Здравей Гост

Юпитер в Рак

• 54 Отговора
  • 12760 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Юпитер в Рак
« -: Февруари 28, 2013, 01:02:36 am »
Ще се гмурне в емоционалния свят на знака Рак...и там ще остане година... ;D
С нетърпение го очаквам там...Защото това е 8-ми дом в натала ми...и защото ще аспектира добре  ;D натала ...

При Вас къде какво , как? ;)

*

Неактивен Asya

• 548
Re: Юпитер в Рак
« Отговор #1 -: Февруари 28, 2013, 06:06:38 pm »
И аз така!:) При мен управлява 9-и дом, но в 8-и е Северният ми лунен възел в Рак, освен това чакам Големия тригон във водните знаци през Юли, участниците в който аспектират планети в натала ми! С толкова много вода в картата, надявам се  Големият воден тригон да ми донесе положителни емоции!

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #2 -: Март 01, 2013, 08:44:30 am »
интересна темичка  ;D

Юпитер по натал ми упр. 3-тия и се намира в 1-ви (но в началните градуси на скорпион). По натал този се явява нещо като крайна спирка точка на големците от асц. В една от темите мисля, сметнахме, че МП Сатурн/Юпитер е Плутон.., който управлява 2-ри дом и където е бъкано с планети ;).
Всъщност освен управител на 3-ти дом, често си мисля, че той е и по-явния управител на 6-тия (риби), но и дори да не е все пак Нептун е в трети.. стрелец т.е. пак е под шапката на Юпитер  ;D
Един от най-хубавите и може би бонусни аспекти е тригона му с Луна, новил със Слънце също не е за пренебрегване, полусекстила му с Уран и разбира се малко спорния съвпад с Плутон :)

Натално 10-тия Рак..., където са МС, СЛВ и където ще направи опозиция към Венера..., но преди да стигне в 10-тия ще има дълъг престой в 9-ти (упр. Меркурий).

Както и при вас високото положение на Юпитер ще направи доста аспекти.. по етапно почти към всичко. Плана е за догодина, но дали наистина няма да се навия на опцията 2г. за една в ученето? Или проект, които сега започвам да е успешен? А може би и мухата за едно далечно пътуване ще е факт? Или всички неща заедно? При всички положения при Юпитер е по много .. надявам се в положителен аспект. :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #3 -: Март 04, 2013, 09:04:09 pm »
Ще се гмурне в емоционалния свят на знака Рак...и там ще остане година... ;D
С нетърпение го очаквам там...Защото това е 8-ми дом в натала ми...и защото ще аспектира добре  ;D натала ...

При Вас къде какво , как? ;)

Ще мине бързо опозе към наталната си позиция в 10и Козирог, като ще удари един хубав секстил към Слънцето. Аз чакам тригонът му към нат Сатурн... :97:

« Отговор #4 -: Март 04, 2013, 10:06:09 pm »
Аз ще имам възврат на Юпитер през юли-в радикса е на 3 градуса в Рак, в 9-ти дом, У3, неаспектиран. През септември очаквам да започна работа по академичен проект, съответно сменям офиса с университетска среда. В картата на възврата, Юпитер е в точен съвпад с МЦ, много показателно според мен.
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Март 05, 2013, 12:06:20 am »
Аз ще имам възврат на Юпитер през юли-в радикса е на 3 градуса в Рак, в 9-ти дом, У3, неаспектиран. През септември очаквам да започна работа по академичен проект, съответно сменям офиса с университетска среда. В картата на възврата, Юпитер е в точен съвпад с МЦ, много показателно според мен.

Абсолютно! :-*
Успех на проекта и на теб! :-*

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #6 -: Март 05, 2013, 08:37:44 am »

звучи наистина Юпитерово :)

« Отговор #7 -: Март 05, 2013, 08:57:19 pm »
Марая, благодаря! Дано потръгне проекта и най-вече да завърши успешно, защото е цели три години!

Fairy, Юпитер макар и неаспектиран в картата ми, винаги носи силно акцентирана събитийност по присъщите за него теми :) Работи като по учебник, много буквално. Качвам картата на Юпитерски възврат за по-нагледно.

Между другото, направих и карта на възврат на Меркурий, нали също се свързва с книги, интелектуална дейност, учебен процес и т.н., (при мен Меркурий е и съуправител на 9-ти). Оказва се, че и той е в съвпад с МЦ в тазгодишната карта на завръщането си, поне явно ще започна добре ;)
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

« Отговор #8 -: Юни 15, 2013, 04:55:23 pm »
Здравейте отдавна ме интригува астрологията макар че нямам почти никакви познания в тази област. Заинтересува ме темата за навлизането на юпитер в рак тъй като съм такава зодия, но въпреки че повърхностно погледнато би трябвало при навлизането на юпитер в рак на раците да започне да им върви повече то при мене става точно обратното вероятно транзитите на другите планети са крайно неблагоприятни в моята натална карата която прилагам по долу Ако някой има мъничко време или му се занимава нека каже ще се поправят ли нещата с навлизането на юпитер в рак или просто това е продължаване на дупката в която се намирам. Извинявам се предварително ако сметнете че това не е подходящо за темата
« Последна редакция: Юни 17, 2013, 09:13:08 am от sio1922 »

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #9 -: Юни 15, 2013, 06:48:42 pm »
На тази карта не се виждат много много градусите, но Юпитер дори и в опозиция на наталното си положение, не може да създава кой знае какви сериозни проблеми.
Не може да се каже същото обаче за транзит на Плутон в опозиция на натални Слънце и Венера, и за съжаление има и квадратура от Уран към всичко това.. 
Положотелното е, че все пак Юпитер ще донесе една идея свеж полъх. В Рак той е в екзалтация, много силен и положителен, освен това ще премине през Слънцето и Венера и това няма начин да не го усетите, въпреки другите не много положителни аспекти..

« Отговор #10 -: Юни 15, 2013, 10:31:43 pm »
Благодаря за бързият отговор от страна на Antena както си и мислех по добре да отпиша тази година защото иначе тя ще вземе да ме отпише мене да се надявам че звездите ще бъдат по благосклонни към мене есента и следващата година гледайки си транзитите на наталната карта за началото на 2014 въпреки че почти нищо не разбирам ми изглеждат по добре от това в момента.  :(
``не може да се каже същото обаче за транзит на Плутон в опозиция на натални Слънце и Венера, и за съжаление има и квадратура от Уран към всичко това..``- А относнха тези транзити като как да ги разбирам какво лошо би биха ми донесли пъросигнално ми хрумва единствено че Венера планетата на любовта е в опозиция със страшният Плутон и там бих имал проблеми но останлто въобще не мога да го навържа
« Последна редакция: Юни 15, 2013, 10:38:26 pm от sio1922 »

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #11 -: Юни 16, 2013, 07:08:38 pm »
:) Защо не ползвате все пак препинателни знаци, би било по-разбираемо изречението..?
Ами този аспект Плутон / Уран ще продължи да си действа и догодина, няма да е лесно на никой..
Квадратурата към слънцето ще се прояви в зависимост от дома в който се случва и от това какво управлява Слънцето в картата ви.
Би могло да говори и за проблем с родител, възможно  е и вие да имате понижен тонус и известни здравословни пролбеми през този период.
Понеже някак става ясно, че сте мъж, затова казвам проблем с родител/баща примерно, ако бяхте жена щях да предположа проблеми със съпруг или партньор.
Но това са само няколко изречения набързо, зависи и какви са прогресиите и т.н, има много неща които се гледат.
Ако на някой му се занимава повече би могъл да ви каже по-конкретни неща, аз нямам много време.
Успех!

« Отговор #12 -: Юни 16, 2013, 09:03:45 pm »
Още веднъж благодаря за бързият отговор, както казвам аз каквото такова ще гледам да извлека максимални ползи дори от негативно създалите се ситуации  ;) препоръчайте някой който професионално би могъл да ми направи един хороскпо за една година напред примерно  :-[

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #13 -: Юни 16, 2013, 10:34:03 pm »
Още веднъж благодаря за бързият отговор, както казвам аз каквото такова ще гледам да извлека максимални ползи дори от негативно създалите се ситуации  ;) препоръчайте някой който професионално би могъл да ми направи един хороскпо за една година напред примерно  :-[

sio1922, има достатъчно сериозни и несериозни астролози - аз смятам, че всеки натив би могъл да попадне на подходящ за неговите виждания и желания астролог... В този ред на мисли ти пожелавам успех с намирането на твоя астролог!

« Отговор #14 -: Юни 17, 2013, 09:16:33 am »
Така е повечето не стават за нищо
« Последна редакция: Юни 21, 2013, 12:08:47 pm от sio1922 »