Здравей Гост

Месечна слънчева революция

• 52 Отговора
  • 12105 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Месечна слънчева революция
« Отговор #15 -: Април 07, 2013, 09:01:05 pm »
Марайче, това ти е  следващата карта май- юни :)  И мисля, че  е супер.

Блъскан 12-ти и Сатурн отсреща... ::) Е Слънцето в 12-ти носи ангелска закрила.... ;D...Но..,нещо напоследък няма ангели има само демони... ;)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #16 -: Април 07, 2013, 09:06:19 pm »

Блъскан 12-ти и Сатурн отсреща... ::) Е Слънцето в 12-ти носи ангелска закрила.... ;D...Но..,нещо напоследък няма ангели има само демони... ;)

Демонът Плутон си е много хубаво аспектиран от 8 дом, моля, моля ;D
« Последна редакция: Април 07, 2013, 09:08:21 pm от milla_m »
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #17 -: Април 07, 2013, 09:15:02 pm »

Демонът Плутон си е много хубаво аспектиран от 8 дом, моля, моля ;D

Видя ли месечния солар на 10*козирог АСЦ... ::) Виж и прогресивната карта...и кажи какво ще измъдриш? ::)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #18 -: Април 07, 2013, 09:31:52 pm »
Пълен обрат в полза на месечната  слънчева революция, и разгром на 7 дом/  в добрият смисъл за теб. Преди това Плутон/ Луна  боледуват  в 6 дом  около 11 гр./ по- предната карта/  Перфектен тригон на тежките, освен това и Сатурн и Меркурий са ретроградни, Сатурн във Везни  в случая за мен е  Темида. :) Вертекс е в 7 дом. Обрат  по повод на спорове и всичко свързано с врагове и т.н по 7 дом. :) И пълно възкръсване на душата/ Плутон/ в съвпад с АС. Освен това последният  си е  участник в хвърчило и е подпомотнат от  секстили. :)

31 ДЕКЕМВРИ – 10. градус на Козирога. Един бухал, втренчен в Луната. ГРАДУС НА ОКУЛТИЗМА. Предпазлив и дълбок дух, който вижда онова, което другите не виждат.
1 ЯНУАРИ – 11. градус на Козирога. Свитък от пергаментова хартия и жезъл. ГРАДУС НА АВТОРИТЕТА. Поверителна служба или правителствена функция, импулсивност
« Последна редакция: Април 07, 2013, 09:39:50 pm от milla_m »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #19 -: Април 07, 2013, 09:37:18 pm »
Пълен обрат в полза на месечната  слънчева революция, и разгром на 7 дом/  в добрият смисъл за теб. Преди това Плутон/ Луна  боледуват  в 6 дом  около 11 гр./ по- предната карта/  Перфектен тригон на тежките, освен това и Сатурн и Меркурий са ретроградни, Сатурн във Везни  в случая за мен е  Темида. :) Вертекс е в 7 дом. Обрат  по повод на спорове и всичко свързано с врагове и т.н по 7 дом. :) И пълно възкръсване на душата/ Плутон/ в съвпад с АС. Освен това последният  си е  участник в хвърчило и е подпомотнат от  секстили. :)

Аз мисля, че това ще отключи прогресията... ::)
Прогресията е доста сериозна..,защото засяга Сатурн - управител на 2-ри.  ::)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #20 -: Април 07, 2013, 09:54:05 pm »
 Ами сигурно, виждам също , че 11 дом   започва от 0 гр. на Стрелец, / сменя се знак /  а Вертекс , колкото и да няма точен  аспект  би могло да му се отчете  присъствието в огнен знак и добро отношение към Уран и кръста ::),

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #21 -: Април 07, 2013, 10:05:07 pm »
  Зара, а пробва ли със следващи месеци?

Ето картата при мен за април- май

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #22 -: Април 07, 2013, 10:08:54 pm »
Мисля, че е редно да се подходи така:

Месец април:

Месечния солар показва динамика с 9-ти дом,..или време в което ще са на фокус институции свързани с аналогията на 9-ти, тъй като тук е Слънцето.
Плутон и Луна са в 6-ти дом и в знака на козирог. Трудни емоции с жени...Домашни дребни проблеми.
Сатурн е в 4-ти...ограничения , чувството за ограничение, неразбиране от страна на близките са факт.
Юпитер в 11-ти..помощ от приятели.
Просто буквализъм....

П.П. Мисля, че тук е важно да се гледа 5-ти дом , като мунданен дом на слънцето...и къде попада лъв...
Основно слънцето трябва да се гледа.... ::)
« Последна редакция: Април 07, 2013, 10:13:29 pm от Марая »

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #23 -: Април 07, 2013, 11:21:15 pm »
  Управителя на асцендента е по-  важен,мисля , кото имам предвид  метода на Юнктин де Флоранс. От книгата цитирана по- горе

А той разделя годината на 365 дни , на периоди, изразени в дни

" Сатурн 85 дни
   Юпитер 30 дни
   Марс 36 дни
   Слънцето 53 дни
   Венера 33 дни
   Меркурий 57 дни
   Луната 71 дни
   това е по реда на видимото движение на планетите 
  И първият  планетен период  принадлежи на планетата - господар /управител/ на АС  "

Солара  ти за 2012/2013 е с ас близнаци, нали не греша , и първият ти планетарен период е бил на Меркурий 57 дни , после на Луната 71 дни, сега е Сатурнов планетарен период от  85 дни,  ::)  броенето започва от датата за която е изчислена слънчевата революция . Което ти потвърждава май месечният солар , че Сатурн е силно застъпен.  Солара ти го изкарвам  с асц лъв ::)  Някъде от 5, 6 април навлизаш в сатурнов планетарен период,  От 5 декември + 57+71 , и следва Сатурн 85 дни

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #24 -: Април 07, 2013, 11:46:45 pm »
  Управителя на асцендента е по-  важен,мисля , кото имам предвид  метода на Юнктин де Флоранс. От книгата цитирана по- горе

" Сатурн 85 дни
   Юпитер 30 дни
   Марс 36 дни
   Слънцето 53 дни
   Венера 33 дни
   Меркурий 57 дни
   Луната 71 дни
  И първият  планетен период  принадлежи на планетата - господар /управител/ на АС  "

Солара  ти за 2012/2013 е с ас близнаци, нали не греша , и първият ти планетарен период е бил на Меркурий 57 дни , после на Луната 71 дни, сега е Сатурнов планетарен период от  85 дни,  ::)  броенето започва от датата за която е изчислена слънчевата революция . Което ти потвърждава май месечният солар , че Сатурн е силно застъпен.  Солара ти го изкарвам  с асц лъв ::)  Някъде от 5, 6 април навлизаш в сатурнов планетарен период,  От 5 декември + 57+71 , и следва Сатурн 85 дни

Takaaa....С две думи 85 дни са равни на близо 3 месеца...Значи от днес до юли съм в период на Сатурн..,след това до август в период на Юпитер..,

Прилича ми на една книга..,която съчетава нумерология и астрология... ::)

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #25 -: Април 08, 2013, 03:38:18 am »
От 3 часа се ровя тук-там, направо ме грабна темата, за което поздравления на Мила. Ето и моят месечен солар за април- май. Ми то направо ми взе ума това съвпадение. На 16 април гаджето ще се мести да живее при мен, я какъв хубав воден тригон ми се заформя, Хироновия възврат комбиниран от Сатурнчо и Луната големи емоции ще донесе. А си имам и хвърчило  ;D :836m: :902:

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #26 -: Април 08, 2013, 10:03:00 am »

" Сатурн 85 дни
   Юпитер 30 дни
   Марс 36 дни
   Слънцето 53 дни
   Венера 33 дни
   Меркурий 57 дни
   Луната 71 дни

Takaaa....С две думи 85 дни са равни на близо 3 месеца...Значи от днес до юли съм в период на Сатурн..,след това до август в период на Юпитер..,

Прилича ми на една книга..,която съчетава нумерология и астрология... ::)

Ами астрологично си е обяснението, не съм смятала точно, но започваш да броиш от 05 декември,  и така по реда на планетите.Отчиташ и влиянието на Меркурий , защото е господар на асцендента в  солара  за годината. Той винаги ще има значение, ще е акцентиран, а годината ще е с нюанси на Меркурий, като цяло.  А след Сатурн , ти започва Юпитеровият период , наистина. Гледаш и аспектите в соларите и месечните и годишните, особено на управителят  на асцендента, Той те представя пред света за съответната година и съответните месеци и е важно дали е добре аспектиран.   

Бих му разгледала на Меркурий аспектите през всичките месечни солари,  ::), в кой дом се намира, .... ::) за да се търсят в дома събитията,.. , Но управителите на планетарните периоди и те са важни, техните аспекти също , ...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #27 -: Април 08, 2013, 12:06:54 pm »
Това с планетарните периоди..ми прилича на малки фирдари. ::)
Търся му логиката..,защото мн.хора например имат слънце на 13*51"2' в стрелец. По принцип и при солара търсим точния час на дължината на слънцето.Или основното са домовете....
Струва ми се, че ..ако няма аспект към лични планети не е работещо..защото това е моментна снимка на небето за даден период от време.... ::)
Сега ще тръгна в годините назад...и ще потърся повече събитийност на база месечния солар....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #28 -: Април 08, 2013, 01:49:03 pm »
Мила,
Не навсякъде показва активност... ::)
Или аз не го изчислявам точно...илли програмите ми....

Ще ти дам един солар/мини/ за сверка ....

Събитието е 7 юли 1996. ::)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #29 -: Април 08, 2013, 03:48:39 pm »
 Да направя карта на събитието и да я кача ли?