Здравей Гост

Хорари - практикум

• 137 Отговора
  • 43974 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Хорари - практикум
« Отговор #30 -: Юли 17, 2011, 03:09:16 pm »
Танче...,я се стегни в кръста...И мисли как ще изундуркаш още едно бебе , а не си мисли глупости... ;D :-*

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #31 -: Юли 17, 2011, 03:12:52 pm »
Танче...,я се стегни в кръста...И мисли как ще изундуркаш още едно бебе , а не си мисли глупости... ;D :-*
:58:

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #32 -: Юли 19, 2011, 09:46:18 am »
пускам ви един хорар по-скоро с цел упражнение

днес ще имам важен разговор по тела - има вариант по телефона само да се маркира цена и най-вероятно утре да се видим с човек, но пък може и само по телефона да се свърши работа - зависи как ще ми отговори ;).
Дали офертата, която ще получа, ще ме устрои?

търсим сигнификатора за бизнес разговор - хайде вие сте, смело, по добре да се сгреши, отколкото да не се опита! (Марая, нека другите да се включат ако искат) - довечера ще имам отговора
« Последна редакция: Юли 20, 2011, 10:24:01 am от Fairy »

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #33 -: Юли 24, 2011, 01:49:43 am »
Имам един банален въпрос - изневерява ли ми ( назован е по име )  ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #34 -: Юли 24, 2011, 10:44:57 am »
Всички мъже изневеряват... ;D Не си трови живота с такива въпроси? ::) ;D

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #35 -: Юли 24, 2011, 11:28:44 am »
В този хорар Меркурий като У7 в 8 дом и в опозиция на Нептун / Хирон май е показателен... :(  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #36 -: Юли 24, 2011, 11:31:51 am »
В този хорар Меркурий като У7 в 8 дом и в опозиция на Нептун / Хирон май е показателен... :(  ;D

Аз обърнах внимание на луната , която е в партилен аспект с управителя на АСЦ-то.... ;D

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #37 -: Юли 24, 2011, 11:43:08 am »

Аз обърнах внимание на луната , която е в партилен аспект с управителя на АСЦ-то.... ;D
Луната е У8... какво ще рече това - че отговора е да  ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #38 -: Юли 24, 2011, 11:56:29 am »

Всеки положителен отговор се крепи на положителните аспекти...
Според мен Да.... ??? Съжалявам... :-*

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #39 -: Юли 24, 2011, 12:08:43 pm »

Всеки положителен отговор се крепи на положителните аспекти...
Според мен Да.... ??? Съжалявам... :-*
Странно, но се успокоих.... То и без хорар беше толкова очевидно...  :-*

« Отговор #40 -: Юли 25, 2011, 04:09:26 pm »
Бихте ли погледнали този хорар - ще се продаде ли имота.Обявила съм 2 имота и от никъде нищо,та затова питам.Не съм много на "ти "с хорарите

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #41 -: Юли 25, 2011, 04:20:59 pm »
И ето го отговора конкретно по ХОРАРА ЗА ИМОТА...КАТЕГОРИЧНО НЕ... :)
Но какво казва наталната карта? ??? ::)

« Отговор #42 -: Юли 25, 2011, 05:36:41 pm »
И аз така си мислех ??? И за какъв перио е в силата си този хорар?Гадната луна дето ги прави тези квадрати с У4 и У8....
« Последна редакция: Юли 25, 2011, 05:40:16 pm от natalia »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #43 -: Юли 25, 2011, 05:49:20 pm »
И аз така си мислех ??? И за какъв перио е в силата си този хорар?Гадната луна дето ги прави тези квадрати с У4 и У8....

Действието на хорара е за 3 месеца... ::)

« Отговор #44 -: Юли 25, 2011, 07:48:57 pm »
Бихте ли погледнали този хорар - ще се продаде ли имота.Обявила съм 2 имота и от никъде нищо,та затова питам.

И според мен не сега е моментът.
И Асцендентът, и Луната в хорара показват, че ситуацията с продажбата може да се развива бавно.
Иначе има една "сламка" - Луна в рецепция с Венера (разменят знаци, в които всяка от тях е на трон), т.е. кверентът е в добра позиция за търсене на потенциални клиенти и преговаряне за цена (от него се иска не само инициативност, а и повече гъвкавост, бърза реакция спрямо евентуалните промени, които могат да настъпят). Но ми се струва, че по време на преговорите, ако се намери потенциален купувач, може да не се постигне съгласие между двете страни или пък да изникнат някакви непредвидени пречки от формален или документален характер. Или пък евентуалният клиент, който прояви интерес към имота, да не разполага напълно с необходимия му финансов ресурс и така покупко-продажбата да се отложи във времето. Единственият апликиращ аспект на Луната е квадрат с Меркурий, почти точен в момента на задаване на въпроса.

Къде попада Локус Фортуна в хорара?