Здравей Гост

Избора на душата - Кармична програма - касапин /хирург

• 18 Отговора
  • 6149 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
При инкарнирането на душата е заложен и нейния потенциал в настоящето прераждане...Или , ако душата си е избрала да бъде КАСАПИН тя не е в състояние да трансформира желанието си в това да бъде ХИРУРГ...,защото нейния избор е опитност ,която следва да бъде усвоена...Въпрос на избор обаче е как да бъде придобит този опит или с повече или по-малко съпротивление...
В картата на всеки от нас има осем зони на ЗЛАТНО СЕЧЕНИЕ....Тези осем зони са известни в астрологията като ЗЛАТНО СЕЧЕНИЕ или АНДРЕЕВ КРЪСТ. Именно този кръст представлява опозицията м/у духа и плътта в битката м/у тях....

ЗЛАТНОТО СЕЧЕНИЕ на вертикалните оси започва от 0* на овен или това е точката на разкъсване на Космическия поток в мунданен план в индивидуалния хороскоп тази точка се нарича АСЦ. В мунданен план точката на златно сечение е 13* в скорпион , а в наталния  ни хороскоп  тази точка се получава когато към АСЦ прибавим 222,5*. Това всъщност е нашето подсъзнателно АЗ , това са нашите първоначални енергични заряди с които трансформираме борбата м/у духа и плътта...
Трансформацията на духовната енергия  и приложението на същата в материалния свят става в точката получена при изваждане от АСЦ на 222,5* .
ЗЛАТНИТЕ СЕЧЕНИЯ НА ДРУГИТЕ ДВЕ ТОЧКИ ПО ХОРИЗОНТАЛА АЗ-ТИ , се получава като процедираме по същия начин прибавяйки или изваждайки  222,5*.
Всичките тези *операции* ;D се правят и при ВЕРТИКАЛНИТЕ ОСИ. Или от наталните МЦ/ИЦ вадим и прибавяме 222,5*.
ТОЧКИТЕ , КОИТО СЕ РЕАЛИЗИРАТ В НАТАЛА ПРИ СЪБИРАНЕ СА БОЖИЯТА ВОЛЯ - МИНИМАЛНА ФИЗИЧЕСКА И МАКСИМАЛНО ДУХОВНА ЕНЕРГИЯ..ТУК Е МАКСИМАЛНАТА ПОДКРЕПА ОТ ВСЕЛЕНАТА И ВИСШИТЕ СЪЩЕСТВА...АНГЕЛИ , АРХАНГЕЛИ ...ВЪОБЩЕ КАКВОТО И ДА Е ОТ НЕВИДИМИЯ СВЯТ.
ТОЧКИТЕ КОИТО ПОЛУЧАВАМЕ ПРИ ИЗВАЖДАНЕ СА УПЛЪТНЕНАТА ЕНЕРГИЯ ИЗПОЛЗВАНА ЗА РЕАЛНИ ДЕЙСТВИЯ И РЕАКЦИИ НА ВИДИМИЯ МАТЕРИАЛЕН СВЯТ.
Точките на ЗЛАТНОТО СЕЧЕНИЕ или АНДРЕЕВИЯ КРЪСТ са наречени БОЖЕСТВЕНИ ПРОПОРЦИИ от КЕПЛЕР И ПОКАЗВАТ В ХОРОСКОПА НИ ЗАМИСЪЛА ОТНОСНО НАШАТА СЪДБА! А В ТОЗИ ЗАМИСЪЛ Е И ИЗБОРА...

От опит и много анализи твърдя , че ПРИ ТРАНЗИТИ , ПРОГРЕСИИ И ДИРЕКЦИИ ТОВА СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ФИНИ И ВАЖНИ , МНОГО ЧУВСТВИТЕЛНИ МЕСТА В НАТАЛНАТА КАРТА.

ПО-ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ХОРАТА СЕ ПРЕРАЖДАТ НА ЗЕМЯТА ЗАРАДИ ЛИЧНО УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ И ТРУДНО ,МНОГО ТРУДНО МОЖЕМ ДА ЗАБЕЛЕЖИМ В КАРТИТЕ ИМ КАКЪВ Е ТЕХНИЯ ИЗБОР...ЗАТОВА КАЗАХ , ЧЕ Е ДОСТА ТРУДОЕМКО И НЕ СИ СТРУВА...НО ТОВА Е КАРМИЧНАТА ПРОГРАМА...И ИЗБОРА...
« Последна редакция: Юни 30, 2011, 03:45:09 pm от Марая »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Мисля , че възможностите на човека са безгранични....И всеки има своя потенциал за трансформиране на съзнанието , вероятно това са и различните опитности , които душата идва , за да усвои....А те според мен се определят от ВИСШИТЕ ПЛАНЕТИ или както съм ги кръстила... ;D ТЕЖКАРИТЕ....Та в този ред на мисли...интеграцията на последните е от изключително важно значение за всеки индивид...КОЛКОТО ПОВЕЧЕ АСПЕКТИ НА ТЕЖКАРИТЕ КЪМ СВЕТИЛАТА И ЛИЧНИ ПЛАНЕТИ ТОЛКОВА ПО-ГОЛЯМ Е ШАНСА ЗА ТРАНСФОРМАЦИЯ НА СЪЗНАНИЕТО И ИНЕГРАЦИЯ НА ОПИТА...ИЛИ ПРОСТИЧКО КАЗАНО КАКВО ЩЕ НАПРАВИМ С НОЖА...ЩЕ ОТСТРАНИМ ТУМУРА ИЛИ ЩЕ ИЗВЪРШИМ УБИЙСТВО ЗАВИСИ ....ОТ НАС.... :)

*

Неактивен Sasha

• *
  • 34
Ха...странно...на мен точката която се смята от АСЦ ми съвпада със Слънце и JUNO :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Ха...странно...на мен точката която се смята от АСЦ ми съвпада със Слънце и JUNO :)

Давай нататък... :) Една точка нищо не прави...,както и една птица... :P

*

Неактивен Antena

• 1189
за избора и мисията в живота се съди и от пренаталното новолуние и планетата,  с която е в съвпад (ако има такава) и дома.
от значение са точните градуси. транзити през тази точка са особено показателни, а също така ако има съвпад на слънце или луна на партньор с тази точка е показател, че това е особено  важен човек в този живот.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
за избора и мисията в живота се съди и от пренаталното новолуние и планетата,  с която е в съвпад (ако има такава) и дома.
от значение са точните градуси. транзити през тази точка са особено показателни, а също така ако има съвпад на слънце или луна на партньор с тази точка е показател, че това е особено  важен човек в този живот.

Да..., това е следващото...в анализите....Чакам да отвориш тема за ПРЕНАТАЛНИТЕ ЛУНАЦИИ... ;) :)

ТЕЖКАРИТЕ....Та в този ред на мисли...интеграцията на последните е от изключително важно значение за всеки индивид...КОЛКОТО ПОВЕЧЕ АСПЕКТИ НА ТЕЖКАРИТЕ КЪМ СВЕТИЛАТА И ЛИЧНИ ПЛАНЕТИ ТОЛКОВА ПО-ГОЛЯМ Е ШАНСА ЗА ТРАНСФОРМАЦИЯ НА СЪЗНАНИЕТО И ИНЕГРАЦИЯ НА ОПИТА...

Те са определено енергиите и принципите,които ни карат да възприемаме нещата на едно универсално/божествено равнище,извън нашето малко АЗ и настояща личност,за мен те са гласа-Уран,докосването-Нептун и волята-Плутон на Висшия АЗ,който дори не мисли като човек! Човешкото го търсим до Сатурн,после навлизат сили които са отвъд него,задействат се обстоятелства,преживявания и уроци в които Аза е само един Царедворец на шахматната дъска на живота,а Краля или Кралицата само гледат сеира отзад,отгоре,встрани,използват го за своите лични стратегии,които само чрез досега с тежкарите-ако не ги разберем,поне ги виждаме,усещаме намесата на нещо отвъд повърхността на съзнанието,ролята и формата. И често потока е толкова повличащ,че само една малка крачка напред повлича стотина след себе си за нула време...защото Уран/Нептун/Плутон действат отвъд,далеч напред или дълбоко навътре,а крайната им цел може и да не я разбереш дори и на крачка от това да я постигнеш- след това обръщайки гръб си казваш-да аз минах от тук и не мога да се върна,продължавам друг...да се надяваме все повече изразил същността си,приел истинският и път.

Трансформация-само когато има ПРИЕМАНЕ ... бягство по Нептун, непукизъм по Уран или само капсулиране по Плутон не вършат работа,тогава когато тези аспекти от Висшият АЗ търсят единство със съзнанието.

/

Тези ОСИ са важни...имам късмета една от тях да се е цъцнала точно върху Плутона ми.
Добро и лошо няма нито за Уран,нито за Нептун ,къде пък за Плутон който дори не обича да обмисля,той просто вече Е най-първичната ни и гола част,където няма колебания и раздвоения.

Ха,пренатално Новолуние 16 Козирог върху Марса на Марая  ;D
Иначе в картата на това Новолуние-Слънце/Луна/Мерк на К12, което е подобно на наталният СЛВ почти на К12...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
ТЕЖКАРИТЕ....Та в този ред на мисли...интеграцията на последните е от изключително важно значение за всеки индивид...КОЛКОТО ПОВЕЧЕ АСПЕКТИ НА ТЕЖКАРИТЕ КЪМ СВЕТИЛАТА И ЛИЧНИ ПЛАНЕТИ ТОЛКОВА ПО-ГОЛЯМ Е ШАНСА ЗА ТРАНСФОРМАЦИЯ НА СЪЗНАНИЕТО И ИНЕГРАЦИЯ НА ОПИТА...

Те са определено енергиите и принципите,които ни карат да възприемаме нещата на едно универсално/божествено равнище,извън нашето малко АЗ и настояща личност,за мен те са гласа-Уран,докосването-Нептун и волята-Плутон на Висшия АЗ,който дори не мисли като човек! Човешкото го търсим до Сатурн,после навлизат сили които са отвъд него,задействат се обстоятелства,преживявания и уроци в които Аза е само един Царедворец на шахматната дъска на живота,а Краля или Кралицата само гледат сеира отзад,отгоре,встрани,използват го за своите лични стратегии,които само чрез досега с тежкарите-ако не ги разберем,поне ги виждаме,усещаме намесата на нещо отвъд повърхността на съзнанието,ролята и формата. И често потока е толкова повличащ,че само една малка крачка напред повлича стотина след себе си за нула време...защото Уран/Нептун/Плутон действат отвъд,далеч напред или дълбоко навътре,а крайната им цел може и да не я разбереш дори и на крачка от това да я постигнеш- след това обръщайки гръб си казваш-да аз минах от тук и не мога да се върна,продължавам друг...да се надяваме все повече изразил същността си,приел истинският и път.

Трансформация-само когато има ПРИЕМАНЕ ... бягство по Нептун, непукизъм по Уран или само капсулиране по Плутон не вършат работа,тогава когато тези аспекти от Висшият АЗ търсят единство със съзнанието.

/

Тези ОСИ са важни...имам късмета една от тях да се е цъцнала точно върху Плутона ми.
Добро и лошо няма нито за Уран,нито за Нептун ,къде пък за Плутон който дори не обича да обмисля,той просто вече Е най-първичната ни и гола част,където няма колебания и раздвоения.

Ха,пренатално Новолуние 16 Козирог върху Марса на Марая  ;D
Иначе в картата на това Новолуние-Слънце/Луна/Мерк на К12, което е подобно на наталният СЛВ почти на К12...

Изключителен пост! ИЗУМИТЕЛНО КАЗАНО! :)

Ха..,да не се окаже сега , че моето пренатално Новолуние е в/у твоя астероид КАРМА.... ;D ;D
Я виж , че нямам програма на лаптопа...Нещо има бъг.... :-[ ::)
А и осите...,че смятането на ръка ще ми дойде в повече... ;D
Какъв ли лунен ден е днес... ::) Много прозрения... :-[  ??? Уран работи яко.... ???

Мерси,така ми дойде  :)

Не, твоето пренатално новолуние е върху моя Уран  ;D  ( 0,40 в Стрелец ти е)

ЗА осите и аз ги смятам на ръка,но хич не ми се смятат сега  :P

29ти лунен сатан ...  ???

*

Неактивен Sasha

• *
  • 34

Ха...ако днес е 29ти лунен а утре е новолуние зна4и моята логика е правилна...само дето съм с един ден напред и тогава излиза че съм на 17ти Лунен ден :yahoo:

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

;D ;D , добре сме се омешали.... ;D ;)

Астроулърда не може ли да ги сметне... ::) Или зета... ???

*

Неактивен tanya

• 917
2 от точките ми, смятани по оста МЦ/ ИЦ, съвпадат съвсем точно с опозицията ми Венера/ Сатурн. Много интересно, не е никак случайна тази опозиция... :(

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
2 от точките ми, смятани по оста МЦ/ ИЦ, съвпадат съвсем точно с опозицията ми Венера/ Сатурн. Много интересно, не е никак случайна тази опозиция... :(

Прави се цялостен анализ...,не се гледа на парче Златното сечение.... :) Какво от това като е на опозицията....Сметни и другите точки.... :)

*

Неактивен tanya

• 917
При изваждане точката на АСЦ съвпада с тази при събиране на МЦ и при изваждане от ДСЦ с тази при събиране на ИЦ. Това винаги ли е така или ... ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
При изваждане точката на АСЦ съвпада с тази при събиране на МЦ и при изваждане от ДСЦ с тази при събиране на ИЦ. Това винаги ли е така или ... ???

Не винаги...Имаш ли ми данните...? ::)