Здравей Гост

Натални карти за начинаещи

• 504 Отговора
  • 140073 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Натални карти за начинаещи
« Отговор #120 -: Юли 25, 2011, 11:45:52 pm »
Благодаря за насоките  :-[

Давай натална карта... :-*

*

Неактивен Deter

• 201
« Отговор #121 -: Юли 26, 2011, 12:24:54 pm »
Това е моята натална карта

Давам всичко що имам за даване  :-*
 А на таз карта с големи букви може да пише ИСТИНСКО ДИВАНЕ  :confuse3:

п.с. Това е по последни данни от родителското тяло.
« Последна редакция: Юли 26, 2011, 02:04:23 pm от Deter »

*

Неактивен Deter

• 201
« Отговор #122 -: Юли 28, 2011, 10:18:21 pm »
  И като истински новак да попитам, вие коя планета бихте определили като управителя на хороскопа ми ?

« Отговор #123 -: Юли 28, 2011, 11:18:50 pm »
Здравейте, хора,много ми е приятно ,аз съм Василена :)
Понеже видях(в началото на темата),че начинаещите могат да си слагат картите тук за обсъждане,искам да попитам дали бихте хвърлили един поглед на моята :) ?
Ако ми отговорите утвърдително,ще я кача,иначе няма да нахалствам.
:)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #124 -: Юли 28, 2011, 11:23:38 pm »
Здравейте, хора,много ми е приятно ,аз съм Василена :)
Понеже видях(в началото на темата),че начинаещите могат да си слагат картите тук за обсъждане,искам да попитам дали бихте хвърлили един поглед на моята :) ?
Ако ми отговорите утвърдително,ще я кача,иначе няма да нахалствам.
:)

Ми ....добре дошла.... ;D Качвай.... ;)

« Отговор #125 -: Юли 29, 2011, 12:02:16 am »
Много благодаря :)
Едно от нещата,които ме интересуват  е имам ли съвпад на Нептун със Слънцето и на Уран с Асц. или нямам.Понеже в astro.com ми се появяват тия съвпади,обаче на други места не излизат ...и искам да Ви попитам какво трябва да означава съвпадът на Сатурн и Плутон в 10 дом?
Благодаря Ви,че сте така отзивчиви  ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #126 -: Юли 29, 2011, 12:08:39 am »
Да...Василена , имаш.... :)

*

Неактивен Рита

• *
  • 36
  • :)
« Отговор #127 -: Юли 29, 2011, 12:24:04 am »
Здравейте и от мен,много ви моля да погледнете наталната ми карта и да ми кажете каквото можете за нея.Сега съм на голямо кръстовище в живота си и ще съм ви признателна!

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #128 -: Юли 29, 2011, 01:02:16 am »
Здравейте и от мен,много ви моля да погледнете наталната ми карта и да ми кажете каквото можете за нея.Сега съм на голямо кръстовище в живота си и ще съм ви признателна!
Възврата на Сатурн не съм го изживяла още, но предполагам не е от лесните... Промени в дома и свързани с единия от родителите?  ???

*

Неактивен Рита

• *
  • 36
« Отговор #129 -: Юли 29, 2011, 01:55:04 am »
Възврата на Сатурн не съм го изживяла още, но предполагам не е от лесните... Промени в дома и свързани с единия от родителите?  ???
По-скоро сриване(загърбване на всичко и изоставяне на роднините-има ли светлина ???

« Отговор #130 -: Юли 29, 2011, 06:54:17 am »
Да,да,аз ги виждам в тази карта,че са там,мисълта ми беше надежден източник ли е astro com.Понеже не знам да приемам ли,че ги имам или не,понеже тези(конкретно тези 2 аспекта) не ми излизат като съм си следала картата в някои други сайтове.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #131 -: Юли 29, 2011, 11:53:50 am »
не излизат понеже зависи какъв орбис дават за съвпад. твоите съвпади не са съвсем близки и затова не ги дава астро.ком

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #132 -: Юли 29, 2011, 12:28:10 pm »

Възврат на Сатурн, управител на ДСЦ...Труден и сложен период...,особено когато Сатурн е управител на някоя кардинална ос в картата....Но след него си новородена...Вероятност от нова връзка и сключване на брак....

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #133 -: Юли 29, 2011, 12:42:32 pm »
все по-често го свързвам Сатурновото със следното - "Между възторга и отчаянието" :))

*

Неактивен Рита

• *
  • 36
« Отговор #134 -: Юли 29, 2011, 02:09:18 pm »
Много благодаря,дано бъдещето е светло,по скоро ще сменям страната,работата и ме очакват много раздели,но иначе вече съм си омъжена и се надявам да си остана такава имам си и две малки принцеси.Само още нещо искам да ви попитам кога според вас ще изляза от черната дупка :58: