интересна темичка
Юпитер по натал ми упр. 3-тия и се намира в 1-ви (но в началните градуси на скорпион). По натал този се явява нещо като крайна спирка точка на големците от асц. В една от темите мисля, сметнахме, че МП Сатурн/Юпитер е Плутон.., който управлява 2-ри дом и където е бъкано с планети

.
Всъщност освен управител на 3-ти дом, често си мисля, че той е и по-явния управител на 6-тия (риби), но и дори да не е все пак Нептун е в трети.. стрелец т.е. пак е под шапката на Юпитер

Един от най-хубавите и може би бонусни аспекти е тригона му с Луна, новил със Слънце също не е за пренебрегване, полусекстила му с Уран и разбира се малко спорния съвпад с Плутон

Натално 10-тия Рак..., където са МС, СЛВ и където ще направи опозиция към Венера..., но преди да стигне в 10-тия ще има дълъг престой в 9-ти (упр. Меркурий).
Както и при вас високото положение на Юпитер ще направи доста аспекти.. по етапно почти към всичко. Плана е за догодина, но дали наистина няма да се навия на опцията 2г. за една в ученето? Или проект, които сега започвам да е успешен? А може би и мухата за едно далечно пътуване ще е факт? Или всички неща заедно? При всички положения при Юпитер е по много .. надявам се в положителен аспект.