Здравей Гост

Месечна слънчева революция

• 52 Отговора
  • 12080 Прегледи
*

Неактивен Antena

• 1189
Re: Месечна слънчева революция
« Отговор #45 -: Април 24, 2013, 11:17:30 am »
Дани, искрени съболезнования!

Това няма начин да не е било отразено в годишния солар!
Разните деми-солари, четвърт-солари и т.н малки соларчета може да засичат някаква тема от основния солар, но годишния солар няма как да не е отразил такова събитие.

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #46 -: Април 26, 2013, 12:06:50 am »
Благодаря на всички! Антена имаш право, Уран в 10 соларен, обхващащ 8 натален. В  солара, който е с рожденият ми град, Уран е в съвпад с МЦ и тогава не ми хареса и направих солар с местоживеенето ми. Но нещата са почти същите.  Картите ги има качени във форума, вероятно в темата за соларите.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #47 -: Юни 02, 2013, 02:38:28 pm »
Изумявам се...и съм в потрес... ;D
« Последна редакция: Юни 02, 2013, 02:40:47 pm от Марая »

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #48 -: Юни 02, 2013, 03:36:16 pm »
Много добре изглежда соларът ти за Юни.:) Голям воден тригон, секстили на кило, мноого силен 11-и дом и силни 10-и и 9-и домове, Асц - Лъв!:) Сатурн до ИМ малко не ми е от любимите, но пък е в хармонични аспекти, така че...  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #49 -: Юни 02, 2013, 03:39:13 pm »
Много добре изглежда соларът ти за Юни.:) Голям воден тригон, секстили на кило, мноого силен 11-и дом и силни 10-и и 9-и домове, Асц - Лъв!:) Сатурн до ИМ малко не ми е от любимите, но пък е в хармонични аспекти, така че... :)

МЦ в/у наталната Луна... ::)

Какви събития да подозираме през месеца... ::) :), като не забравяме и предстоящия Юпитеров разврат на 16.06.2013-та. ::) ???

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #50 -: Юни 02, 2013, 03:51:02 pm »
Като се има пред вид, че при теб  в натала Луната е екзалтирала в Телец и балсамична на всичко отгоре, намираща се в 6-и натален дом, би могло да се тълкува, че в резултат на упорита работа /6-ия дом на Девата/ ще застанеш на върха - МС. Още повече имаш голям земен тригон в натала, а в този солар и точката на щастието ти е в съвпад с Венера в 11- дом. А и с Асц Лъв в този солар не ти е отредено да си в сянка!:) Соларите за месеца най-добре улавят транзитите, касаещи периода, така че!:)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #51 -: Юни 02, 2013, 04:42:56 pm »
Като се има пред вид, че при теб  в натала Луната е екзалтирала в Телец и балсамична на всичко отгоре, намираща се в 6-и натален дом, би могло да се тълкува, че в резултат на упорита работа /6-ия дом на Девата/ ще застанеш на върха - МС. Още повече имаш голям земен тригон в натала, а в този солар и точката на щастието ти е в съвпад с Венера в 11- дом. А и с Асц Лъв в този солар не ти е отредено да си в сянка!:) Соларите за месеца най-добре улавят транзитите, касаещи периода, така че!:)

:-*
Ще бъде споделено.... ;D be sure

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #52 -: Юни 02, 2013, 05:09:19 pm »
Замислих се по повод на Юпитеровото завръщане, че като че ли повтаря темата от натала. При мен например Юпитер е в 5-и натален дом и при Юпитеровия възврат детенце се дипломира и отиде на по-висока позиция - т.е радост от дете. При дъщеря ми е на МС в Риби  в тригон с Венера от 5-и дом и при Юпитеровия й възрат се дипломира и отиде на чудесна позиция, която й даде знания и експириънс, отварящ й много врати:) - т.е - темата за кариерата. При теб Юпитер е в 7-и дом, но почти на к 8, т.е  обществено одобрение, чудесно за политика, а и пълният ти в този солар 11-и дом... Освен това Юпитер е традиционният управител на 9-дом - дела, съдилища и т.н., освен всичко друго... Луната е традиционен управител на дома, а МС - най-големия успех..  МС в Телец връз натална Луна плюс Юпитеров възврат на един добре поставен Юпитер в натала би могло да означава и успех по темите свързани с дом и съдилища...:) И пари, разбира се, Юпитер отговаря за парите:)
Ще чакам обратната връзка, Марайче!  Успех и дано се сбъднат най-добрите ми прогнози.