Здравей Гост

Цветан Цветанов и Уран

• 27 Отговора
  • 7020 Прегледи
*

Неактивен kokolino

• 1019
Re: Цветан Цветанов и Уран
« Отговор #15 -: Април 22, 2013, 07:03:51 pm »
          На мен ми бие на AC Телец или Скорпион... и 2та варианта ми се връзват  ;)

Според мен е телец.
Първо има спецификата за рогцата на снимките.Второ прекалено материален е...Няма сексапила на скорпиона...,липсва онази специфична доза дълбочина в очите му...в излъчването. По-скоро е груб...и не до там умее да задържи вниманието- като скорпиона.

Ще допълня само, че при Телец освен визуално можем да го навържем с позицията на домовете и овенския стелиум откъм 12и да речем. За Скорп не съм съгласен, Марая - все пак при евентуален Нептун на AC ни се връзва отвсякъде  ;D
            Мисля, че осите при него са фиксирани, определено мога да кажа, че не пасва на мутабелни ама никак  ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #16 -: Април 22, 2013, 07:05:45 pm »
         Но конкретно по повдигнатата тема - "забавно" ще стане на натива когато транзитният Уран нагази по-отблизо овнешкия му стелиум  ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #17 -: Април 22, 2013, 07:07:24 pm »
         Но конкретно по повдигнатата тема - "забавно" ще стане на натива когато транзитният Уран нагази по-отблизо овнешкия му стелиум  ::)

Не е далеч времето... ;D
Уран действа бързо... :P

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #18 -: Април 22, 2013, 08:31:50 pm »

Много къс и силно набит врат   има "перфектният"  телец.  ;D
Уран като съвпадне със стелиума и ще   промени вида :)
 Нищо лично към Телците ;) 

« Последна редакция: Април 22, 2013, 08:35:07 pm от milla_m »
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

« Отговор #19 -: Април 23, 2013, 03:00:31 am »
 :)И на мен ми прилича на Скорпион...С ТОВА ОКОСМЯВАНЕ,КАТО ГЪСТА ГОРА...ХАХАХА и чертите му са кофти...нехармонични.А едни от най - красивите мъже - в моите очи разбира се са Телци/Пиърс Броснан,Енрике Иглесиас,Владо Карамазов.............А и знака на Венера-не вярвам да РОДИ такъв ГРОЗНИК!
Но Марая ще даде инфо скоро...ЗАТАЕТЕ ДЪХ. ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #20 -: Април 25, 2013, 11:18:31 am »
Найденов: Цветанов подслушваше министрите
- A +
08:45  |  25 април 2013 / Редактор    Надежда Христова / обновено преди 2 минути
Виж 1 снимка
Мирослав Найденов категоричен, че е бил незаконно подслушван от МВР за дълъг период от време
Сн.: БГНЕС

Тема:
Избори 2013
НЦИОМ: ГЕРБ - 23,9%, БСП - 17,5%
8 БЕЗ МОНОПОЛИ

Бившият министър на земеделието Мирослав Найденов заяви, че по времето на кабинета „Борисов” МВР масово е подслушвало незаконно не само опозицията и бизнеса, но и министрите. Заради изявлението му той ще бъде разпитан още днес, обяви прокуратурата.
Целият Министерски съвет е бил подслушан със знанието и разпореждането на вътрешния министър Цветан Цветанов. За това знаел и президентът Росен Плевнелиев.

Мирослав Найденов недвусмислено призова доскорошния си колега – ексшефа на вътрешното ведомство, да се оттегли от политиката.
По думите му Цветанов е "превзел партията" от лидера й. "Смятам, че почти всичко, описано в сигнала на Сергей Станишев, е вярно", обясни той.

Водени били разговори за това с Бойко Борисов, но просто не искал да повярва, че това е възможно, защото "ако някой го прави, той е директно за затвора".
"Дълбоко вярвам не само на базата на служебните, но и на личните ми отношения с премиера Борисов, че той няма нищо общо", добави Найденов.

"Цветан Цветанов подслушваше незаконно и трябва да напусне политическата сцена. От известно време семейството ми е извън страната. Това политическо мракобесие трябва да приключи", категоричен бе Найденов.

На въпрос възможно ли е бившият премиер също да е контролиран и затова да не желае да отстрани Цветанов въпреки огромния скандал, Найденов каза: "Допускам, че той също е бил обект на подобни мероприятия".
Мнение:
Цветан Цветанов ще трябва да ограничи плановете си за близките дни, защото вероятно пак ще прекара един ден в прокуратурата. Този пък бомбата го уцели, докато предишните избухваха на метри от него. Мирослав Найденов се включи в скандала с директно обвинение към бившия шеф на МВР, а прокуратурата реагира светкавично и го извика за разпит още същия дen.

Той обясни, че е усещал, че е подслушван, тъй като е имало определени ситуации, които подсказвали това. По думите му незаконното му подслушване от МВР е било дълъг период от време.

"Някой трябва да каже на Цветанов - ти си го правил, затова честно е в момента да слезеш от политическата система и ако можеш да изчистиш името си. Иначе това безобразие ще продължи. Някой трябваше да излезе и да каже ясно: Царят е гол! Както го правя аз в момента. Ако това стане, тази партията има шанс да промени нещата за добро.", каза още бившият земеделски министър.

Мирослав Найденов разказа още, че всички министри "се ослушвахме и в залата на Министерски съвет", защото всички са знаели, че са подслушвани.

http://dnes.dir.bg/news/podslushvane-tzvetan-tzvetanov-miroslav-naidenov-izbori-2013-13730053?nt=4

НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА...

Що бе МИРО, НЕ ГО КАЗА ПО-РАНО? ::)
http://www.youtube.com/watch?v=wI_OpZiMdeU

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #21 -: Април 26, 2013, 11:00:13 am »
Мисля, че след събитията...които се случват в държавата....Нодалната ос е в съвпад с АСЦ.... ::) :thinking:

Защо АСЦ да не е Близнаци и да е в приблизителен съвпад със Слънцето на премиера- бившия.... ::)

В момента Юпитер е в точен съвпад със СЛВ от картата на Цветан Цветанов?

Някой ще качи ли една карта...АСЦ съвпад с СЛВ....плс. :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #22 -: Април 26, 2013, 11:13:12 pm »
Възел ш Близнаци-16* , а тук е транзитнич Юпитер.... ::)

Та...Юпитер..,не е винаги добър....при транзит...

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #23 -: Април 26, 2013, 11:16:26 pm »
Юпитер настина дава мургавост на АС, но първите 15 гр. на Близнаци се свързват с това , че правят тялото по- тънко и по- малко.  Не е нисък и слаб. Ако е Близнаци  би трябвало да е от 16-30 гр. на Близнаци.

На АС
Слънцето  дава мурганост.
Муркурий дава жъленикъв отенък
Марс чевненикъв,
Луната матова белота
Венера - приятна белота, не е това. :)
Юпитер владетел на часа на раждане, ако е източен - мургавост, ако е западен - белота.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #24 -: Април 27, 2013, 12:00:37 am »
 :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #25 -: Април 27, 2013, 01:07:09 am »
 :-* мила..

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #26 -: Април 30, 2013, 03:55:38 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=Klj6aXj52gQ

ИДВА ВИДОВ ДЕН РАНО ИЛИ КЪСНО!!!!

:'(

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #27 -: Юни 12, 2013, 10:15:58 am »
http://www.focus-news.net/?id=n1793321

Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов беше върнат за разпит в Софийска градска прокуратура
12 юни 2013 | 10:53 | Агенция "Фокус"
Начало / Съдебна власт

София. Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов беше върнат за разпит в Софийска градска прокуратура, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Това съобщи адвокатът му Менко Менков. Минути по-рано стана ясно, че Цветанов ще бъде разпитван пред съдия и той бе вкаран в съдебната зала. "Прокурорите ни чакат. Съдията прекрати производството. Не са призовани другите обвиняеми и техните защитници" - това каза адвокат Менко Менков. Адвокат Менков каза пред журналисти, че по-късно ще уточни кои са другите обвиняеми. На въпрос - дали се чувства "специален" с това разиграване от зала в зала, Цветан Цветанов отговори "сигурно съм специален".
Зорница ПОЛЕГАНОВА