Здравей Гост

Натални карти за начинаещи

• 504 Отговора
  • 140069 Прегледи
*

Dhalia

Re: Натални карти за начинаещи
« Отговор #165 -: Юли 31, 2011, 06:16:33 pm »
Моята теория е, че или аз ще си изживея желанието за авторитет и власт или ще го прехвърля на партньора, като се омъжа за влиятелен мъж. Ти потвърждаваш второто. Ако ти се занимава ще съм благодарна да ми обясниш защо - така смелено ми е лесно, но не се научавам. Какво имаш предвид под предизвикателства?

Аз мисля , че картата ти не е с много точен час на раждане...

Кое е това , което е смляно...не те рабрах...

Предизвикателствата са много за Плутон в 10-ти...,защото цял живот той вади на видно място най-големите слабости , болки , интриги , грешки , тайни и каквото се сетиш...на другите... :)

Говорех за брака - при празен седми и пети дом ми стана интересно, защо мислиш, че ще е със сериозен и финансово стабилен мъж?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #166 -: Юли 31, 2011, 06:20:22 pm »
Я да си пльосна и аз моята карта, че ми е интересно какво ще кажете, а и Марая ще потормозя малко :P. Интересуват ме повече любовите/брак и всичко в тоя аспект. Аз повечето неща съм си ги "разчел", но ми е интересно да видя дали съм пропуснал нещо. Няма да се разсърдя, ако споменете и нещо от другите аспекти в натала ми (работа например).

Ти си с толкова претенции към гаджетата , че не е истина...Първо си много влюбчив , второ за теб е от изключително значение не само да е хубавица , ами да е различна и непредсказуема , да те държи в непрестанно напрежение...Секса , еротиката , начина по който жената има допир до теб ти четкат егото и макар , че имаш доста жени , които ти хвърлят погледи ...ти си търсиш принцесата , която следва да дойде от друг свят...Искаш да блести и да показва постоянно чувствата си.... :)
Права ли съм? ::)

« Отговор #167 -: Юли 31, 2011, 06:59:12 pm »
Ти си с толкова претенции към гаджетата , че не е истина...

Баш пък... Какви претенции бих могъл да имам?

имаш доста жени , които ти хвърлят погледи

:D колко ми се иска да си права за това, ама аз още не съм видял да има такива :/. Виж това за показването на чувствата наистина го искам, защото аз самия го правя и намирам за нормално да искам да ми се отвръща със същото, това се отнася и до секса, еротиката и т.н., това което изброи. Доста фрустриращо е партньора ти да не иска или не отвръща на сексуалния ти апетит (не мисля, че има връзки, които издържат дълго, при условие, че няма сексуално сходство между партньорите).
 Искаше ми се да ми кажеш какво ме очаква в любовен план... не какви дефекти имам :S.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #168 -: Юли 31, 2011, 07:03:58 pm »
Ти си с толкова претенции към гаджетата , че не е истина...

Баш пък... Какви претенции бих могъл да имам?

имаш доста жени , които ти хвърлят погледи

:D колко ми се иска да си права за това, ама аз още не съм видял да има такива :/. Виж това за показването на чувствата наистина го искам, защото аз самия го правя и намирам за нормално да искам да ми се отвръща със същото, това се отнася и до секса, еротиката и т.н., това което изброи. Доста фрустриращо е партньора ти да не иска или не отвръща на сексуалния ти апетит (не мисля, че има връзки, които издържат дълго, при условие, че няма сексуално сходство между партньорите).
 Искаше ми се да ми кажеш какво ме очаква в любовен план... не какви дефекти имам :S.

Има такива жени , но не са твоя тип и не ги забелязваш.... :P ;D

Ще ти кажа...,малко време..ми дай....защото се занимавам с нещо дето просто не ми дава мира...Това беше бърз прочит...А другото ще го направя както си му е реда...С предсказателни техники , за да бъда по-обективна... ;D ;)

« Отговор #169 -: Юли 31, 2011, 07:21:39 pm »
Tornquist за какви дефекти говориш? Марс в осми дом не дава дефекти ;D ;D ;D

« Отговор #170 -: Юли 31, 2011, 07:48:35 pm »
Има такива жени , но не са твоя тип и не ги забелязваш.... :P ;D

Или защото го правят, когато съм с гръб към тях...

Tornquist за какви дефекти говориш? Марс в осми дом не дава дефекти ;D ;D ;D

Yeah, sure...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #171 -: Юли 31, 2011, 07:50:53 pm »
Трябва да се научиш да има очи и на гърба си... :P ;D...

« Отговор #172 -: Юли 31, 2011, 08:03:07 pm »
Виж сега, аз и да имам очи на гърба си, се съмнявам за това с погледите. :/

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #173 -: Юли 31, 2011, 08:05:31 pm »

Не се съмнявай...проверявай... :P ;D..

Какво стана с работата? ??? ::)

« Отговор #174 -: Юли 31, 2011, 08:30:02 pm »

Не се съмнявай...проверявай... :P ;D..

Какво стана с работата? ??? ::)

Ами нищо не стана, още търся, още пращам CV-та и се обаждам, чувам стандартното "ще ви се обадим" и туй то. Чакам си...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #175 -: Юли 31, 2011, 09:58:23 pm »
При теб добрите неща ще дойдат след втората половина на месец септември...Според мен ще имаш работа и връзка през октомври или след 15 октомври....Доста неща зависят от теб самия.... :) Няма да ти е излишна малко сигурност...в думи , дела , действия.... ;)

*

Неактивен sindi

• **
  • 61
« Отговор #176 -: Август 01, 2011, 11:28:49 am »
Привет :)От скоро се интересувам от астрология.Като за начало си взех 1 том на "Най-добрият начин да научим астрология".Книгата е много интересна и ако човек не бърза(а аз припкам :-[)научава много неща.Форуми като този също са ми полезни  и затова реших да попитам относно професионалната ориентация в картата .За сега интереса е в икономическите науки ,но според моите скромни познания езиците са по-добрият вариант.
« Последна редакция: Август 03, 2011, 05:26:57 pm от sindi »

« Отговор #177 -: Август 01, 2011, 03:06:01 pm »
При теб добрите неща ще дойдат след втората половина на месец септември...Според мен ще имаш работа и връзка през октомври или след 15 октомври....Доста неща зависят от теб самия.... :) Няма да ти е излишна малко сигурност...в думи , дела , действия.... ;)

Забелязах, че всеки път когто задам въпросите си на различни хора, всеки път "добрите неща", се изместват напред във времето с месеци. В крайна сметка започвам да си мисля, дали да не задам въпросите си и да завършвам всеки път с "преди да пукна". От пролетта, всичко започна да се отлага до лятото, след това до есента, подозирам, че есента ще се изместят нещата до зимата... Защо подяволите се случва всичко това?

« Отговор #178 -: Август 01, 2011, 03:13:09 pm »

Забелязах, че всеки път когто задам въпросите си на различни хора, всеки път "добрите неща", се изместват напред във времето с месеци. В крайна сметка започвам да си мисля, дали да не задам въпросите си и да завършвам всеки път с "преди да пукна". От пролетта, всичко започна да се отлага до лятото, след това до есента, подозирам, че есента ще се изместят нещата до зимата... Защо подяволите се случва всичко това?
Чакай за какво говориш, много е рано, за къде си се разбързал! /имам предвид пукването/

*

Неактивен Deter

• 201
« Отговор #179 -: Август 01, 2011, 03:21:29 pm »
 doraraikov  взе ми приказката из под клавиатурата  ;D
Tornquist няма таквоз нещо като добри и лоши неща, всичко е за добро но не винаги го знаем. Предполагам с това отлагане трябва да вземеш един кофти урок, търпение му се вика. Не си обременявай мислите с дати и срокове, нещата ще се случат когато трябва  :)