Следващото пълно слънчево затъмнение на 3.11.2013-та година е на 10*43 в скорпион.В ТОЧЕН ТРИГОН НА АСЦ/ДСЦ ОТ НАТАЛНАТА КАРТА НА БЪЛГАРИЯ.
В картата на България тригона е показателен тъй като засяга видимото...или АСЦ-ДСЦ. Тук съдим за народа на държавата, здравеопазването, началото на нещата и главното им развитие. Това е нацията....
Тригона е този , които дава свобода и бързина на действията. При него никога не можем да усетим съпротива...,пречки , препятствия...спирачки. Много често и тук съм казвала, че той е като динена кора. Действието на тригона не е повлиявано от скоростта на планетите...,както и от характера на знаците. Тригона не се съобразява с нищо. Просто всичко е рухнало и имаме карт-бланш да летим. Ето защо в повечето случай , когато не сме преценили силите си , заложбите си...и възможностите си...след
отминаване на аспекта вечеряме с разочарованието на собствените си надежди.
Дали аспекта носи провал или триумф можем да разберем единствено и само от две карти. Прогресивна и дирекционна...,които са производни на наталната.
Разбира се, че тригона освен всичко друго....може да бъде използван за осъзнаването на психичното и ментално състояние.
Много често бързото разболяване става при тригони...,внезапната смърт също.
Тригона не е шанс...за разлика от секстила...тригона е действие...при което няма спиране.
Двете планети в изборния ден са в квадратура от 9-ти и 12-ти дом....

В картата на България Плутон е в/у АСЦ в опозиция на наталния Сатурн. Уран е в квадратура на наталния Сатурн и наталната Луна/макар и разходящ/ аспекта е свързан с напрежение...и сериозни проблеми. Предстои апликираща квадратура към Нептун
и аз мисля...,че след нея можем да разчитаме на ПРАВИЛЕН ИЗБОР И ИСТИНСКИ ПАРЛАМЕНТ.
Съдейки от аспектарната конфигурация смятам...,че задкулисните игри...,опити за манипулация ...,както и явен популизъм...няма да липсват и сега.
Тригона на Слънчевото затъмнение към кардиналната ос АСЦ/ДСЦ е доста притеснителен...,тъй като ще позволи с лекота да се освободи събраното напрежение.
От друга страна затъмнението засяга и картата на ПРЕЗИДЕНТА..-единствения лигитимен политик през периода. Огромно напрежение..,допускам отново масови протести и безредици...
Като наред с всичко казано до тук домовете , които ще бъдат засегнати са 10-4 . Или оста МЦ-ИЦ. А това свързвам с КРАХ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА КАРИЕРА....В най-южните райони на България ще се наблюдава контакт между Слънцето и Луната на 3.11.2013-та.. За Бургас в 15:35 часа.
Видно от разгледаните до тук планетарни движения кардиналните оси от картата на БЪЛГАРИЯ са детронирани по един особен начин...,не с транзити на планети от септенера , а с транссатурнови...планетите , които бавят...но не забравят и носят отговорността си години наред.
След мен и потоп е култува фраза характерна за Уран.
От разгледаното до тук с няколко думи ...и по-простичко...

,оставяйки академичния изказ за другаде ще кажа следното:
За 12.05.13 г. материята ще бъде над всичко...Притежаваме и искаме да притежаваме
at any cost....by all means... Парите са фокус. Акцентирани са , чрез желанието за лукс и засищане...АКТИВНОСТТА ЩЕ БЪДЕ ПО-СИЛНА В КРАЯ НА ДЕНЯ. Ще има напрежение в изборния ден...няма да ме учудят и насилия.
П.П. И НЕ МУ ВЯРВАЙТЕ...,ЧЕ ИМА ПРОБЛЕМ С КРЪВНОТО.

В ПРОГРЕСИВНАТА МУ КАРТА ИМА ТОЧЕН ТРИГОН НА СЛЪНЦЕ В ЛЪВ С АСЦ В СТРЕЛЕЦ.
ХИПЕРТОНИЧНИТЕ КРИЗИ СЕ СВЪРЗВАТ С ВОДОЛЕЙ И УРАН...СЪРЦЕТО ГО БОДЕ ЗА ВЛАСТТА КЪМ КОЯТО СЕ Е СТРЕМЯЛ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ СИ СЪЗНАТЕЛЕН ЖИВОТ...И ЗА БЛЯСЪКА...БЕЗ КОЙТО ТРУДНО ЩЕ ЖИВЕЕ....

МЦ В ЛЪВ....
Копирането на откъси или на на цялата статия както и публикуването й в електронен или друг вариант е възможно, само след като посочите линк към нея
http://www.astroseer.net/forum/index.php/topic,2029.0.html и не я използвате с комерсиална цел.