Здравей Гост

Натални карти за начинаещи

• 504 Отговора
  • 140115 Прегледи
*

Dhalia

Re: Натални карти за начинаещи
« Отговор #150 -: Юли 31, 2011, 05:09:23 pm »
Е, при мен упражненията за тризнаци преди да забременея едва ли ще спрат и то не само по отношение на астрологията  ;D
А как разбираш Плутона ми в 10 дом и аспектите, които прави? Това е предпоставка за кариера в правителството и високи държавни постове, но апектите вероятно дават повече яснота. При мен Плутон прави полусекстил с Уран, Сатурн и Марс и квадрат с Меркурий..секстила с Нептун малко не ми се връзва в цялата картина.

Транзитиращият Плутон пък сега ми е до асцендента и явно затова повече от обикновено ме напъва за кариера, влияние и власт. Но пък на места съм чела, че Плутон на асцендента може да значи и смърт. Допускам, че може да е на близък. Може ли някой да уточни?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #151 -: Юли 31, 2011, 05:20:18 pm »
Е, при мен упражненията за тризнаци преди да забременея едва ли ще спрат и то не само по отношение на астрологията  ;D
А как разбираш Плутона ми в 10 дом и аспектите, които прави? Това е предпоставка за кариера в правителството и високи държавни постове, но апектите вероятно дават повече яснота. При мен Плутон прави полусекстил с Уран, Сатурн и Марс и квадрат с Меркурий..секстила с Нептун малко не ми се връзва в цялата картина.

Транзитиращият Плутон пък сега ми е до асцендента и явно затова повече от обикновено ме напъва за кариера, влияние и власт. Но пък на места съм чела, че Плутон на асцендента може да значи и смърт. Допускам, че може да е на близък. Може ли някой да уточни?

Трудно го разбирам и продължавам да го анализирам в годините...Притежателка съм на Плутон в съвпад с Уран на МЦ в 10-ти... ;D...
Плутон на асц може освен смърт да донесе и раждане.... :)

*

Dhalia

« Отговор #152 -: Юли 31, 2011, 05:28:35 pm »
Значи добре знаеш за какво говоря:)
Ако е раждане в преносен смисъл е възможно - да се появи ново сътрудничество, нови идеи, но буквално..едва ли. Много ми е рано за деца и се надявам да не ми се случи нежелана бременност.
По твои наблюдения какт и вляят Плутон и Уран в 10 дом? Питам не само за събития, но и за "вътрешно преструктуриране", което ти отключват?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #153 -: Юли 31, 2011, 05:36:10 pm »
Значи добре знаеш за какво говоря:)
Ако е раждане в преносен смисъл е възможно - да се появи ново сътрудничество, нови идеи, но буквално..едва ли. Много ми е рано за деца и се надявам да не ми се случи нежелана бременност.
По твои наблюдения какт и вляят Плутон и Уран в 10 дом? Питам не само за събития, но и за "вътрешно преструктуриране", което ти отключват?

Те не отключват нищо в моята карта...,а държат почти всичко .... ;D...
Раждане в буквален смисъл не е изключено...Имам доста примери...В преносен да , може да се случи..,но зависи от много други фактори...
Защо визираш политиката? ::)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #154 -: Юли 31, 2011, 05:39:36 pm »
Плутон на Асц. задължително ще донесе голяма промяна. Може да е във външния ти вид, по отношение на здравето, на връзките, партньорствата и т.н. И понеже имаш стелиум там, дупе да ти е яко. Моето мнение е да си следиш здравето си да наблегнеш на спорта - повече движения, за  да изразходваш енергията и  постигнеш баланс.  Моя приятелка подаде заявление за развод точно когато Плутон кранзитираше над Асц й, но там имаше и други фактори.

*

Dhalia

« Отговор #155 -: Юли 31, 2011, 05:41:58 pm »
Визирам политиката и заради други неща в моята карта, но и защото планета като Плутон и то в домът на кариерата и обществения живот си е най-логично да значи политика или други държавни дела. Все пак и Плутон се съврзва с движението на масите. За характера може да значи способност за манипулация и направление чрез внушения, но това са си мои разсъждения и още нямам наблюдения доколко са верни.

*

Dhalia

« Отговор #156 -: Юли 31, 2011, 05:44:19 pm »
Е, аз спрях да говоря с майка си, когато Плутон транзитира край моя асц., но това беше решение, което и преди съм обмисляла. И сега просто се случи...странното е, че се чувствам по-добре.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #157 -: Юли 31, 2011, 05:47:51 pm »
Визирам политиката и заради други неща в моята карта, но и защото планета като Плутон и то в домът на кариерата и обществения живот си е най-логично да значи политика или други държавни дела. Все пак и Плутон се съврзва с движението на масите. За характера може да значи способност за манипулация и направление чрез внушения, но това са си мои разсъждения и още нямам наблюдения доколко са верни.

Кое е другото , което имаш в предвид? ::)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #158 -: Юли 31, 2011, 05:51:41 pm »
Плутон беше в опозиция със съвпада Марс-Сатурн точно на Десц.

*

Dhalia

« Отговор #159 -: Юли 31, 2011, 05:52:58 pm »
Комуникациите...виж ми 2 дом - Слънце и Меркурий. Марса също дава желание да се налагам и целеустременост. Но според мен това ще е в по-дългосрочен план...може би след 30-35 ми година. Засега ще наблегна на професията си и комуникациите, за да усъвършенствам нещата, които ще ми трябват за по-нататък.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #160 -: Юли 31, 2011, 05:56:30 pm »
Комуникациите...виж ми 2 дом - Слънце и Меркурий. Марса също дава желание да се налагам и целеустременост. Но според мен това ще е в по-дългосрочен план...може би след 30-35 ми година. Засега ще наблегна на професията си и комуникациите, за да усъвършенствам нещата, които ще ми трябват за по-нататък.

Не виждам политическа кариера в картата ти... ::) , виждам обаче брак с доста сериозен мъж и добро финансово положение...Приготви се за много и сериозни предизвикателства в социума.... Трансформацията е неизбежна...

*

Неактивен Alric

• **
  • 51
« Отговор #161 -: Юли 31, 2011, 06:01:18 pm »

Не виждам политическа кариера в картата ти... ::) , виждам обаче брак с доста сериозен мъж и добро финансово положение...Приготви се за много и сериозни предизвикателства в социума.... Трансформацията е неизбежна...

Какво в една карта може да се разглежда като признак за политическа кариера ?

*

Dhalia

« Отговор #162 -: Юли 31, 2011, 06:01:47 pm »
Моята теория е, че или аз ще си изживея желанието за авторитет и власт или ще го прехвърля на партньора, като се омъжа за влиятелен мъж. Ти потвърждаваш второто. Ако ти се занимава ще съм благодарна да ми обясниш защо - така смелено ми е лесно, но не се научавам. Какво имаш предвид под предизвикателства?

« Отговор #163 -: Юли 31, 2011, 06:12:13 pm »
Я да си пльосна и аз моята карта, че ми е интересно какво ще кажете, а и Марая ще потормозя малко :P. Интересуват ме повече любовите/брак и всичко в тоя аспект. Аз повечето неща съм си ги "разчел", но ми е интересно да видя дали съм пропуснал нещо. Няма да се разсърдя, ако споменете и нещо от другите аспекти в натала ми (работа например).

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #164 -: Юли 31, 2011, 06:14:16 pm »
Моята теория е, че или аз ще си изживея желанието за авторитет и власт или ще го прехвърля на партньора, като се омъжа за влиятелен мъж. Ти потвърждаваш второто. Ако ти се занимава ще съм благодарна да ми обясниш защо - така смелено ми е лесно, но не се научавам. Какво имаш предвид под предизвикателства?

Аз мисля , че картата ти не е с много точен час на раждане...

Кое е това , което е смляно...не те рабрах...

Предизвикателствата са много за Плутон в 10-ти...,защото цял живот той вади на видно място най-големите слабости , болки , интриги , грешки , тайни и каквото се сетиш...на другите... :)