Здравей Гост

Стационарна фаза на Юпитер - 11-ти градус

• 54 Отговора
  • 11809 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Стационарна фаза на Юпитер - 11-ти градус
« Отговор #30 -: Юли 03, 2011, 09:22:09 pm »
тънкия намек - действайте ;) деца пред клавиатурата не се правят  :P имаше една поговорка, че очи, които не се виждат се забравят - то важи и малко перифразирано - очи, които не се виждат не се впечатляват  :-[ пък и ако не е ръка да пипне...  ;D
хи-хи
между впрочем може да не е хубаво ама то другия месец възнамерявам да се застраховам по темата с наедряването....  :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #31 -: Юли 03, 2011, 09:50:34 pm »
тънкия намек - действайте ;) деца пред клавиатурата не се правят  :P имаше една поговорка, че очи, които не се виждат се забравят - то важи и малко перифразирано - очи, които не се виждат не се впечатляват  :-[ пък и ако не е ръка да пипне...  ;D
хи-хи
между впрочем може да не е хубаво ама то другия месец възнамерявам да се застраховам по темата с наедряването....  :-*

Миии.... :-[ , който е преизпълнил петилетката? ::) ;D :P

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #32 -: Юли 03, 2011, 10:06:04 pm »
хи-хи

който е изпълнил петилетката да си следи лунния календар и туй то!!!  :P :P :P :P :P

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #33 -: Юли 03, 2011, 10:36:45 pm »
хи-хи

който е изпълнил петилетката да си следи лунния календар и туй то!!!  :P :P :P :P :P

Викаш и ФАЗОВИЯ ЛУНАР....НЕЕЕ...Пази ме....и той и БОГ...и като се има в предвид , че той е Бог...БОГИНЯТА.... :haha: Е ЗАЩИТЕНА... :P...Иначе може и да са Близнаци...не визирам зодиакалния знак.... ;D :-[ :P

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #34 -: Юли 03, 2011, 11:39:01 pm »
що бре лунния метод си е добър  :P (не лунар), в краен случай прибягваш до аптеката за тия дето се взимат до 72 часа хе-хе или пък редовните (но според мен ако се наблюдаваш добре, а ти със сигурност се знаеш) естественото като "защита" е най-добро  :P

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #35 -: Юли 04, 2011, 12:18:04 am »
що бре лунния метод си е добър  :P (не лунар), в краен случай прибягваш до аптеката за тия дето се взимат до 72 часа хе-хе или пък редовните (но според мен ако се наблюдаваш добре, а ти със сигурност се знаеш) естественото като "защита" е най-добро  :P

Не обичам празните пространства.... :86: вакума не е по вкуса ми...:haha: има и други начини...спиралата е част от живота... ;D ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #36 -: Юли 04, 2011, 02:00:39 am »
А аз съм още фертилна.... ::) ;D ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #37 -: Юли 04, 2011, 11:09:38 am »

Не обичам празните пространства.... :86: вакума не е по вкуса ми...:haha: има и други начини...спиралата е част от живота... ;D ;D

леле, че се отклонихме то темата - типично за Юпитер е да прекалява,
мен ме страх от такива спираловидни джаджи, но в от следващия се захващам с нискохормони - оказва се, че според д-рката ми сега са най-удачния вариант, колкото и езотериците да пискат от тях - пък и какво толкоз, нали според новото изчисляване на Лилит true не била съвпад със слънце, а с Нептун, оптимистично го приемам като удачен вариант да имам право на избор  ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #38 -: Юли 04, 2011, 11:18:55 am »
Страх ме е от хормоните.... ??? ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #39 -: Юли 04, 2011, 11:31:44 am »
Страх ме е от хормоните.... ??? ::)
::) и мен, но опит вече знам, че веднъж става - пфу пуста мента  :-[  ;D ;D ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #40 -: Юли 04, 2011, 11:40:39 am »
Смей се ти.... ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #41 -: Юли 04, 2011, 11:53:52 am »
Смей се ти.... ;D
не е смешно  ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #42 -: Юли 04, 2011, 12:00:10 pm »
Смей се ти.... ;D
не е смешно  ::)

Но и не е случайно...,да знаеш в момента желанието ти.... ::) ???

« Отговор #43 -: Юли 04, 2011, 06:56:28 pm »
ще ми квадратира сатурн в 12-ти и ще опозира уран (У7) в 4-ти

сега ми е на мц и добре се чувствам макар че преживях едно много силно разочарование миналата седмица

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #44 -: Юли 04, 2011, 07:05:11 pm »
ще ми квадратира сатурн в 12-ти и ще опозира уран (У7) в 4-ти

сега ми е на мц и добре се чувствам макар че преживях едно много силно разочарование миналата седмица

Хм...,интересно как ще се прояви? Бих казала с две думи раздяла в дома....Пуу-пуу-пууу..... ::)