модераторите,и на по-голямата част от участниците в дискусиите.Да не би всички да сте професионални астролози?!Харесва ми и духа на сътрудничество,който липсва в другите форуми.В повечето се набляга на съперничество и съревнование,кой е по- и най-,много  често се разменят обиди,стават скандали...Защо казвам,че се възхищавам  на пишещите тук.Други биха използвали глагола "завиждам",но не и аз! Имам предвид,че мога да оценя колко време,търпение и постоянство са нужни,за да се придобият подобни знания.Бих искала и аз да съм добра като вас,но не съм! Иначе не съм нова в материята,напротив,откак се помня,винаги съм се интересувала от астрология,и все оЩе нещо неудържимо ме привлича към нея...Начинаеща съм по отношение техническата част и тълкуването на картите. Това е. Други въпроси?

Благодаря за отговора, Дима. :) Ще погледна картата ти и ще споделя вижданията си. А засега нямам други въпроси аз, когато се появят и ти ще научиш. ;D А относно професионалните астролози аз имам свое разбиране - това дали си вадиш хляба с астрология, превърнал си го в търговски механизъм в което няма лошо или просто дълбаеш и имаш интерес в сферата не е съпоставимо и пропорционално измеримо към това доколко си добър астролог. 8)

*

Неактивен dima

• *
  • 24
« Отговор #461 -: Юни 06, 2012, 12:25:45 am »
Цитат
Сатурн в 12-ти натален дава тежка емиграция...или труден престой в чужбина.Чувство на ограничение и стегнация...Интересно ми е ти как се усещаш там?
Възврата на Юпитер ще даде отражение в дома и социума. Възможно е при мъжа ти да има някаква промяна...
Цитат

Марая,

при мен за емиграция не може да се говори,защото живея в чужбина от около 3 години. Накратко,преместих се при съпруга си,когато бях бременна в 6 мес., през цялото време съм се занимавала с отглеждането на детето,и никога не съм работила тук,нито пък ми се е налагало да се справям с кой знае какви трудности. Иначе с приспособяването не съм имала проблеми,напротив,аз много лесно се вписвам в нова среда,освен това се оправях добре и с езика.Мога да кажа,че тук ми харесва,много бързо си намерих приятели, имам си собствена среда...Проблемът е,че като се замисля,някак си не мога да си представя бъдещето си тук,особено в професионално отношение,не виждам никаква перспектива,никаква възможност за развитие. Слънцето ми в 10 дом си иска своето...Като прибавим кризата,и огромната безработица /става дума за Испания/,да си намеря работа е  невъзможно!С две думи,съм избрала  най-неподходящото време за “емиграция“ :) Чувство на ограничение-да,това е,което съм изпитвала много често,но то е заради детето. Не знам дали ще ме разберете правилно,имам предвид,че в първите години на детето,жената не разполага със себе  си,особено,ако няма и на кой да го остави за 15 мин.Нямах  никаква свобода,не можех да мръдна наникъде,не можех да дишам!Това е което ми тежеше най-много!
   Що се отнася до съпругът ми,той е емигрант в пълния смисъл на думата.Живее в чужбина от около 15 г.,но вече му е писнало,и иска да  се връща в България.
 Марая,ако си съгласна да погледнеш картата му,ще я кача! :)
« Последна редакция: Юни 06, 2012, 12:36:53 am от dima »

*

Неактивен dima

• *
  • 24
« Отговор #462 -: Юни 06, 2012, 12:32:03 am »

Цитат
А относно професионалните астролози аз имам свое разбиране - това дали си вадиш хляба с астрология, превърнал си го в търговски механизъм в което няма лошо или просто дълбаеш и имаш интерес в сферата не е съпоставимо и пропорционално измеримо към това доколко си добър астролог.
Цитат

kokolino,напълно съм съгласна с теб! :)
« Последна редакция: Юни 06, 2012, 12:38:08 am от dima »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #463 -: Юни 06, 2012, 11:54:10 am »
Цитат
Цитат

Марая,

при мен за емиграция не може да се говори,защото живея в чужбина от около 3 години. Накратко,преместих се при съпруга си,когато бях бременна в 6 мес., през цялото време съм се занимавала с отглеждането на детето,и никога не съм работила тук,нито пък ми се е налагало да се справям с кой знае какви трудности. Иначе с приспособяването не съм имала проблеми,напротив,аз много лесно се вписвам в нова среда,освен това се оправях добре и с езика.Мога да кажа,че тук ми харесва,много бързо си намерих приятели, имам си собствена среда...Проблемът е,че като се замисля,някак си не мога да си представя бъдещето си тук,особено в професионално отношение,не виждам никаква перспектива,никаква възможност за развитие. Слънцето ми в 10 дом си иска своето...Като прибавим кризата,и огромната безработица /става дума за Испания/,да си намеря работа е  невъзможно!С две думи,съм избрала  най-неподходящото време за “емиграция“ :) Чувство на ограничение-да,това е,което съм изпитвала много често,но то е заради детето. Не знам дали ще ме разберете правилно,имам предвид,че в първите години на детето,жената не разполага със себе  си,особено,ако няма и на кой да го остави за 15 мин.Нямах  никаква свобода,не можех да мръдна наникъде,не можех да дишам!Това е което ми тежеше най-много!
   Що се отнася до съпругът ми,той е емигрант в пълния смисъл на думата.Живее в чужбина от около 15 г.,но вече му е писнало,и иска да  се връща в България.
 Марая,ако си съгласна да погледнеш картата му,ще я кача! :)

Няма проблем...Постави картата...ще погледна... :)
А Испания... ;D е  по-добре в пъти от България...поне на този етап.

*

Неактивен dima

• *
  • 24
« Отговор #464 -: Юни 06, 2012, 03:23:59 pm »
Марая,благодаря ти! Страхотна си!

А за Испания...може би си права,а може би от далече нещата тук изглеждат розови. Европейската Централна Банка предвижда  растеж от 3% за испанската икономика за 2013,и уж беше готова да започне вливането на средства,но...А когато  Гърция напусне еврозоната/ аз го очаквам,както и ти ;)/,за Испания ще настанат още по-тежки дни.
   Ние обаче,сме все по-близо  до решението да се върнем в BG!Имаме малък бизнес,който досега  се поддържаше от родителите ни, и с който мислим да се заемем вече ние,и така...За съпругът ми е много по-трудно да се реши ,но да видим какво казват звездичките по въпроса...