Здравей Гост

Натални карти за начинаещи

• 504 Отговора
  • 140057 Прегледи
*

Неактивен milla_m

• 1060
Re: Натални карти за начинаещи
« Отговор #240 -: Август 12, 2011, 11:35:32 am »
А този съвпад на Сатурн със Слънцето и то в 12 дом ?! ::)
Добре  компенсира липсващите напрегнати аспекти.  :)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

« Отговор #241 -: Август 12, 2011, 11:47:28 am »
А този съвпад на Сатурн със Слънцето и то в 12 дом ?! ::)

Дали няма връзка с бащата? А 12 дом...предполагам е обвързан с чужбина, тъй като вероятно ще учи там :) Интересно ми е как бихте коментирали 11-сти дом, какво би било проявлението му?
The pain u feel today, will be the strength u feel tomorrow!!!

*

issidorra

« Отговор #242 -: Август 13, 2011, 02:51:35 pm »
Момичета, обръщам се към вас с огромна молба, става въпрос за най-добрата ми приятелка, вчера и поставих диагноза туморно образувание в гръбначния стълб, диагнозата не е окончателна, но искам да помоля всеки, който има време и желание, да погледне картата и да каже, дали има нещо обезпокоително, мисля, че ще се наложи оперативна намеса, но когато имам окончателно инфо, ще кажа

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #243 -: Август 13, 2011, 06:26:46 pm »
Тежки транзити..  :( Особено предстоящия съвпад на Сатурн с Плутон и квадратурата на възлите към оста АСЦ / ДСЦ... На СЛВ му предстои съвпад с Нептун, а транзитиращия Нептун е в 6 дом - може би наистина има нещо объркано около диагнозата. Нептун ще направи секстил към Венера в 8, У9 - дали няма да й направят нови изследвания в чужбина или предстояща операция в чужбина..?

*

issidorra

« Отговор #244 -: Август 14, 2011, 12:46:59 pm »
Благодаря ти, Таня, да, единият от вариантите е да отиде на операция в чужбина, но е твърде рано, за да се каже със сигурност, дали ще стане така.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #245 -: Август 14, 2011, 01:27:59 pm »
Изидора, диагнозата е грешна.... :) Всичко е наред...,няма да има проблеми....

*

issidorra

« Отговор #246 -: Август 15, 2011, 09:29:56 am »

Благодаря много за включването, Марая :*, утре е ядрено-магнитния резонанс, там ще стане ясно

*

issidorra

« Отговор #247 -: Август 16, 2011, 02:03:31 pm »

Марая, бъди жива и здрава, диагнозата е грешна, няма тумор, има киста!!!  :'( от щастие, това беше най-хубавият ми подарък за рождения ден, много благодаря още веднъж!!!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #248 -: Август 16, 2011, 02:27:55 pm »

Марая, бъди жива и здрава, диагнозата е грешна, няма тумор, има киста!!! :'( от щастие, това беше най-хубавият ми подарък за рождения ден, много благодаря още веднъж!!!

Радвам се , че всичко е наред...и , че ми е дадено да чета...да виждам...и да нося ДОБРИ ВЕСТИ! :08: :kiss2:

бЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВИЕ...РАДВАМ СЕ.... :yahoo:...РАДВАЙТЕ СЕ И ПОЛЕИТЕ НОВИНАТА....КАКТО СИ МУ Е РЕДА.... ;D

*

Неактивен Рита

• *
  • 36
  • :)
« Отговор #249 -: Август 16, 2011, 10:50:43 pm »

Марая, бъди жива и здрава, диагнозата е грешна, няма тумор, има киста!!!  :'( от щастие, това беше най-хубавият ми подарък за рождения ден, много благодаря още веднъж!!!
толкова обичам щастливите развръзки :clap: :13: с нетърпение чаках да разбера резултата,въпреки че не те познавам-още веднъж Астрологията (и Марая)доказа себе си!Супер

*

Неактивен virgo

• 101
« Отговор #250 -: Август 26, 2011, 03:13:56 pm »
Марая, благодаря ти!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #251 -: Август 26, 2011, 03:33:20 pm »
Марая, благодаря ти!

За нищо!

Изуми ме картата ти...Три планети на трон...Доста добра и аналитична мисъл , но и неувереност в изявата ти съзирам от картата...Имаш възможност да реализираш потенциала на наталната карта при условие , че не се отдадеш на инерция и мързел...

Напрегнати отношения с родителското тяло...Ранна загуба на единия родител..,не е нужно да е физическа...,но е свързана с незаслужена болка.... ::)

*

Неактивен virgo

• 101
« Отговор #252 -: Август 26, 2011, 03:40:04 pm »
Отново - право в целта!

*

Неактивен virgo

• 101
« Отговор #253 -: Август 26, 2011, 04:01:08 pm »
А, можеш ли да ми кажеш кое поприще според теб би реализирало патенциала ми?

Раздялата с родител не е физическа, но си е изоставяне на психично ниво.
Мързела и инерцията, на които съм състояние да се отдавам много ми пречат знам, в момента е пак такъв период, използвам го за хобито си, а и работата ми сега нещо куца. И това хич не ме мотивира.
А и с тоя личен живот -хаос...!

А какво значи "три планети на трон"?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #254 -: Август 26, 2011, 04:15:01 pm »
А, можеш ли да ми кажеш кое поприще според теб би реализирало патенциала ми?

Раздялата с родител не е физическа, но си е изоставяне на психично ниво.
Мързела и инерцията, на които съм състояние да се отдавам много ми пречат знам, в момента е пак такъв период, използвам го за хобито си, а и работата ми сега нещо куца. И това хич не ме мотивира.
А и с тоя личен живот -хаос...!

А какво значи "три планети на трон"?

Планета на трон е онази планета , която се намира в собствения си знак на управление . Или тя се чувства добре и владее всичко онова което символизира знака.Тук нейната енергия е силна и изявата и е беззпроблемна...

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ;D -имаме си специална тема....,но нека го напарвя и тук...

Изявата ти е в социума...Бори се имаш възможност....Слабото ти място е ежедневие , здраве и работа...Там се чувстваш уязвима.... ::)