Здравей Гост

12 май 2013

• 6 Отговора
  • 2863 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
12 май 2013
« -: Февруари 28, 2013, 01:07:21 pm »
Дата на извънредните парламентарни избори.

Интересни планетарни конфигурации...

Уран-Плутон....последния в ретро фаза.... ::)

Ще помоля за 3 карти...

Събитиина - в изборния ден с часове 06 и 20.

И картата на България...плц. :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: 12 май 2013
« Отговор #1 -: Февруари 28, 2013, 06:26:24 pm »
Съдейки по събитините карти ситуацията в изборния ден ще бъде динамична и доста променлива.
И в двете карти са заложени активност и действие. Марс на АСЦ и Марс на ДСЦ.
Интересен акцент дава Слънчевото затъмнение , което ще бъде регистрирано на 10.05.13г. и е пръстеновидно.
При пръстеновидните  затъмнения е необходимо да се разгледат всички аспекти, съвпад , квадратура, тригони и секстили.
Пръстеновидените затъмнения -  действат както на световните събития така и на всеки човек.
Иначе казано затъмнението ще активира АСЦ/ДСЦ на ББ. А това означава , че има сериозно онование за притеснение.
Серията е от затъмненията , които освобождават напрежението ...свързва се с уморителна и продължителна ситуация , която изведнъж става ясна. Това  изясняване на проблемите включва чувство на тъга и загуба, и винаги са свързани  с екип или групи.
Има доста за писане и мислене по двете карти...както и по картата на ББ.
Аз лично съм на мнение , че при него тепърва ще има сериозни промени и проблеми...,свързани с астрологичните небесни картини и наталната му карта....

Копирането на откъси или на на цялата статия както и публикуването й в електронен или  друг вариант  е възможно, само след като посочите  линк към нея http://www.astroseer.net/forum/index.php/topic,2029.0.html и не я използвате с комерсиална цел.
« Последна редакция: Април 26, 2013, 09:12:58 pm от Марая »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Март 01, 2013, 01:10:53 am »
Следващото пълно слънчево  затъмнение на 3.11.2013-та година е на 10*43 в скорпион.В ТОЧЕН ТРИГОН НА АСЦ/ДСЦ ОТ НАТАЛНАТА КАРТА НА БЪЛГАРИЯ.
В картата на България тригона е показателен тъй като засяга видимото...или АСЦ-ДСЦ. Тук съдим за народа на държавата, здравеопазването, началото на нещата и главното им развитие. Това е нацията....
Тригона е този , които дава свобода и бързина на действията. При него никога не можем да усетим съпротива...,пречки , препятствия...спирачки. Много често и тук съм казвала, че той е като динена кора. Действието на тригона не е повлиявано от скоростта на планетите...,както и от характера на знаците. Тригона не се съобразява с нищо. Просто всичко е рухнало и имаме карт-бланш да летим. Ето защо в повечето случай , когато не сме преценили силите си , заложбите си...и възможностите си...след
 отминаване на аспекта вечеряме с разочарованието на собствените си надежди.
Дали аспекта носи провал или триумф можем да разберем единствено и само от две карти. Прогресивна и дирекционна...,които са производни на наталната.
Разбира се, че тригона освен всичко друго....може да бъде използван за осъзнаването на психичното и ментално състояние.
Много често бързото разболяване става при тригони...,внезапната смърт също.
Тригона не е шанс...за разлика от секстила...тригона е действие...при което няма спиране.

Двете планети в изборния ден са в квадратура от 9-ти и 12-ти дом....

В картата на България Плутон е в/у АСЦ в опозиция на наталния Сатурн. Уран е в квадратура на наталния Сатурн и наталната Луна/макар и разходящ/ аспекта е свързан с напрежение...и сериозни проблеми. Предстои апликираща квадратура към Нептун
и аз мисля...,че след нея можем да разчитаме на ПРАВИЛЕН ИЗБОР И ИСТИНСКИ ПАРЛАМЕНТ.
Съдейки от аспектарната конфигурация смятам...,че задкулисните игри...,опити за манипулация ...,както и явен популизъм...няма да липсват и сега.
Тригона на Слънчевото затъмнение към кардиналната ос АСЦ/ДСЦ е доста притеснителен...,тъй като ще позволи с лекота да се освободи събраното напрежение.
От друга страна затъмнението засяга и картата на ПРЕЗИДЕНТА..-единствения лигитимен политик през периода.  Огромно напрежение..,допускам отново масови протести и безредици...
Като наред с всичко казано до тук домовете , които ще бъдат засегнати са 10-4 . Или оста МЦ-ИЦ. А това свързвам с КРАХ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА КАРИЕРА....В най-южните райони на България ще се наблюдава контакт между Слънцето и Луната на 3.11.2013-та.. За Бургас в 15:35 часа.
Видно от разгледаните до тук планетарни движения кардиналните оси от картата на БЪЛГАРИЯ са детронирани по един особен начин...,не с транзити на планети от септенера , а с транссатурнови...планетите , които бавят...но не забравят и носят отговорността си години наред.
След мен и потоп е култува фраза характерна за Уран.

От разгледаното до тук с няколко думи ...и по-простичко... ;D ,оставяйки академичния изказ за другаде ще кажа следното:

За 12.05.13 г. материята ще бъде  над всичко...Притежаваме и искаме да притежаваме  at any cost....by all means... Парите са фокус. Акцентирани са , чрез желанието за лукс и засищане...АКТИВНОСТТА ЩЕ БЪДЕ ПО-СИЛНА В КРАЯ НА ДЕНЯ. Ще има напрежение в изборния ден...няма да ме учудят и насилия.

П.П. И НЕ МУ ВЯРВАЙТЕ...,ЧЕ ИМА ПРОБЛЕМ С КРЪВНОТО. ;D В ПРОГРЕСИВНАТА МУ КАРТА ИМА ТОЧЕН ТРИГОН НА СЛЪНЦЕ В ЛЪВ С АСЦ В СТРЕЛЕЦ.
ХИПЕРТОНИЧНИТЕ КРИЗИ СЕ СВЪРЗВАТ С ВОДОЛЕЙ И УРАН...СЪРЦЕТО ГО БОДЕ ЗА ВЛАСТТА КЪМ КОЯТО СЕ Е СТРЕМЯЛ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ СИ СЪЗНАТЕЛЕН ЖИВОТ...И ЗА БЛЯСЪКА...БЕЗ КОЙТО ТРУДНО ЩЕ ЖИВЕЕ....  :) МЦ В ЛЪВ....

Копирането на откъси или на на цялата статия както и публикуването й в електронен или  друг вариант  е възможно, само след като посочите  линк към нея http://www.astroseer.net/forum/index.php/topic,2029.0.html и не я използвате с комерсиална цел.
« Последна редакция: Април 26, 2013, 09:13:23 pm от Марая »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Март 01, 2013, 02:51:52 pm »
Частичното Лунно затъмнение ще съвпадне със Слънцето в картата на България. А това е сериозен съзидателен период...в който емоцията макар и водеща...ще извади на повърхността скритите замисли и намерения на политическия елит. В това число и на президента..,които ще бъде принуден да запази не само честта си като държавен глава...,а и честта на нацията!

« Последна редакция: Април 26, 2013, 09:14:11 pm от Марая »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Април 26, 2013, 09:56:50 pm »

Частичното Лунно затъмнение ще съвпадне със Слънцето в картата на България. А това е сериозен съзидателен период...в който емоцията макар и водеща...ще извади на повърхността скритите замисли и намерения на политическия елит. В това число и на президента..,които ще бъде принуден да запази не само честта си като държавен глава...,а и честта на нацията!

[/quote]

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Април 26, 2013, 09:59:35 pm »

http://pik.bg/%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D0%B2-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BA%D1%83%D1%80%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%B7%D0%B0%D1%85%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D1%81-%D0%BB%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B1-news69223.html

Прокуратурата трябва да се занимае с действията на политическия лидер, а не аз като държавен глава. Това заяви президентът Росен Плевнелиев по повод признанието на Мирослав Найденов тази сутринта по Би Ти Ви, че по нареждане на Цветан Цветанов са били подслушване всички министри. Държавният глава обаче не уточни кого има предвид - Бойко Борисов или Цветан Цветанов. Плевнелиев и кметът на София Йорданка Фандъкова направиха първа копка на новия участък от метрото в посока от "Младост" I до Бизнеспарка.
"Няма как един президент на всички българи да коментира действията на един политически лидер. Това е работа на прокуратурата", каза Плевнелиев. Той не отрече, че преди да състави служебен кабинет е провел среща с Мирослав Найденов.
"Имах срещи с всички останали министри от кабинета на Борисов. За мен беше важно да разбера от всеки от тях какви са текущите проблеми в министерствата", заяви президентът Росен Плевнелиев.
За думите на Найденов, че при среща министрите от кабинета на Борисов са си оставяли телефоните в съседни помещения, защото  са знаели, че са подслушвани, Плевнелиев каза: "Едва ли е така. Всеки си оставя телефона при секретарката си, когато е на среща. Като президент хората очакват от мен да си вдигам телефона. Не съм притеснен от подслушване. Винаги съм заявявал, че съм за прозрачност. Това обаче не означава, че съм за неспазване на гражданските права на милиони българи", коментира държавният глава.
Плевнелиев похвали първите стъпки на служебното правителство по СРС-гейт. "Кабинетът създаде всички предпоставки прокуратурата да си свърши добре работата", каза със задоволство той и изрази надежда, че следващото 42-ро НС ще промени веднъж завинаги  закона за СРС-тата, така че да се поучим от лошото.
« Последна редакция: Април 26, 2013, 10:01:51 pm от Марая »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Май 10, 2013, 10:26:31 am »
Световни медии: След изборите България може да изпадне в патова ситуация
10 май 2013 | 10:47 | Агенция "Фокус"

http://www.focus-news.net/?id=n1781427