Здравей Гост

Хорари - практикум

• 137 Отговора
  • 43975 Прегледи
Re: Хорари - практикум
« Отговор #15 -: Юли 07, 2011, 01:16:42 am »
Natalia,струва ми се,че Луната е без курс в тази карта :-[

« Отговор #16 -: Юли 07, 2011, 01:40:38 am »
http://www.soundclick.com/player/single_player.cfm?songid=9894196&q=hi&newref=1

Поздрав за Марая от китарата,която е за продан :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #17 -: Юли 07, 2011, 10:10:30 am »
Цитат
ВТОРИ ДОМ

Лични притежания, вещи, пари, печалби, загуби, загубени лични предмети, акции, продажби, покупки, парите, с които разполага питащия
http://astrosite.org/forum/index.php?topic=4516.0  ;)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #18 -: Юли 15, 2011, 08:18:25 pm »
 ;D да поизтупам малко тази тема, а?

има ли перспектива в курса на обучение, който искам да започна? - под перспектива има предвид чисто материално облагодетелстване като резултат :) ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #19 -: Юли 15, 2011, 08:19:58 pm »
ТЦ... :(
Не ми харесва луната.. :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #20 -: Юли 15, 2011, 08:24:17 pm »
ТЦ... :(
Не ми харесва луната.. :)
да питам бре ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #21 -: Юли 16, 2011, 11:46:48 am »

Въпроса е :

Ще изкупя ли дела в сайта Х...Сайта е назован по име....? И ако ДА...то кога? ::) ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #22 -: Юли 16, 2011, 11:55:59 am »
ти самата присъстваш в този Х сайт. (мерк)
свързан е с кариерата ти (слънце)
имаш творчески потенциал към него, но малко се получава преувеличаване не очакванията
имаш очаквания за солидни материални приходи, но ако има те ще се реализират трудно и биха били на приливи и отливи (луна - юпитер)
луната е бързаща днес - скоро ще има отговор
дяловете? акции малко се затруднявам с тях, но все пак за сайт мисля, че е 11-кия дом (още повече уп. му е в 10- явно става въпрос и за бизнес) и венера е там, малки материални придобивки, а и упр. на питащия е в 11-ти дом, той се асоциира с този сайт, нещо като визитка, отражение на него самия
не знам обърках се ) иска ми се да е да, но не съм убедена.. никак даже 

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #23 -: Юли 16, 2011, 12:04:13 pm »
ти самата присъстваш в този Х сайт. (мерк)
свързан е с кариерата ти (слънце)
имаш творчески потенциал към него, но малко се получава преувеличаване не очакванията
имаш очаквания за солидни материални приходи, но ако има те ще се реализират трудно и биха били на приливи и отливи (луна - юпитер)
луната е бързаща днес - скоро ще има отговор
дяловете? акции малко се затруднявам с тях, но все пак за сайт мисля, че е 11-кия дом (още повече уп. му е в 10- явно става въпрос и за бизнес) и венера е там, малки материални придобивки, а и упр. на питащия е в 11-ти дом, той се асоциира с този сайт, нещо като визитка, отражение на него самия
не знам обърках се ) иска ми се да е да, но не съм убедена.. никак даже

Не става дума за астро-гадателя...,става дума за друг сайт....

Прави впечатление , упр. на питащия Меркурий , който управлява и МЦ.... ???
И пак мутабелни ои... ??? Интересна позиция за луната в 5-ти дом и сходящия тригон със Сатърн управител на интерсептирания козирог в 4-ти дом.... ::) След това което тук виждам , не мога да подмина и предстоящата квадратура на луна/юпитер- последния е управител на Иц...

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #24 -: Юли 16, 2011, 12:12:23 pm »
да той и на мен ми бръкна в окото.. подвеждащо има (не е за този сайт, този знам, че си е твой ;) ), но пак е свързан с лични интереси .. някак си има заблуда, нещо което се скрива (трафик, реклами..., приходи), а и инт. козирог-рак нещо има, и опозиция на слънце и венера с плутон също, нещо се крие.. , но пак Юпитер в 8-ми очакват се добри приходи, но квадратурата с луна +1г. си доста тясна за луна и юпитер... има някаква уловка да знаеш - огледай внимателно сделката ти имаш опит и знаеш къде да четеш.   

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #25 -: Юли 16, 2011, 12:19:58 pm »
да той и на мен ми бръкна в окото.. подвеждащо има (не е за този сайт, този знам, че си е твой ;) ), но пак е свързан с лични интереси .. някак си има заблуда, нещо което се скрива (трафик, реклами..., приходи), а и инт. козирог-рак нещо има, и опозиция на слънце и венера с плутон също, нещо се крие.. , но пак Юпитер в 8-ми очакват се добри приходи, но квадратурата с луна +1г. си доста тясна за луна и юпитер... има някаква уловка да знаеш - огледай внимателно сделката ти имаш опит и знаеш къде да четеш.

Дааа...,обаче следва и Сатурн тригонЧик ...,а после опозе с Меркурий.... ::)...Говорим за дялове... ::) По кой дом ги гледаш? ???

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #26 -: Юли 16, 2011, 12:25:09 pm »
от една страна май трябва да са по 8-ми? чуждо притежание все пак..., но Интернет 11 ... ти как мислиш?  ::)
радвам, се че има провокативни хорари - така се учим по-добре ;)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #27 -: Юли 17, 2011, 02:42:02 pm »
От 2 дена усещам лека болка около едното ми рамо. Пуснах хорар с въпроса - Всичко наред ли е със здравето ми? Притеснява ме Уран на К6, но дано да си внушавам. Според вас има ли причина за тревога  ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #28 -: Юли 17, 2011, 02:56:29 pm »
Няма Танче... :-* Я стига си си внушавала.... ;D

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #29 -: Юли 17, 2011, 03:05:58 pm »
Няма Танче... :-* Я стига си си внушавала.... ;D
Ох, мерси, Марая  :-* Да ти призная, беше ме затресла параноята, защото болката е към подмишницата, а нали там са лимфните възли  ??? Обаче ме успокои  :-* Наскоро един познат почина от рак, та сигурно подсъзнателно съм си внушила нещо  :(