Явно в твоята хубава главичка се въртят идеии свързани с любовта (сигнификаторът ти е в 5ти дом). Пък и Марс в точен секстил с Венера говорят за някаква взаимност по ИН и ЯН.
А може да подсказват за някаква обща работа, тъй като са сигнификатори на шестите ви домове. Но тъй като въпроса не е свързан с това се вижда натоварената ос 3/9, която говори за разговори (поне за начало). Младежа да не е чуждоземец за теб или с друго вероизповедание, култура ... (неговия сигнификатор е в твой 9ти дом)?
за любов, определено не и в буквалния сексуален смисъл, този човек го уважавам изключително много, а и си е женен с деца, не е "мой тип", но за мен това е човек, които колкото е близък по интереси, толкова е далеч по знания, манталитет - много ерудиран човек, които не си спомням някога да ми е давал лош или неправилен съвет (съвсем друга тема е кой го е слушал). не си спомням този човек да ме е лъгал за нещо или да е имал някакви подмолни интереси,
наистина важно е да възстанови комуникацията - една от моите "подмолни" причини е да го поканя за партньор (съдружник) по някои въпроси, които все още се опитвам да пазя в тайна - разгеле поне се опитвам да пусна от остарелите и минали клони (маймуна съм си). И още той би бил важна стъпчица чрез нещо, което познавам да сменя обкръжението си - нещо, което за мен е от голямо значение за утре

нали все някак трябва да се започне

като се замисля - ще пусна нова темичка за партньорски синастрии - те са толкова интересни, колкото и любовните