Здравей Гост

juno / юнона в съвпад с АЦ в солар

• 16 Отговора
  • 5296 Прегледи
*

Неактивен Antena

• 1189
juno / юнона в съвпад с АЦ в солар
« -: Април 20, 2013, 12:53:38 am »
Попадна ми една астро тема, в която пише, че в година на брак Juno в солара, попада на наталния АС.
Не е задължително разбира се това да е валидно за всички, има и други показатели, ако това е темата в соларната година, но ми е любопитно дали действително е така.. Можете да споделите къде е бил/а  Juno в солара на съответната година?
 ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: juno / юнона в съвпад с АЦ в солар
« Отговор #1 -: Април 20, 2013, 02:09:13 pm »
Попадна ми една астро тема, в която пише, че в година на брак Juno в солара, попада на наталния АС.
Не е задължително разбира се това да е валидно за всички, има и други показатели, ако това е темата в соларната година, но ми е любопитно дали действително е така.. Можете да споделите къде е бил/а  Juno в солара на съответната година?

Сега ще погледна... :o

При първия ми брак - Юнона в солара е в съвпад със соларния АСЦ,... който попада в първи натален дом.
При втория също... :o , като е почти в/у наталния АСЦ...
При третия...също! :o

Потресена съм.... ::)

Но виждам, че и при започването на връзка отново Юнона е активна в соларната карта.... ???

« Отговор #2 -: Април 20, 2013, 07:02:06 pm »
 ??? В годината в която мъжът ми ми предложи в солара е в абсолютно точен съвпад с наталния асцедент, склчихме брак на следващата година, тогава юнона е в първи соларен, пред възврат с наталната си позиция.

Сега ще проверя кога пак ще се женя ;D
« Последна редакция: Април 20, 2013, 07:04:37 pm от sladurka »

« Отговор #3 -: Април 20, 2013, 08:48:21 pm »

Сега ще погледна... :o

При първия ми брак - Юнона в солара е в съвпад със соларния АСЦ,... който попада в първи натален дом.
При втория също... :o , като е почти в/у наталния АСЦ...
При третия...също! :o

Потресена съм.... ::)

Но виждам, че и при започването на връзка отново Юнона е активна в соларната карта.... ???
Марая,при започване на нова връзка трябва да имаме активен 5 соларен дом или 1 натален или и двата? При мен в солара за 2013/2014 г. - Юнона е в съвпад с  соларния АСЦ,който попада в 5 натален дом.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Април 20, 2013, 08:53:23 pm »
Дори брак..,не росто връзка.... ::)

« Отговор #5 -: Април 20, 2013, 09:06:43 pm »
Ха,омъжена съм.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Април 20, 2013, 10:21:58 pm »
Ха,омъжена съм.

А дете за брак имаш ли? ::) Би могло детето ти да се свърже в брачен съюз.... ;)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #7 -: Април 20, 2013, 11:58:36 pm »
Обаче, разглеждайки соларите напред установих, че все пак не се случва изобщо често Юнона да попада на АС в солара.. никак даже, поне в моята карта е така. При мен е само веднъж и точка :)
Преди няколко години една приятелка сключи брак, сега като и погледнах солара какво да видя - Юнона в съвпад с нат АЦ..

« Отговор #8 -: Април 21, 2013, 07:52:35 am »
И при мен няма повече съвпади, то и по натал ми е един брак, сега ще се отдам на свободни връзки по водолейския седми дом :P

« Отговор #9 -: Април 21, 2013, 08:37:39 am »
При мен пък,в годината на брака,соларна Юнона е в точен съвпад с нат.У7   ;)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #10 -: Април 21, 2013, 10:27:09 am »
И при мен няма повече съвпади, то и по натал ми е един брак, сега ще се отдам на свободни връзки по водолейския седми дом :P
;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Април 21, 2013, 11:27:59 am »
Обаче, разглеждайки соларите напред установих, че все пак не се случва изобщо често Юнона да попада на АС в солара.. никак даже, поне в моята карта е така. При мен е само веднъж и точка :)
Преди няколко години една приятелка сключи брак, сега като и погледнах солара какво да видя - Юнона в съвпад с нат АЦ..

При мен..сигурно пак ще се срещне...в скоро време. ;D :-*

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #12 -: Април 21, 2013, 05:56:03 pm »
  Аз пък и  в годината на брака, няма такъв  съвпад . Юнона е била в  в тригон със Слънце и АЦ, на 2 гр. от куспидата на 5 дом. ДС е в съвпад с 5 дом. И такова явление не се задава ;D
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

« Отговор #13 -: Април 22, 2013, 07:38:15 pm »
Аз ще докладвам!
В моята карта Юнона е в съвпад с Плутон, У5, Венера, У11, в 6 дом, секстил със Сатурн, У7. Соларна и натална домова мрежа са еднакви.
В другата карта Юнона е на АСЦ, а сол. АСЦ е в 7 натален.
И с приказките за пунта Гама...

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #14 -: Април 22, 2013, 10:29:40 pm »
в коя друга карта е на АС?