Здравей Гост

Композит/ ПрогресивенКомпозит/ Комбин

• 32 Отговора
  • 10875 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Качвайте смело карти.... ;D

Re: Композит/ ПрогресивенКомпозит/ Комбин
« Отговор #1 -: Юли 25, 2011, 04:26:38 pm »
Здравейте,

това са наталните ни карти с прогресиите (моята и на прителя ми), също и композита с прогресии. Моля ви за коментари, предстои промяна в живота ни, а искам да разбера дали в действителност ще успеем да си запазим връзката. Багодаря ви  :-[

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?clang=e&rs=0&adl=14%2C14&add=14&ast=&gm=a1&sday=25&btyp=24&syr=2015&zod=&lang=e&orbp=&mth=gw&cid=h1dfilehJC3dL-u1309414815&hsy=-1&smon=7&nhor=1&go.x=22&go.y=15

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?clang=e&rs=0&adl=14%2C14%2C14&add=14&ast=&gm=a1&sday=25&btyp=24&syr=2015&zod=&lang=e&orbp=&mth=gw&cid=h1dfilehJC3dL-u1309414815&hsy=-1&smon=7&nhor=2&go.x=17&go.y=6

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=h1dfilehJC3dL-u1309414815;gm=a1;nhor=2;nho2=1;btyp=6251;mth=gw;sday=25;smon=7;syr=2015;hsy=-1;zod=;orbp=;rs=0;add=14;ast=&lang=e&stx2=s=outs=24

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Юли 25, 2011, 04:40:54 pm »
Здравейте,

това са наталните ни карти с прогресиите (моята и на прителя ми), също и композита с прогресии. Моля ви за коментари, предстои промяна в живота ни, а искам да разбера дали в действителност ще успеем да си запазим връзката. Багодаря ви  :-[

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?clang=e&rs=0&adl=14%2C14&add=14&ast=&gm=a1&sday=25&btyp=24&syr=2015&zod=&lang=e&orbp=&mth=gw&cid=h1dfilehJC3dL-u1309414815&hsy=-1&smon=7&nhor=1&go.x=22&go.y=15

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?clang=e&rs=0&adl=14%2C14%2C14&add=14&ast=&gm=a1&sday=25&btyp=24&syr=2015&zod=&lang=e&orbp=&mth=gw&cid=h1dfilehJC3dL-u1309414815&hsy=-1&smon=7&nhor=2&go.x=17&go.y=6

Нора, това са натални карти с транзити...
Постави прогресивни карти с транзити...Прогресията е тази която показва вътрешните изменения у натива...Наред с това , ако ти си сигурна в чувствата си нямаш причина да се съмняваш...още повече в този толкова комуникативен свят.... :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Юли 25, 2011, 04:54:56 pm »
И каква е причината за твоето притеснение? ::)

« Отговор #5 -: Юли 25, 2011, 05:08:24 pm »
неизвестното  :-[

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #6 -: Юли 26, 2011, 12:13:13 am »
Искам само да кажа, че композита наистина действа и то с удивителна точност!  В композита на мен и мъжа ми Слънцето и Меркурий са в 5 дом  Близнаци - не само че първородния ни син е Близнаци, ами и Слънцето на сина ми е в абсолютно точен съвпад с композитното - 17* Близнаци  :o

« Отговор #7 -: Октомври 12, 2011, 12:17:57 pm »
Имате ли наблюдения какво може да носи смяната на знака при композитното слънце ?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Октомври 12, 2011, 12:23:04 pm »
Имате ли наблюдения какво може да носи смяната на знака при композитното слънце ?

При мен имаше събития...ПР.композитно слънце ингресира в Телец...Връзката получи Венерин вкус..... ;D

« Отговор #9 -: Октомври 12, 2011, 12:37:56 pm »

а при прогресивно новолуние? като съм се женила сме го имали в пр. композит, вие какви наблюдения имате?
че с един друг господин предстои догодина ;D

« Отговор #10 -: Октомври 12, 2011, 01:14:24 pm »

При мен имаше събития...ПР.композитно слънце ингресира в Телец...Връзката получи Венерин вкус..... ;D

Интересно, а при ингрес в Дева как да го тълкувам, като служебен ли ? Делови ...по мерк

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Октомври 12, 2011, 02:13:24 pm »

Интересно, а при ингрес в Дева как да го тълкувам, като служебен ли ? Делови ...по мерк

Зависи какво управлява мерка...

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #12 -: Октомври 12, 2011, 02:23:54 pm »
Това което на мен ми е попадало като информация за композит е, че тази карта изобщо не се разглежда като нормална поргресия. Казвам го това, понеже забелязвам тенденция да се тълкува по тои начин.
От значение е движението на луната, за да даде известна идея за развитието на връзката.
Другите планети и тяхното положение имат занчение съпоставени с натала на всеки един, и в зависимост от съвпадите с планети и оси в съответния натал, говорят за това на кой етап за кого връзката е от знчение и по какъв начин.

Същото важи и за композит, който не е прогресивен - ако при теб примерно няма важни аспекти, това означава че тази връзка не би ти носила нищо значимо.
Склонна съм да се сългася с едно такова тълуване, изобщо композитите все още не са съвсем изследвана територия, да не говорим че са и леко спорни като метод.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #13 -: Октомври 12, 2011, 02:31:25 pm »
Това което на мен ми е попадало като информация за композит е, че тази карта изобщо не се разглежда като нормална поргресия. Казвам го това, понеже забелязвам тенденция да се тълкува по тои начин.
От значение е движението на луната, за да даде известна идея за развитието на връзката.
Другите планети и тяхното положение имат занчение съпоставени с натала на всеки един, и в зависимост от съвпадите с планети и оси в съответния натал, говорят за това на кой етап за кого връзката е от знчение и по какъв начин.

Същото важи и за композит, който не е прогресивен - ако при теб примерно няма важни аспекти, това означава че тази връзка не би ти носила нищо значимо.
Склонна съм да се сългася с едно такова тълуване, изобщо композитите все още не са съвсем изследвана територия, да не говорим че са и леко спорни като метод.

Разбира се , че винаги се съпоставят с наталната карта....В композита са важни всички планети в аспект към личните...

« Отговор #14 -: Октомври 12, 2011, 02:48:04 pm »

като сме се женили с мъжа ми пр. новолуние е било в 7ми дом на пр. композит, съвпад с десц. венера от пр. композит е била в съвпад с моя марс и опозиция марса на съпружието ;D