Здравей Гост

Натални карти за начинаещи

• 504 Отговора
  • 140004 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Натални карти за начинаещи
« Отговор #90 -: Юли 03, 2011, 08:59:23 pm »
ок ;D започваме от днес

:yahoo: Искаме доказателства.... :haha:

« Отговор #91 -: Юли 03, 2011, 09:26:13 pm »
Вервай ми ;D За бременност не знам,ама поне ще си изкараме приятно ;)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #92 -: Юли 03, 2011, 09:31:48 pm »
и не го мислете много.... пък каквото стане

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #93 -: Юли 03, 2011, 09:49:20 pm »
Абе става...,ако има какво да стане.... ::) ;D ;D...че при някои няма какво , а претенции бол.... ;D

« Отговор #94 -: Юли 04, 2011, 05:19:45 pm »
Това момиче получи внезапен инсулт на 16 години... В резултат на който преживя изключителна психологична трансформация на тази крехка възраст... Кои биха могли да бъдат предпоставките за това в натала? Марс в 6-ти и Плутон в 12-ти предполагам, а тази позиция на Плутон по принцип ми се струва доста стряскаща и фаталистична...
The pain u feel today, will be the strength u feel tomorrow!!!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #95 -: Юли 04, 2011, 05:38:53 pm »
Тук е замесен Уран... :( Тцц-тцц...,ужас...

Управител на 6-ти дом в картата е Венера , която се намира в точен съвпад с Хирон...Това никак не е за подценяване...Още повече са поставени в 10-ти дом...Това е кармичен дом..,не само 4-ти , 8-ми и 12-ти са домове на карта..,а и 10-ти...

« Отговор #96 -: Юли 04, 2011, 05:40:01 pm »
Мисля,че Плутон не е главния виновник за събитието.Има точен квадрат на марс /главата/със сатурн.Мисля,че и слънцето /физическото тяло/ не стои добре в 8 дом,още повече в опозиция с Уран и Нептун

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #97 -: Юли 04, 2011, 05:41:56 pm »
Точната квадратура на уран/нептун със слънце ...Нептун е диспозитор на Сатурн в точна опозиция на здравето....
ХИРОН Е АНАЛОГ НА УРАН!

« Отговор #98 -: Юли 04, 2011, 05:50:24 pm »
Мисля,че Плутон на трон в 12 е причина за психологическата трансформация

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #99 -: Юли 04, 2011, 05:52:03 pm »
Възможно е разбира се...А аз бих искала да попитам...има ли нещо отключено след събитието...на ментален план? ???

« Отговор #100 -: Юли 04, 2011, 06:10:09 pm »
Ако става въпрос за болест, мисля, че не... При разговор с нея създава впечатление на изключително узрял човек за годините си, изглежда много над повърхностното, материалното, характерни за тийнейджърите. Като цяло е променила коренно убежденията си за живота, смъртта и цената им :) Защо, да не би да се виждат и следващи подобни "уроци" в живота на това момиче?  :(

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #101 -: Юли 04, 2011, 06:13:14 pm »
Ако става въпрос за болест, мисля, че не... При разговор с нея създава впечатление на изключително узрял човек за годините си, изглежда много над повърхностното, материалното, характерни за тийнейджърите. Като цяло е променила коренно убежденията си за живота, смъртта и цената им :) Защо, да не би да се виждат и следващи подобни "уроци" в живота на това момиче?  :(

Не съм си позволила да разглеждам тази карта с прогностичен подход...По-скоро исках да знам , дали нещо ментално не е отключено...Някакви парапсихически способности... ::)

« Отговор #102 -: Юли 04, 2011, 06:28:19 pm »
Ами всъщност да, каза ми, че интуицията й се засилила много... Толкова, че предчувствала бъдещи събития, често й се случвало да усеща как ще се развият нещата преди края им, също думи и действия на хората около нея... Но не може да дефинира тази си способност точно, може би тепърва ще я развива :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #103 -: Юли 04, 2011, 06:31:01 pm »
Ами всъщност да, каза ми, че интуицията й се засилила много... Толкова, че предчувствала бъдещи събития, често й се случвало да усеща как ще се развият нещата преди края им, също думи и действия на хората около нея... Но не може да дефинира тази си способност точно, може би тепърва ще я развива :)

Плутон е в 12-ти дом...,а Марс на ДСЦ...като прочетени вестници са и хората...Тригона на Луна/Сатурн е показателен за умението да борави с интуитивна информация...Тя ще помага на хората...

« Отговор #104 -: Юли 04, 2011, 06:37:41 pm »
Колко е прекрасно, че има такива хора!!!:( Но с цената на какво...