;;;;Ами какво да ти кажа, гледам по разни други форуми-неастрологични. Когато някой си позволи по-заядлива забележка, никой не го отразява, все едно нищо не е казал. Не му отвръщат, не му обясняват, не го обиждат. Но и много-много не говорят с него за известно време. И за мен (по наблюдения) това работи добре.
Тук обаче никакви мои молби, обяснения и наказания не свършиха работа. Малцина от вас оценят, че съм положила труд и продължавам, че има и финансово измерение, освен времево, за да можете вие да се обиждате на воля и да ми обяснявате (както и една на друга) как са нещата от живота. Не го намирам за етично, нито за уважително.
Ти лично на два пъти си изтри всички ценни мнения в знак на демонстрация, че форумът не те заслужава, нали така. И сега ми обясняваш за телевизори и отражения. Ок-моят отговор е: думите не са ми важни, съдя по делата.
Лила от нейна страна с готовност тръгва да помага на всеки нов, и със същата готовност обяснява на всеки стар член тук колко е презрян от нея и какво долнопробно човече и общество сме. Обаче ако някой я апострофира-това е двоен морал и стъпкваме таланта и светлината.
Не ви разбирам, момичета
Акрукс я разбирам-тя си е пунктуална и заядлива по принцип, ще захапе всеки, който й влезе с противоречие по нейн критерий. Направила е стотици хорари, и нито веднъж не съм я видяла да обяснява как е велика, а другият е нищожество. Гледала е хорари и на Лила, без значение, че и преди й се е дразнила. Нали разбираш-човекът си е такъв и не можеш да търсиш нито повече, нито по-малко.
А тази нагласа как единствените двама-трима ми правят форума, разбираш ли, е супер неуместна. Форумът никога не е бил замислян и направен с цел лично моя облага. Астрологията ми е хоби, понякога нямам време за него, друг път-да, и това е. Изберете си най-накрая ваша консистентна позиция и я следвайте. Както и уважавайте другите, независимо от уменията и знанията им по въпроса, всеки някога е бил бос.;;;;;