Здравей Гост

Точка ГАМА

• 23 Отговора
  • 6810 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Точка ГАМА
« -: Юли 02, 2011, 11:31:17 pm »
Какво знаете за нея? ::) Ползвате ли я?

*

Неактивен danni

• 477
Re: Точка ГАМА
« Отговор #1 -: Юли 02, 2011, 11:39:19 pm »
Да....Точка Гама се изчислява за година 5 градуса, като се започне от 30 градус на риби и се връща назад...При мен през декември месец ще е върху Алгол, а за тогава имам планирана операция и се чудя как да променя времето на операцията.... ???.Но при всички случаи ще го променя ;)

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #2 -: Юли 02, 2011, 11:42:10 pm »
Марая аз ли нещо бъркам..... ???..Защото четох, че се връща назад от 30 градуса на риби ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Юли 02, 2011, 11:43:19 pm »
Очаквам я в/у наталния Юпитер...вероятно ще има събитие... ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Юли 02, 2011, 11:46:13 pm »
Марая аз ли нещо бъркам..... ???..Защото четох, че се връща назад от 30 градуса на риби ???

Движи се в обратна посока...От Овен...през риби...И така на 60г. , се завръща на 0* в овен...Започваш от овен.... ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Юли 03, 2011, 02:31:34 am »
Бях поставила материал на колега астролог...много я уважавам...,но е грешен...,защото ПУНКТА ГАМА се движи рето.... ;D

Моля да ме извините...

и така...много ми се иска в рамките на няколко дни да разнищим един хороскоп с всички методи и техники...Ако има желаещи...да отварят тема.... ;D

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #6 -: Юли 03, 2011, 02:30:33 pm »
на мен нещо обаче не ми става съвсе мясно..
нали се движи в обратна поскока от 0* овен..?
как тогава, ако изминава 5 градуса за една година, на 60 години ще е в овен? нещо не се получава?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Юли 03, 2011, 02:33:57 pm »
на мен нещо обаче не ми става съвсе мясно..
нали се движи в обратна поскока от 0* овен..?
как тогава, ако изминава 5 градуса за една година, на 60 години ще е в овен? нещо не се получава?

Не 5* , а 6* за една година...и така за 5 г. преминава 1 знак...,на 60 г. се завръща....

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #8 -: Юли 03, 2011, 02:39:25 pm »
Благодаря, Марая,
И какви са наблюденията ти, има ли засечено събитие в картата ти с движението на точка Гама? ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #9 -: Юли 03, 2011, 02:44:33 pm »
Благодаря, Марая,
И какви са наблюденията ти, има ли засечено събитие в картата ти с движението на точка Гама? ::)

При съвпад с планета , или куспида на дом има свойството да отразява събития...Ползвам я в допълнение с останалите техники за определяне на точни събития по време...

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #10 -: Юли 03, 2011, 03:10:18 pm »
а смяташ ли че е подходяща също така и за ректификация на хороскопа? опитвам се да засека събития, но се получава известно изместване и се чудя дали нямам малка грешка в часа..

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Юли 03, 2011, 03:20:02 pm »
а смяташ ли че е подходяща също така и за ректификация на хороскопа? опитвам се да засека събития, но се получава известно изместване и се чудя дали нямам малка грешка в часа..

Да..,би могла да се използва и се използва в ректифициране на часа... :)

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #12 -: Юли 03, 2011, 11:18:39 pm »
Бях поставила материал на колега астролог...много я уважавам...,но е грешен...,защото ПУНКТА ГАМА се движи рето.... ;D

Моля да ме извините...

и така...много ми се иска в рамките на няколко дни да разнищим един хороскоп с всички методи и техники...Ако има желаещи...да отварят тема.... ;D

Аз имам желание и дори бих качила картата на дъщеря ми, от как е свършила училище стои на компа с мен и чете всичко, което чета и аз в сайта.... ;D, а на 5 юли има и рожден ден :confuse3:

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #13 -: Юли 03, 2011, 11:23:51 pm »

Моля да ме извините...

Аз имам желание и дори бих качила картата на дъщеря ми, от как е свършила училище стои на компа с мен и чете всичко, което чета и аз в сайта.... ;D, а на 5 юли има и рожден ден :confuse3:

Ей сега ще я качиш.... :P :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #14 -: Април 01, 2012, 01:59:26 pm »
Може ли някой да ми каже /ако имате програма/ къде е в момента Точката ... ::) в картата ми...