Марая аз ли нещо бъркам..... ..Защото четох, че се връща назад от 30 градуса на риби
на мен нещо обаче не ми става съвсе мясно..нали се движи в обратна поскока от 0* овен..?как тогава, ако изминава 5 градуса за една година, на 60 години ще е в овен? нещо не се получава?
Благодаря, Марая,И какви са наблюденията ти, има ли засечено събитие в картата ти с движението на точка Гама?
а смяташ ли че е подходяща също така и за ректификация на хороскопа? опитвам се да засека събития, но се получава известно изместване и се чудя дали нямам малка грешка в часа..
Бях поставила материал на колега астролог...много я уважавам...,но е грешен...,защото ПУНКТА ГАМА се движи рето.... Моля да ме извините...и така...много ми се иска в рамките на няколко дни да разнищим един хороскоп с всички методи и техники...Ако има желаещи...да отварят тема....
Цитат на: Марая в Юли 03, 2011, 02:31:34 amБях поставила материал на колега астролог...много я уважавам...,но е грешен...,защото ПУНКТА ГАМА се движи рето.... Моля да ме извините...и така...много ми се иска в рамките на няколко дни да разнищим един хороскоп с всички методи и техники...Ако има желаещи...да отварят тема.... Аз имам желание и дори бих качила картата на дъщеря ми, от как е свършила училище стои на компа с мен и чете всичко, което чета и аз в сайта.... , а на 5 юли има и рожден ден :confuse3: