Здравей Гост

Натални карти за начинаещи

• 504 Отговора
  • 139916 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Натални карти за начинаещи
« Отговор #225 -: Август 04, 2011, 10:39:10 pm »
Това не е Ваш проблем...,няма място за драма...Вероятно детето е роднина...Натоварения 9-ти дом и оста 2-8-ми не са дадени напразно...Хирон е би-сексуален , Уран също....

*

Romantica

« Отговор #226 -: Август 04, 2011, 10:42:48 pm »
Да, роднина е.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #227 -: Август 04, 2011, 10:46:07 pm »
Да, роднина е.

Детето е мн.умно...Има невероятна енергия..,но и ментални проблеми...Като малко е падало няколко пъти на глава има белег родилен на някой от крайниците....ръце или крака.... ::)
Така ли е? И на лицето има белег , но не е родилен..

*

Romantica

« Отговор #228 -: Август 04, 2011, 10:58:08 pm »
Пълна трагедия са и детето, и майка му... Мислехме, че можем да помогнем, но е невъзможно, дори абсурдно.
Има големи проблеми с вестибуларния апарат, а според мен има и дислекция. Майката се е отдала на пълни удоволствия и изобщо не се вълнува какво се случва с дъщеря й. Проходи късно, като малка лазеше само. Има плоско стъпало и добре развити крайници. Да, има белег на лицето.
Що за жени има - да не могат да обичат, отгледат и възпитат едно дете >:(

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #229 -: Август 04, 2011, 11:00:44 pm »
Пълна трагедия са и детето, и майка му... Мислехме, че можем да помогнем, но е невъзможно, дори абсурдно.
Има големи проблеми с вестибуларния апарат, а според мен има и дислекция. Майката се е отдала на пълни удоволствия и изобщо не се вълнува какво се случва с дъщеря й. Проходи късно, като малка лазеше само. Има плоско стъпало и добре развити крайници. Да, има белег на лицето.
Що за жени има - да не могат да обичат, отгледат и възпитат едно дете >:(

Никой не е длъжен да прави нищо...Колкото по-рано го осъзнаем...толкова по-добре...

Ето една моя любима песен...
http://www.youtube.com/watch?v=GdAdBRsn0Ok

ИСКАШ ЛИ ДА НАПРАВЯ НЕЩО.... ::)....

И ПОНЕЖЕ ЗА СЕБЕ СИ...ЗА ЖАЛОСТ НЕ МОГА....НЕКА ВСЕЛЕНАТА ДА МИ ГО ВРЪЩА....

*

Romantica

« Отговор #230 -: Август 04, 2011, 11:06:38 pm »
Благодаря ти, Марая! Така е, права си :)
Не исках да я съдя (майката), а май това направих :-[ Всеки има глава на раменете си - нека сам да решава как да живее живота си :) Благодара!!!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #231 -: Август 04, 2011, 11:12:10 pm »
Благодаря ти, Марая! Така е, права си :)
Не исках да я съдя (майката), а май това направих :-[ Всеки има глава на раменете си - нека сам да решава как да живее живота си :) Благодара!!!

Това е нейния избор и право...Тя решава , тя знае...Майчинския инстинкт  е мн. силен...

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #232 -: Август 05, 2011, 12:57:15 am »
Момичета качвам си картата с транзити за 27 август, моля ви хвърлете едно око, в момента се чувствам" дива и щастлива" т.е. тотално рухнала от това което ме очаква в БГ :'( :'( :'(

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #233 -: Август 05, 2011, 01:31:52 am »
Какво да гледам в тази карта? ::) ??? :-*

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #234 -: Август 05, 2011, 11:25:12 pm »
Марая... вчера сестра ми се е прибрала в БГ и снощи ме светна какво става с родителите ни...и двамата са зле, не излизат от къщи навън, съседи им пазаруват, а те нищо не казват по телефона като говорим, сестра ми е в шок, а аз ги мисля отдалеч.. ???Тя днес е взела вече нещата в свои ръце, лекари, изследвания, всичко каквото трябва да се прави. А аз днес говорих с тях по телефона и ги овиках хубаво за това че нищо не казват и са се предали. А те само повтарят, че не искали да ни притесняват...и ако това може да бъде оправдание!!!Държат се като 5 годишни деца. Снощи не съм спала цяла нощ, днес с главоболие, но се надявам сестра ми да сложи ред в дома им.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #235 -: Август 05, 2011, 11:33:41 pm »
Марая... вчера сестра ми се е прибрала в БГ и снощи ме светна какво става с родителите ни...и двамата са зле, не излизат от къщи навън, съседи им пазаруват, а те нищо не казват по телефона като говорим, сестра ми е в шок, а аз ги мисля отдалеч.. ???Тя днес е взела вече нещата в свои ръце, лекари, изследвания, всичко каквото трябва да се прави. А аз днес говорих с тях по телефона и ги овиках хубаво за това че нищо не казват и са се предали. А те само повтарят, че не искали да ни притесняват...и ако това може да бъде оправдание!!!Държат се като 5 годишни деца. Снощи не съм спала цяла нощ, днес с главоболие, но се надявам сестра ми да сложи ред в дома им.

Тцц...тцц...не е за вярване.... ??? Съжалявам..... ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #236 -: Август 05, 2011, 11:36:57 pm »
Майка ти е по-нестабилна от баща ти.... ::)

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #237 -: Август 05, 2011, 11:45:36 pm »
Да, Марая...много по-нестабилна, притеснява се за неща, които не зависят от нея, дори когато тръгвам на дълъг път никога не и казвам. Когато пристигна се обаждам къде съм...за да не ме мисли....А сега си мисля, че се впуснала да се притеснява за сватбата...и аз не знам какво да мисля вече...Снощи им правих карти и на двамата

« Отговор #238 -: Август 11, 2011, 11:50:22 pm »
Мисля, че е интересна картата :}

И все пак, какво ли е да нямаш нито един напрегнат аспект? ::)
The pain u feel today, will be the strength u feel tomorrow!!!

*

Неактивен Deter

• 201
« Отговор #239 -: Август 12, 2011, 11:08:48 am »
 А този съвпад на Сатурн със Слънцето и то в 12 дом ?! ::)