Здравей Гост

Какъв транзит ме тресе?

• 16 Отговора
  • 5183 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Какъв транзит ме тресе?
« -: Април 22, 2013, 09:45:34 pm »
Какъв транзит ме тресе не знам...,обаче ....
Хората са ми прозрачни...Няма реал, няма виртуал... :)
Сякаш маските много бързо  :)се свалят....,сякаш хората са сиви човечета...Не могат да ме учудят нито добрите...нито лошите им прояви....Сякаш съм очаквала всичко от тях...Липса на изненада.... ???
Суетата..ми се струва смешна..,жалка...
Интересно , че ..,ако това преди време ме е ранявало...,сега ми се струва...,че ме лекува.
Изведнъж ценностите стават други....
Сила или слабост?
Розовите очила са счупени...сякаш съм Титаник...потъвам... ::)
Нещо се случва...какво?

Дайте посока...

http://www.youtube.com/watch?v=WNIPqafd4As

Re: Какъв транзит ме тресе?
« Отговор #1 -: Април 22, 2013, 09:53:46 pm »
.
« Последна редакция: Ноември 18, 2013, 12:50:07 am от sunnily »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Април 22, 2013, 09:59:05 pm »
Интересно, ти си четвъртият човек, който има Тр. Сатурн през 12 и казва, че розовите очила са свалени и потъват. А може и Нептунът в Риби да ни приземява и да ни отваря очите и който не може да живее и да усеща действителността, се чувства като удавник.

Не..не се чувствам удавник...,просто потъвам и не искам да изплувам. ???
Разбираш ли...как виждам хората като някакви гаснещи светулки...
Как разпознавам мотивите им... ::)..и как нещо,което ме е дразнело много...сега ме лекува.... ::)
Странно чувство е , като скалпел..,който ежедневно изрязва....хора, ситуации, мечти.... ::)

« Отговор #3 -: Април 22, 2013, 10:12:34 pm »
.
« Последна редакция: Ноември 18, 2013, 12:49:45 am от sunnily »

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #4 -: Април 22, 2013, 10:16:43 pm »
a не, прогресивна Луна в Риби е кофти...
не ми хареса никак, адски се разочаровах от много близки хора..

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Април 22, 2013, 10:23:42 pm »
Когато прогресивната ти луна влезе в Риби, пак ще заобичаш хората и няма да виждаш истинската им същност ;D
А може и от тр. слв в 12 да се чувстваш така, затова най-добре твори, записвай всичко, което чувстваш, знаеш, че Уран ти е У3 и когато стане точният тригон със Слънцето, ще жънеш плодовете.
Аз пък само за смърт мисля напоследък и все лошото виждам, а това никак не е типично за мен, затова известно време няма да гледам карти на близки хора, докато отмине влиянието на Плутон.

Плодове?! ::)...какви плодове..Сатурн опозе Луна....Кастрирани емоции....
Кога...трин-до година..я камилата , я камиларя....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Април 22, 2013, 10:24:41 pm »

Ми като е водолейска..та какво.... :(...
Да минава аспекта...,че лудвам... ::)

« Отговор #7 -: Април 22, 2013, 10:37:17 pm »
.
« Последна редакция: Ноември 18, 2013, 12:49:11 am от sunnily »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Април 22, 2013, 10:43:45 pm »
Когато луната по натал е в телец, тя не харесва прогресивната във водолей. Преживях Сатурн опозе Луна, разочаровах се от много хора, разкарах ги, останах сама, преосмислих живота си, но се оказа, че обичам хората и живота и продължих.  :-* И все пак твоята луна е силна, за разлика от моята, пази нервите и здравето и пий хапчета заебин, за да ти е по-лесно.

:(...Не става с хапчета... ???

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #9 -: Април 23, 2013, 01:01:28 am »
Интересно, ти си четвъртият човек, който има Тр. Сатурн през 12 и казва, че розовите очила са свалени и потъват. А може и Нептунът в Риби да ни приземява и да ни отваря очите и който не може да живее и да усеща действителността, се чувства като удавник.

Със Сатурн в 12 дом имах чувство, че нито има път ,нито има изход. И всичко се разпада. премина през Венера,Плутон,в 11, през   Уран,  в 12 и в 12дом вече мислех ,че ще умра в прекият смисъл на думата от това, че не знаеш от къде да я подхванеш,  и си в един "батак, и плаващи пясъци". Затваряш се , не ти се среща с никой, хора от живота ти отпадат, отмират всички илюзии. Когато стъпи на асцендента, там ти просветва, събираш си остатъците и разбираш, че се променил, имаш чисто нова самоличност. В първи дом Сатурн хич не е по лесен, но има път и действие . Нещо се случва поне, има  борба на прага, а не мъртвило като в 12 дом и безтегловност. Знаеш, че ако нещо не се промени, просто няма на къде, ,/ Сатурн  показва кое ще  отива  в коша още в 12 дом, в /. Даже се задушавах / може би от Уран/ , някакви нерви да ми е образувам допълнително .

Чисто си е Сатурнова работа  според мен, която ще отмине с излизането на Сатурн от 12 дом.
  И щи останат нещата със здрави основи. А и няма да погледнеш назад, нито към събития , нито към хора, които не са си стрували. Със Стаурн в 12 дом пообиколих болници малко, лично свързано с мен и осъзнах ,че нищо в живота, няма "задължителен характер, а пожелателен. "Тук е време да обърнеш внимание на САМАТА СЕБЕ СИ!! Защото  когато налезе  долната полусфера  ще се занимава на вътрешно ниво с  личността ти , за доста дълго. Пази си нервите. :-* Време за душата е 12 дом .
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

« Отговор #10 -: Април 23, 2013, 09:46:05 am »

Разкажи повече за прогресивна Луна в Риби. На скъпият му предстой тази смяна на знака в 12 прогресивен дом, а е у5. А по натал Луната е в Козирог, у6.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #11 -: Април 23, 2013, 10:10:26 am »

Със Сатурн в 12 дом имах чувство, че нито има път ,нито има изход. И всичко се разпада. премина през Венера,Плутон,в 11, през   Уран,  в 12 и в 12дом вече мислех ,че ще умра в прекият смисъл на думата от това, че не знаеш от къде да я подхванеш,  и си в един "батак, и плаващи пясъци". Затваряш се , не ти се среща с никой, хора от живота ти отпадат, отмират всички илюзии. Когато стъпи на асцендента, там ти просветва, събираш си остатъците и разбираш, че се променил, имаш чисто нова самоличност. В първи дом Сатурн хич не е по лесен, но има път и действие . Нещо се случва поне, има  борба на прага, а не мъртвило като в 12 дом и безтегловност. Знаеш, че ако нещо не се промени, просто няма на къде, ,/ Сатурн  показва кое ще  отива  в коша още в 12 дом, в /. Даже се задушавах / може би от Уран/ , някакви нерви да ми е образувам допълнително .

Чисто си е Сатурнова работа  според мен, която ще отмине с излизането на Сатурн от 12 дом.
  И щи останат нещата със здрави основи. А и няма да погледнеш назад, нито към събития , нито към хора, които не са си стрували. Със Стаурн в 12 дом пообиколих болници малко, лично свързано с мен и осъзнах ,че нищо в живота, няма "задължителен характер, а пожелателен. "Тук е време да обърнеш внимание на САМАТА СЕБЕ СИ!! Защото  когато налезе  долната полусфера  ще се занимава на вътрешно ниво с  личността ти , за доста дълго. Пази си нервите. :-* Време за душата е 12 дом .

След 6 години ще имам транзит на Сатурн, Уран и Плутон всички заедно в 12 -ти дом нат., в опозиция на прогресивна Луна 6-ти дом нат.
Дали няма да се самоубия тогава?  ::)

« Отговор #12 -: Април 23, 2013, 11:57:41 am »
.
« Последна редакция: Ноември 18, 2013, 12:48:46 am от sunnily »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #13 -: Април 23, 2013, 03:42:04 pm »
Според мен е много важно кой е У12 и каква планета има вътре. На мъжът ми Слънцето е вътре и е У1 и не му повлия Тр. Сатурн през 12 дом на психиката изобщо, нито на здравето, само 5 негови приятели и роднини починаха.

Управител на 12-ти Плутон в 10-ти...Нищо не остава скрито... :)

http://www.youtube.com/watch?v=Jzw7Fqi4GaQ

Вътре Нептун...

Труден хороскоп..,но ...няма да остане в забвение.... :)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #14 -: Април 23, 2013, 05:48:04 pm »

След 6 години ще имам транзит на Сатурн, Уран и Плутон всички заедно в 12 -ти дом нат., в опозиция на прогресивна Луна 6-ти дом нат.
Дали няма да се самоубия тогава?  ::)
[/quote]

една поправка :)
говорех за транзитни сатурн, плутон и юпитер.
уран няма да се срещне с тях, по-скоро може да ги квадратира, което също си е .. :)