ТЕЖКАРИТЕ....Та в този ред на мисли...интеграцията на последните е от изключително важно значение за всеки индивид...КОЛКОТО ПОВЕЧЕ АСПЕКТИ НА ТЕЖКАРИТЕ КЪМ СВЕТИЛАТА И ЛИЧНИ ПЛАНЕТИ ТОЛКОВА ПО-ГОЛЯМ Е ШАНСА ЗА ТРАНСФОРМАЦИЯ НА СЪЗНАНИЕТО И ИНЕГРАЦИЯ НА ОПИТА...
Те са определено енергиите и принципите,които ни карат да възприемаме нещата на едно универсално/божествено равнище,извън нашето малко АЗ и настояща личност,за мен те са гласа-Уран,докосването-Нептун и волята-Плутон на Висшия АЗ,който дори не мисли като човек! Човешкото го търсим до Сатурн,после навлизат сили които са отвъд него,задействат се обстоятелства,преживявания и уроци в които Аза е само един Царедворец на шахматната дъска на живота,а Краля или Кралицата само гледат сеира отзад,отгоре,встрани,използват го за своите лични стратегии,които само чрез досега с тежкарите-ако не ги разберем,поне ги виждаме,усещаме намесата на нещо отвъд повърхността на съзнанието,ролята и формата. И често потока е толкова повличащ,че само една малка крачка напред повлича стотина след себе си за нула време...защото Уран/Нептун/Плутон действат отвъд,далеч напред или дълбоко навътре,а крайната им цел може и да не я разбереш дори и на крачка от това да я постигнеш- след това обръщайки гръб си казваш-да аз минах от тук и не мога да се върна,продължавам друг...да се надяваме все повече изразил същността си,приел истинският и път.
Трансформация-само когато има ПРИЕМАНЕ ... бягство по Нептун, непукизъм по Уран или само капсулиране по Плутон не вършат работа,тогава когато тези аспекти от Висшият АЗ търсят единство със съзнанието.
/
Тези ОСИ са важни...имам късмета една от тях да се е цъцнала точно върху Плутона ми.
Добро и лошо няма нито за Уран,нито за Нептун ,къде пък за Плутон който дори не обича да обмисля,той просто вече Е най-първичната ни и гола част,където няма колебания и раздвоения.
Ха,пренатално Новолуние 16 Козирог върху Марса на Марая

Иначе в картата на това Новолуние-Слънце/Луна/Мерк на К12, което е подобно на наталният СЛВ почти на К12...