Попадна ми една астро тема, в която пише, че в година на брак Juno в солара, попада на наталния АС.Не е задължително разбира се това да е валидно за всички, има и други показатели, ако това е темата в соларната година, но ми е любопитно дали действително е така.. Можете да споделите къде е бил/а Juno в солара на съответната година?
Цитат на: Antena в Април 20, 2013, 12:53:38 amПопадна ми една астро тема, в която пише, че в година на брак Juno в солара, попада на наталния АС.Не е задължително разбира се това да е валидно за всички, има и други показатели, ако това е темата в соларната година, но ми е любопитно дали действително е така.. Можете да споделите къде е бил/а Juno в солара на съответната година? Сега ще погледна... При първия ми брак - Юнона в солара е в съвпад със соларния АСЦ,... който попада в първи натален дом.При втория също... , като е почти в/у наталния АСЦ...При третия...също! Потресена съм.... Но виждам, че и при започването на връзка отново Юнона е активна в соларната карта....
Дори брак..,не росто връзка....
Цитат на: Марая в Април 20, 2013, 08:53:23 pmДори брак..,не росто връзка.... Ха,омъжена съм.
И при мен няма повече съвпади, то и по натал ми е един брак, сега ще се отдам на свободни връзки по водолейския седми дом
Обаче, разглеждайки соларите напред установих, че все пак не се случва изобщо често Юнона да попада на АС в солара.. никак даже, поне в моята карта е така. При мен е само веднъж и точка Преди няколко години една приятелка сключи брак, сега като и погледнах солара какво да видя - Юнона в съвпад с нат АЦ..