Здравей Гост

Натални карти за начинаещи

• 504 Отговора
  • 139905 Прегледи
*

Dhalia

Re: Натални карти за начинаещи
« Отговор #195 -: Август 03, 2011, 02:48:41 pm »
Прав си и по трите точки, но си изпуснал нещо - аз не казвам кое къде да бъде и дали да го има. Чудя се каква е целта да го има, ако не се ползва по предназначение.
Зададох си въпроса там, където му е мястото и ще се радвам някой да ми отговори.

*

Dhalia

« Отговор #196 -: Август 03, 2011, 02:51:36 pm »
И щом като на вас ви е било трудно, нека им е трудно и на другите, така ли Марая? Оценявам усилията, които всички тук сте положили, за да обогатите знанията си, но не разбирам защо така пестеливо ги споделяте - за да положат усилия и другите ли?...е, то няма начин да не положат, ако искат да напреднат в астрологията, защото само информацията не е достатъчна и трябват мнооооого упражнения. Затова тревогите ви, че някой ще получи нещо лесно и наготово са несъстоятелни.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #197 -: Август 03, 2011, 02:54:10 pm »
Прав си и по трите точки, но си изпуснал нещо - аз не казвам кое къде да бъде и дали да го има. Чудя се каква е целта да го има, ако не се ползва по предназначение.
Зададох си въпроса там, където му е мястото и ще се радвам някой да ми отговори.

Аз лично не намирам въпроса за поставен на правилното място....А и никой не е длъжен да отговаря ..., това е форум....и курсове не се преподават ;D...При добро желание може да се отговори....И все пак не винаги е полезно тълкуването на определени транзити изолирани от картата като цялост...Особено в случай , когато картата предполага други теми....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #198 -: Август 03, 2011, 02:58:50 pm »
И щом като на вас ви е било трудно, нека им е трудно и на другите, така ли Марая? Оценявам усилията, които всички тук сте положили, за да обогатите знанията си, но не разбирам защо така пестеливо ги споделяте - за да положат усилия и другите ли?...е, то няма начин да не положат, ако искат да напреднат в астрологията, защото само информацията не е достатъчна и трябват мнооооого упражнения. Затова тревогите ви, че някой ще получи нещо лесно и наготово са несъстоятелни.

С какво съм длъжна да ти обогатявам знанията...не само аз , а и който и да било във виртуала и в реала? ::)
НИЩО НЕ ИДВА ДАРОМ В ЖИВОТА...,АКО НЕ СИ ГОТОВ ЗА НЕГО....
АСТРОЛОГИЯТА НЕ Е КНИГИ И КОПИ ПЕЙСТ...А МИСЪЛ И ОПИТ....
АЗ правя консултации срещу заплащане , защото нямам излишно време , а и не смятам , че съм длъжна да задоволявам всички капризи на света... :)
НАРЕД С ТОВА МИСЛЯ , ЧЕ СЪМ ЕДНА ОТ НАЙ-ДАШНИТЕ НА ТЕМА СПОДЕЛЯНЕ НА ЗНАНИЯ И ОПИТ.....

*

Dhalia

« Отговор #199 -: Август 03, 2011, 03:03:03 pm »
Да де...нали и аз казвам, че никой не е длъжен и щом като няма желание поне да не симулира такова  :) Не виждам драма тук...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #200 -: Август 03, 2011, 03:06:05 pm »
Да де...нали и аз казвам, че никой не е длъжен и щом като няма желание поне да не симулира такова  :) Не виждам драма тук...

Ми за сега други недоволни освен теб , по отношение на споделяне на знания не виждам.... ;D ;D

Има драма и тя започва в наталните ни карти.... ;D ;)...Или , за да искаме нещо трябва да знаем как и кога да го поискаме...

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #201 -: Август 04, 2011, 01:33:43 pm »
         Пускам една интересна карта, който иска може да се включи да я разнищваме  ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #202 -: Август 04, 2011, 01:41:24 pm »

Като гледам Луната и Венерата ми прилича на карта на жена, но все пак уточни пола, за да продължа. Интересно ми е да се упражня върху чужда карта на някой, който не познавам.

Не трябва да правиш изводи, Dhalia, че картата е на жена ама по никакъв начин в случая  :) На мъж е, направена е онлайн през astr0.com и най-горе в ляво има символика за пола - Марсчето :)

*

Неактивен Deter

• 201
« Отговор #203 -: Август 04, 2011, 01:48:00 pm »
 Картата наистина е интересна, ще чета с интерес мнението на знаещите да четат карти  :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #204 -: Август 04, 2011, 01:50:13 pm »
Картата наистина е интересна, ще чета с интерес мнението на знаещите да четат карти  :)

За мен всяка една карта е интересна сама по себе си  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #205 -: Август 04, 2011, 01:55:49 pm »
Уау Коки, този ми е много кармичен.... ::) ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #206 -: Август 04, 2011, 02:32:43 pm »
:-[ Това все едно не се е случило...нека продължим.

Плутон и Сатурн в 3 дом в Скорпион на първо четене ми изграждат образ на дистанциран, преценяващ и умеещ да борави с напрежението в своя полза човек.  Мълчалив, вероятно с авторитарен роднина..но не родител - брат или сестра, допускам подтиснатост в детството от този роднина. Заради съвпада на Слънце с Уран сигурно лесно губи самообладание, което си противоречи с тълкуването ми за Сатурн в 3 дом затова е много възможно Сатурн да се отнася повече за роднината. Според мен този човек е имал и ще има доста разочарования, не изключвам злополуки. Не признава обществен строй, етикет и социални правила.Предполагам, че може доста неточно да съм интерпретирала картата, но ще се радвам да споделиш до колко съм права и къде бъркам.

Не е важно дали бъркаш, по-важно е да развиваш логическа мисъл, както и да си стимулираш мисълта разбира се  :) Аз от Плутон в 3и честно казано не бих си направил подобни изводи - хубаво е да разглеждаш освен дадена планета в дом, така също и аспектите, които тя прави с друготе планети, както и с господаря на дома, как е ситуирана като цяло и ... за начало поне това :)
          Сподели от кои показатели предполагаш, че може да претърпи злополуки, както и защо да е такъв бунтар пък  ::)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #207 -: Август 04, 2011, 02:34:06 pm »
Уау Коки, този ми е много кармичен.... ::) ;D

Ми щом казваш, Марая  ::) Аз съм далеч от кармичните въпроси, така че няма да се изказвам в случая :)

*

Romantica

« Отговор #208 -: Август 04, 2011, 02:34:46 pm »
И аз ще се пробвам по картата  ;D
Според мен този човек се занимава с нещо в сферата на услугите - реклама, маркетинг или изкуства може би от дома си в съдружие с някого от семейството? Добри финансови възможности, благодарение на своя труд. Създава връзки по интереси. Трудности в миналото, неприятности с 1 родител. Различни хобита, разпиляване на енергията. Влечение към астрологията. Някаква пристрастеност, вероятно е човек по забавленията. Невъзможност да създаде и да задържи продължителна връзка с жена. Може да е претърпял някакво физическо насилие върху себе си.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #209 -: Август 04, 2011, 02:40:10 pm »
Свободни семейни отношения...Богат дом с нестандартни и странни решения...Изкусен манипулатор.... :)...Има нагласа да чете мислите на другите....Трудни връзки с майката....Това като най-важно Коколино.... :)