Бихте ли погледнали този хорар - ще се продаде ли имота.Обявила съм 2 имота и от никъде нищо,та затова питам.
И според мен не сега е моментът.
И Асцендентът, и Луната в хорара показват, че ситуацията с продажбата може да се развива бавно.
Иначе има една "сламка" - Луна в рецепция с Венера (разменят знаци, в които всяка от тях е на трон), т.е. кверентът е в добра позиция за търсене на потенциални клиенти и преговаряне за цена (от него се иска не само инициативност, а и повече гъвкавост, бърза реакция спрямо евентуалните промени, които могат да настъпят). Но ми се струва, че по време на преговорите, ако се намери потенциален купувач, може да не се постигне съгласие между двете страни или пък да изникнат някакви непредвидени пречки от формален или документален характер. Или пък евентуалният клиент, който прояви интерес към имота, да не разполага напълно с необходимия му финансов ресурс и така покупко-продажбата да се отложи във времето. Единственият апликиращ аспект на Луната е квадрат с Меркурий, почти точен в момента на задаване на въпроса.
Къде попада Локус Фортуна в хорара?