Здравей Гост

Слънчево затъмнение 19 градуса телец

• 45 Отговора
  • 10753 Прегледи
Re: Слънчево затъмнение 19 градуса телец
« Отговор #30 -: Март 14, 2013, 02:55:39 pm »
При мен попада в 6-ти дом. Съвпад с Юпитер - У1. Квадрат към Марс.
Очаквам... предложения за работа. ;)

Да не сдобиеш с домашен любимец... ;D

И темите с ежедневието да не получат нов начален приоритет... ;)

Как си иначе?

Благодаря, Марая, добре! :-*
 ;D Това за домашния любимец ме развесели много - но мисля чак наесен да взема кученце на детето.

Иначе.. темите от ежедневието не знам как да станат приоритет, щото съм ги отсвирила тотално. ;D

« Отговор #31 -: Март 26, 2013, 06:47:54 pm »
Вече знам в чия карта е купона :)
Затъмнението активира натален Йод. Случките са по трети, втори и дванадесети дом. Венерка в секстил със СЛВ и Нептун още дебне около антивертекса.
При мен пак е взривоопасно: тригон към натален Марс, Венера тригон Слънце, секстил Луна, АСЦ върху натална Венера. Чакам си новата любов.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #32 -: Март 26, 2013, 07:10:00 pm »
Затъмнението активира натален Йод. Случките са по трети, втори и дванадесети дом. Венерка в секстил със СЛВ и Нептун още дебне около антивертекса.
При мен пак е взривоопасно: тригон към натален Марс, Венера тригон Слънце, секстил Луна, АСЦ върху натална Венера. Чакам си новата любов.

Тук съм писала някъде в избрани теми за конфигурацията Йод. ;D
Взривоопасна е... ;D

« Отговор #33 -: Март 26, 2013, 08:17:35 pm »

Тук съм писала някъде в избрани теми за конфигурацията Йод. ;D
Взривоопасна е... ;D

Плези се, ти, плези се, само да не съм в центъра на взрива, че май натам вървят нещата!

« Отговор #34 -: Март 26, 2013, 08:21:27 pm »
А ако намериш къде си го писала, дай линк. Аз не го откривам с търсачката. Освен малко покрай Йода от декември. От няколко дни съм се съсредоточила върху Йод, Хирон, кармата и как се отработват.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #35 -: Март 28, 2013, 10:07:04 pm »
А ако намериш къде си го писала, дай линк. Аз не го откривам с търсачката. Освен малко покрай Йода от декември. От няколко дни съм се съсредоточила върху Йод, Хирон, кармата и как се отработват.

:72:  Е ако всички разбираме своевременно какво и как щяхме да живеем всичките в един по-различен свят  ;)

« Отговор #36 -: Март 29, 2013, 06:41:27 am »

:72:  Е ако всички разбираме своевременно какво и как щяхме да живеем всичките в един по-различен свят  ;)

Който търси отговори, ги намира. Ако разсъждаваш достатъчно върху дадена ситуация и се ровиш надълбоко, всичко си излиза. Понякога по-лесно, друг път- по-трудно. Пък и няма как да сме всички, само избрани стигат до познанието ;)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #37 -: Март 29, 2013, 08:55:04 am »

Който търси отговори, ги намира. Ако разсъждаваш достатъчно върху дадена ситуация и се ровиш надълбоко, всичко си излиза. Понякога по-лесно, друг път- по-трудно. Пък и няма как да сме всички, само избрани стигат до познанието ;)

Ако искаш ми метни данните си, Зара  8)

« Отговор #38 -: Март 31, 2013, 09:52:56 am »
 :)Момичета как мислите ще ми повлияе това Затъмнение на К8/заедно с Новолуние?
Аз не съм запозната със действията на Затъмненията и Новолунията...само съм чувала ,че на Новолуние можем да започнем нещо НОВО...
Бихте ли погледнали МОЛЯ.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #39 -: Март 31, 2013, 01:50:37 pm »
Според мен акцента ще бъде работа, бит..,ежедневие. Допълнителен доход.
Около 17 май ще усетиш какво ще ти донесе затъмнението.

« Отговор #40 -: Март 31, 2013, 03:19:34 pm »
 :)Благодаря Марая.

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #41 -: Март 31, 2013, 05:36:17 pm »
А как би се отразило при съвпад със СЛВ в 5-и дом, квадратура с Луна на Асц и тригон със съвпада Уран, Плутон в 9-и дом?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #42 -: Март 31, 2013, 05:59:18 pm »
А как би се отразило при съвпад със СЛВ в 5-и дом, квадратура с Луна на Асц и тригон със съвпада Уран, Плутон в 9-и дом?
Затъмненията променят значението на аспекта.
Доказано.
Разчитай на карето.Смятам, че ще те изръчка...и е възможно някое и друго развлечение ..,нещо свързано с дъщеря/луна/ и 5-ти дом.
Добри и приятни събития и емоции...в рамките на затъмнението като време.

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #43 -: Март 31, 2013, 06:08:57 pm »
Затъмненията променят значението на аспекта.
Доказано.
Разчитай на карето.Смятам, че ще те изръчка...и е възможно някое и друго развлечение ..,нещо свързано с дъщеря/луна/ и 5-ти дом.
Добри и приятни събития и емоции...в рамките на затъмнението като време.

Благодаря, Марайче! Това е при любимия, и той има дъщеря, явно ще го зарадва детето!:) А иначе си се забавлява непрекъснато, в природата му е!:)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #44 -: Май 11, 2013, 09:20:28 am »
Уран е в/у Юпитер...Конфигурация Йод ще бъде задействана...5-ти дом е тригера...
На ДСЦ е цялото кралско войнство... ::)

Някаква радост от дете, късметлийски период и парички...Ако водиш съдебни дела -времето е отлично....

Марая, вярна прогноза на 100 процента! Точно в деня на затъмнението получих изненадващо парички и детенце ме зарадва с добра новина! Да си ни жива  и здрава и все така да изпълваш с енергия и живот света около теб!:)