Здравей Гост

Хора,моля ви да ми помогнете,като хвърлите едно око и мнение!

• 12 Отговора
  • 3425 Прегледи
*

Неактивен roni_f

• 111
  • Оптимизмът-един от ключовете към успеха!
16.01.2013 ми е много важен ден,поради причината,че имам голям изпит.Много неща ми зависят от него,а ми е страшно притеснено  .Вече психически не издържам на това напрежение.Ако ви е удобно за 5 min сaмо да дадете по едно мнение за резултата и дали ще мине всичко благополучно,че душичката ми няма спокойствие нз от кога.Благодаря ви предварително за съпричастността.
Ще ви прикача картата ми с транзити на датата и карта на събитието,защото нз точно как се прави съпоставката между моята карта и тази на изпита.Пък дано това да необходимо и достатъчно,ако не, пишете какво да постна. :)
Качеството на думите не в това да бъдат изречени,а доказани!

*

Неактивен danni

• 477
Рони, на първо място туширай емоциите, вложи цялата си енергия в мащабно и целенасочено мислене, имаш чудесни аспекти, горе главата и напред, а после ще разказваш. Всичко ще се развие в полоjiтелна посока, само овладей емоциите си.  ;)                                     

p.s.Още нещо, скъпа. Днес се отдай на релакс, така че утре да представиш една сигурна в себе се Венера, с цялата и красота и вяра в собствените възмоjности. Залоjи на люка, има го в картата, действай!
« Последна редакция: Януари 15, 2013, 02:15:06 am от danni »

*

Неактивен roni_f

• 111
Много ти благодаря Данни за дадения кураж.Ще се опитам да се овладея и дам всичко от себе си и се надявам Господ и късметът да са на моя страна.Благодаря още веднъж за даденото мнение  :-*
« Последна редакция: Януари 15, 2013, 02:58:52 pm от roni_f »

*

Неактивен roni_f

• 111
Данни и всички хора,които се поинтересуваха от моя случай.Пиша ви във връзка с резултата и ситуацията появила се на 16.01.
Като цяло, по време да изпита,не извадих много голям късмет със задачите,които ми се паднаха,но теорията беше ок. Трябваше едва ли не да се напъна и да вложа цялата си енергия в логично мислене и знания,както каза Данни, за да се справя с метод,който дори не бях виждала. Но се доказах пред себе си,справих се. Колебанията при изчакване на резултатите бяха големи,поради факта,че не бях сигурна в човека,който оценяваше...просто можеше да се очаква всичко. Следвайки съветите на Данни и опитвайки се да се успокоя, в 16,10ч,получих позвъняване.В първия момент не чувах нищо.Само много смях... Но заслушвайки се разбрах,че оценката ми е оправдала повече от очакванията ми.Бях оценена с 5ца,която на фона на не дотам сигурните знания, но за сметка на това положени безброй усилия и старание, бяха оценени коректно.
Затова искам да благодаря на всеки,който ми помогна да повярвам,че мога, пък и на хората ,който не са имали възможност да съдействат също.Пожелавам ви много успехи, вяра в себе си, здраве и късмет.
Хубав ден и пак блгодаря :*

*

Неактивен danni

• 477
Рони, заслугата си е изцяло твоя! Знаеш и можеш, Браво за постигнатия резултат! :08:

*

Вики

Здравейте:)

понеже не знам къде да си постна картата, а много ми трябва малко съвети, ще продължа тази тема.... пък ако вие кажете ще си сменя темата.
Та значи при мен проблемът е следния:
налегнала ми апатия, която ми пречи...Много... Имам проблем с жилището, но нищо не предприемам. И тук не става дума за ремонт... :(
Просто в момента мислите ми текат така: така или иначе ще се мре, защо да се кося?
Може ли някой да ми помогне с едно обяснение защо така става? 
Благодаря предварително:)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Рони, заслугата си е изцяло твоя! Знаеш и можеш, Браво за постигнатия резултат! :08:

Браво Дани! ;D

БЛАГО-ДАРЯ!

Много ми харесва този път по който върви форума ....

Честито на Рони.... ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

понеже не знам къде да си постна картата, а много ми трябва малко съвети, ще продължа тази тема.... пък ако вие кажете ще си сменя темата.
Та значи при мен проблемът е следния:
налегнала ми апатия, която ми пречи...Много... Имам проблем с жилището, но нищо не предприемам. И тук не става дума за ремонт... :(
Просто в момента мислите ми текат така: така или иначе ще се мре, защо да се кося?
Може ли някой да ми помогне с едно обяснение защо така става? 
Благодаря предварително:)

Юпитер транзитира през слънчевия ти знак...и ти в апатия? ::)Я кажи...на тези години..какви са жилищните проблеми? ::)

*

Вики

Мога да остана без жилище, "благодарение" на баща ми :'(

*

Неактивен milla_m

• 1060
Мога да остана без жилище, "благодарение" на баща ми :'(

Я кажи какво точно става, ако може нещо да се даде като съвет  :(  И не се отчайвай. :) Една такава ситуация е тежка, но не се отчайвай.
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Вики

Живея в общинско жилище с майка ми... Баща ми обаче преди време забърка такава каша, че сега като нищо можем да останем на улицата...Кошмар! Но най-интересното е че нямам никаква амбиция, нито желание да променя нещата... Знам какво ще стане, и при нормални обстоятелства би трябвало да се боря, но такава апатия ме е обхванала, че...нямам желание за нищо...не мога да го обясня...много е странно....някой от познатите ми подхвърли че съм в сатурнова дупка...Кога ще се махна от тази дупка? нямам нито амбиция, нито воля за действие, а това е нетипично за мен...

Може би от скорошния квадрат на тр. сатурн към марс на 0 лъв, скоро пак ще наближи този градус макар, че няма да мине през него. По-скоро обяснение за това как се чувстваш се вижда в прогресивната карта, пр. луна например.

*

Вики

Това което казва сладурка, ми се струва много обнадеждаващо... в смисъл, че няма да продължи ве4но...
Мисля, че започвам да се връщам към предишното си аз...Вчера си взех почивен ден от Университета и избягах  :-[
отделих време да се замисля и всъщност разбрах, че гафовете в живота ми не са в  следствие от
моите действия, а поради чуждите вмешателства...
Бля, ще наложа  ембарго >:(