Здравей Гост

Стационарна фаза на Юпитер - 11-ти градус

• 54 Отговора
  • 11774 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Стационарната фаза на големия добротворец попада във втората декада на знака Телец. Или под управството на планетата Меркурий. Тук ключовите думи са предвидливост ,  методичност , анализа...Или периода ще е характерен с труд , организация , красноречие...Необходима ще бъде и трезва оценка за границите на възможностите в решението на проблемите ни....
Необходимо е да култивираме нови потребности в съзнанието... 

При определени хора планетата ще акцентира области от живота , където е имало акцент преди 12 г. Аз лично следя стационарните фази , особено когато фокусират важни точки и планетарни конфигурации в натала ми...
Предлагам в тази тема конкретно да проследим събитийност от фазата...
Да споделим какво очакваме ..., защо ...и да приберем *пилците* на есен.... ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Стационарна фаза на Юпитер - 11-ти градус
« Отговор #1 -: Юли 01, 2011, 04:32:03 pm »
Попада във втората декада на знака...При мен ще направи точен секстил с наталния Сатурн....В натала аспекта м/у двете планети е Кеплеров...-108*...Характерното за кеплеровия аспект е , че той действа спонтанно и с интуитивни решения....При условие , че предстоящия секстил ще активизира аспекта на Кеплер известен още като тридецил....се питам дали няма да има нещо интересно....дори и домовете които ще бъдат аспектирани са доста интересни...както откритите...така и скритите..

Явни са 3-ти и 7-ми ...скрити са 2-ри и 1-ви...Къде ще е ключа от бараката.... ???

« Отговор #2 -: Юли 01, 2011, 11:23:30 pm »
shte e v savpad s Lunata mi!!!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Юли 01, 2011, 11:32:08 pm »
shte e v savpad s Lunata mi!!!

Привет Рая... :-*

И с моята...Дано е за добро.... ;D

« Отговор #4 -: Юли 01, 2011, 11:35:47 pm »
 :angel: :angel: :angel:

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Юли 01, 2011, 11:42:29 pm »
:angel: :angel: :angel:

Трудно е...Нали Рая? :)  :( Минала съм го тоя път...,много е трънлив...,много пъти ставах и вървях...на границата на силите си...На границата на вярата си...Просто исках да приключа...исках да изчезна...Но минава...,просто минава...След него следва УРАНОВА ОПОЗИЦИЯ...още по-труден период...през който преминават само смелите и уранянците...Така , че въоражи се с търпение...,бъди горда и смела...не отстъпвай... :) :-*

« Отговор #6 -: Юли 02, 2011, 08:04:28 pm »
Здравейте  :) От доста време се интересувам от астрология, но съм все още новобранец.. ии затова искам да попитам, ако някой благоволи да ми отговори.. какво да очаквам от стационарната фаза на Юпитер, тъй като е в съвпад с ДЦ, но в същото време естествено е опозиция на АЦ ;D и на Лилит  :)  Наистина не мога да си го изтълкувам... надявам се на любов, но дали... Е ще пиша за събитията след това ;]

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Юли 02, 2011, 08:13:12 pm »
Здравейте  :) От доста време се интересувам от астрология, но съм все още новобранец.. ии затова искам да попитам, ако някой благоволи да ми отговори.. какво да очаквам от стационарната фаза на Юпитер, тъй като е в съвпад с ДЦ, но в същото време естествено е опозиция на АЦ ;D и на Лилит  :)  Наистина не мога да си го изтълкувам... надявам се на любов, но дали... Е ще пиша за събитията след това ;]

Първо добре дошла..сред нас...
Второ така на парче ..малко трудно..,защото този Юпитер управлява дом от картата ти , диспозира определени планети вероятно, прави аспекти , участва в определени констелации и конфигурации... :) Така , че можеш да си качиш картата в темата за натални карти и ние с удоволствие ще погледнем... :)

« Отговор #8 -: Юли 02, 2011, 08:41:26 pm »
Добре заварили ;] Благодаря за отговора и ще се възползвам от предложението ти  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #9 -: Юли 02, 2011, 08:43:20 pm »
Добре заварили ;] Благодаря за отговора и ще се възползвам от предложението ти  :)

В очакване... ;) :)

« Отговор #10 -: Юли 03, 2011, 06:12:54 pm »
колко продължава стационарната фаза?точен квинконс с луната ми в стрелец

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Юли 03, 2011, 06:35:43 pm »
колко продължава стационарната фаза?точен квинконс с луната ми в стрелец

На 10-я градус е от 16.08 до 14.09...Самия стационар е от 28 .08 до 2.09.....

« Отговор #12 -: Юли 03, 2011, 07:02:21 pm »
Благодаря :)аз го чакам да се върне на 0 градус,че се чувствах голяма късметлийка ;)-усещах секстила със слънцето ми,някак всичко се случваше по лесно/в натала двете  са в квадрат/.Мисля си ,дали да продам лозето под този аспект ;D?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #13 -: Юли 03, 2011, 07:09:46 pm »
Благодаря :)аз го чакам да се върне на 0 градус,че се чувствах голяма късметлийка ;)-усещах секстила със слънцето ми,някак всичко се случваше по лесно/в натала двете  са в квадрат/.Мисля си ,дали да продам лозето под този аспект ;D?

На ретро Юпитер? ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #14 -: Юли 03, 2011, 07:11:01 pm »

На ретро Юпитер? ::)

кога казахте се обръща тозчо? - да видим кой на кого ще рисува кръгчета  :57: