Данни и всички хора,които се поинтересуваха от моя случай.Пиша ви във връзка с резултата и ситуацията появила се на 16.01.
Като цяло, по време да изпита,не извадих много голям късмет със задачите,които ми се паднаха,но теорията беше ок. Трябваше едва ли не да се напъна и да вложа цялата си енергия в логично мислене и знания,както каза Данни, за да се справя с метод,който дори не бях виждала. Но се доказах пред себе си,справих се. Колебанията при изчакване на резултатите бяха големи,поради факта,че не бях сигурна в човека,който оценяваше...просто можеше да се очаква всичко. Следвайки съветите на Данни и опитвайки се да се успокоя, в 16,10ч,получих позвъняване.В първия момент не чувах нищо.Само много смях... Но заслушвайки се разбрах,че оценката ми е оправдала повече от очакванията ми.Бях оценена с 5ца,която на фона на не дотам сигурните знания, но за сметка на това положени безброй усилия и старание, бяха оценени коректно.
Затова искам да благодаря на всеки,който ми помогна да повярвам,че мога, пък и на хората ,който не са имали възможност да съдействат също.Пожелавам ви много успехи, вяра в себе си, здраве и късмет.
Хубав ден и пак блгодаря :*