Здравей Гост

7 дом риби, управител юпитер и нептун

• 3 Отговора
  • 2605 Прегледи
*

plach123

7 дом риби, управител юпитер и нептун
« -: Януари 27, 2017, 11:44:21 pm »
Здравейте. Какво е значението върха на 7 дом да е риби, и да се управлява от Юпитер и Нептун? ??? 7 дом няма никакви планети  :-[

Re: 7 дом риби, управител юпитер и нептун
« Отговор #1 -: Януари 30, 2017, 11:41:01 pm »
Това може да значи няколко неща. При всички положения си доста критична към избора на партньор. Който от своя страна може да се окаже или принца от приказките или лъжец, алкохолик, наркоман, а може би просто обича да вижда света в розово, да изкривява действителността така, че да изглежда по-привлекателна... Въобще всичко свързано с Нептун... И говоря от личен опит, защото самата аз съм с Риби на Десцендента... :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Ноември 13, 2017, 11:07:42 pm »
;;;;Ами какво да ти кажа, гледам по разни други форуми-неастрологични. Когато някой си позволи по-заядлива забележка, никой не го отразява, все едно нищо не е казал. Не му отвръщат, не му обясняват, не го обиждат. Но и много-много не говорят с него за известно време. И за мен (по наблюдения) това работи добре.
Тук обаче никакви мои молби, обяснения и наказания не свършиха работа. Малцина от вас оценят, че съм положила труд и продължавам, че има и финансово измерение, освен времево, за да можете вие да се обиждате на воля и да ми обяснявате (както и една на друга) как са нещата от живота. Не го намирам за етично, нито за уважително.
Ти лично на два пъти си изтри всички ценни мнения в знак на демонстрация, че форумът не те заслужава, нали така. И сега ми обясняваш за телевизори и отражения. Ок-моят отговор е: думите не са ми важни, съдя по делата.
Лила от нейна страна с готовност тръгва да помага на всеки нов, и със същата готовност обяснява на всеки стар член тук колко е презрян от нея и какво долнопробно човече и общество сме. Обаче ако някой я апострофира-това е двоен морал и стъпкваме таланта и светлината.
Не ви разбирам, момичета
Акрукс я разбирам-тя си е пунктуална и заядлива по принцип, ще захапе всеки, който й влезе с противоречие по нейн критерий. Направила е стотици хорари, и нито веднъж не съм я видяла да обяснява как е велика, а другият е нищожество. Гледала е хорари и на Лила, без значение, че и преди й се е дразнила. Нали разбираш-човекът си е такъв и не можеш да търсиш нито повече, нито по-малко.
А тази нагласа как единствените двама-трима ми правят форума, разбираш ли, е супер неуместна. Форумът никога не е бил замислян и направен с цел лично моя облага. Астрологията ми е хоби, понякога нямам време за него, друг път-да, и това е. Изберете си най-накрая ваша консистентна позиция и я следвайте. Както и уважавайте другите, независимо от уменията и знанията им по въпроса, всеки някога е бил бос.;;;;;

;D
« Последна редакция: Ноември 13, 2017, 11:09:26 pm от Марая »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Ноември 13, 2017, 11:08:29 pm »
Здравейте. Какво е значението върха на 7 дом да е риби, и да се управлява от Юпитер и Нептун? ??? 7 дом няма никакви планети  :-[