Здравей Гост

Натални карти за начинаещи

• 504 Отговора
  • 140020 Прегледи
*

Неактивен kokolino

• 1019
Re: Натални карти за начинаещи
« Отговор #210 -: Август 04, 2011, 02:44:10 pm »
Заради съвпада на Уран със Слънцето реших, че рушенето на бариери може да му е много ключово - не само в обществото, но и рушене на вътрешни бариери чрез разочарования

;D Принципът проба - грешка за разочарованията ;D Интересно обаче на какво ниво е индивида и дали има смелост за подобни действия  ::)
             Иначе и според мен си е по-особена работа този съвпад точно, стига да има и помощ от нейде  ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #211 -: Август 04, 2011, 02:45:27 pm »
Уау Коки, този ми е много кармичен.... ::) ;D

Ми щом казваш, Марая  ::) Аз съм далеч от кармичните въпроси, така че няма да се изказвам в случая :)

Негово слънце мои възел...,негов Уран мое слънце.... ;D...Това имах в предвид.... ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #212 -: Август 04, 2011, 02:45:49 pm »
         Romantica, удари десятката със сферата на работа - в рекламата да конкретизирам :) Сподели какво те наведе на тази мисъл все пак, моля те  ;D
         Човек по мноооогото забавления, проблеми с единия родител и то никак не малки :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #213 -: Август 04, 2011, 02:47:10 pm »
Свободни семейни отношения...Богат дом с нестандартни и странни решения...Изкусен манипулатор.... :)...Има нагласа да чете мислите на другите....Трудни връзки с майката....Това като най-важно Коколино.... :)

:72: Само ще кимам в знак на съгласие с всичко, което си написала, абсолютно в 10-ятката :)

P.S. Сега се чатнах с кармичността в случая  8)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #214 -: Август 04, 2011, 02:52:42 pm »
Свободни семейни отношения...Богат дом с нестандартни и странни решения...Изкусен манипулатор.... :)...Има нагласа да чете мислите на другите....Трудни връзки с майката....Това като най-важно Коколино.... :)

:72: Само ще кимам в знак на съгласие с всичко, което си написала, абсолютно в 10-ятката :)

P.S. Сега се чатнах с кармичността в случая  8)

Има невероятна любов към парите..,нюх , усет и стил да ги прави...Обича красивите неща , късметлия е и има доста обожателки...Не е красив , но има невероятен чар.... ;) ;D

*

Romantica

« Отговор #215 -: Август 04, 2011, 03:00:54 pm »
работа - в рекламата да конкретизирам :) Сподели какво те наведе на тази мисъл все пак, моля те  ;D

ОК :-\ У6 секстил Луна в 6 дом, Мерк (гледка) секстил Нептун (илюзия), Мерк тригон Ас...
Дали жена не го е насочила към тази професия?

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #216 -: Август 04, 2011, 03:03:19 pm »
работа - в рекламата да конкретизирам :) Сподели какво те наведе на тази мисъл все пак, моля те  ;D

ОК :-\ У6 секстил Луна в 6 дом, Мерк (гледка) секстил Нептун (илюзия), Мерк тригон Ас...
Дали жена не го е насочила към тази професия?

:72: Насочи е леко меко казано, по-скоро направо го натика с натиск върху него там преди време да конкретизирам  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #217 -: Август 04, 2011, 03:52:40 pm »
Какво означа глифа със зелен триъгълник без основа и черта на върха - все едно основата е преместена на върха. Такъв глиф имам за Плутон и Венера в астро.ком, но не намирам значението му. А на Юпитер и Меркурий имам едно Q - какво е и то? Основните глифове ги знам, но тези не съм ги виждала другаде.

Несъвпад или куинконс = 150* , а Q е квинтил = 72*.... :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #218 -: Август 04, 2011, 04:07:27 pm »
Какво означа глифа със зелен триъгълник без основа и черта на върха - все едно основата е преместена на върха. Такъв глиф имам за Плутон и Венера в астро.ком, но не намирам значението му. А на Юпитер и Меркурий имам едно Q - какво е и то? Основните глифове ги знам, но тези не съм ги виждала другаде.

Несъвпад или куинконс = 150* , а Q е квинтил = 72*.... :)

А аз ще добавя, че минорни, ма някой път така могат да те изклатят тия аспектчета, че свят да ти се завие  ;D  ;D  8)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #219 -: Август 04, 2011, 04:15:17 pm »
През последните 1-2 години няколко пъти ми се повтаря една и съща ситуация с различни мъже. 150 градуса аспект имам между Меркурий и Юпитер, ама не знам защо ми засяга интимните партньорства.
Застоя вероятно го усещам, защото все бързам и искам всичко на момента затова не мисля, че реално присъства в живота ми. Но напоследък все се чудих защо така дебилно ми се повтаря едно и също...сега си обясних.
С квинтил Плутон - Венера и тридецил Марс-Луна явно съм доста свободно животно...на по-дълбоко ниво винаги съм имала съзнанието, че мога да избирам.

Коя планета упр. ДСЦ , коя управлява 5-ти дом?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #220 -: Август 04, 2011, 04:47:17 pm »
5 дом ми е в Близнаци, нямам планета там. За ДСЦ - Меркурий трябва да е управител, но пак слагам картата, за да видиш със сигурност.

http://www.astro.com/tmpd/cqf2fileA7ZDlU-u1309779028/astro_w2gw_01_nevena_hp.46655.24050.gif

5-ти дом ти е телец.... ;D Венера....А 7-ми вероятно е Меркурий....Ето ти отговора....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #221 -: Август 04, 2011, 05:15:58 pm »
Страха от отхвърляне и неумението да показвам ли...на прав път ли съм?

Не мисля...По-скоро претенциите ти понякога са в повече.... ::)..Доста си ревнива , а обичаш собствената си свободата.... ;)

*

Romantica

« Отговор #222 -: Август 04, 2011, 10:20:35 pm »
Каква е сексуалната ориентация на това дете?

Ще пиша подробности по-късно, че вкъщи сме се видели в чудо  :'(

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #223 -: Август 04, 2011, 10:26:28 pm »
Каква е сексуалната ориентация на това дете?

Ще пиша подробности по-късно, че вкъщи сме се видели в чудо  :'(

Би-сексуална.... :)

*

Romantica

« Отговор #224 -: Август 04, 2011, 10:34:56 pm »
Много вероятно си права, Марая!

Детето е момиче на 11г. и е гост вкъщи. За 7 дни се видяхме вече в чудо  :'( Напада да целува и опипва съседските момченца (доста по-малки от нея) под мотива, че иска да им разгледа детските стаи. Съседите вече не си пускат децата :(
Днес я изпуснахме от поглед за 10 мин. в нас, тъй като си играеше с момиченце и решихме, че няма да има проблем. Връщам се и виждам как я върху нея и я целува, не става въпрос за невинни целувки....

Боже Господи, за първи път виждам подобно нещо :'( :'( :'(