Здравей Гост

Хорари - практикум

• 137 Отговора
  • 44050 Прегледи
*

issidorra

Re: Хорари - практикум
« Отговор #90 -: Септември 09, 2011, 01:52:54 pm »
Моя приятелка зададе  следния въпрос: Ще успея ли да защият дипломната работа през септември? Уточнявам, че тя веднъж вече се яви, но нещо не и одобриха работата и я накараха да разработи нова тема.

давам обратна връзка: момичето вече е бакалавър, всичко мина много добре, писаха и 4.75, доволна е и така... не помня кой се включи, милсля, че Феъри с положителен отговор, благодаря много на всички, които тогава се отзоваха.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #91 -: Септември 10, 2011, 02:37:02 pm »
един хорар за упражнение
за мен е много важно да възстановя един стар контакт - да го кажем със съветник, приятел, може би и бъдещ б. партньор днес си позволих да хвърля едно око на синастрията ни (дори и без час от негова страна)  и  :o гледах така... тук не говорим за никакви интимни отношения де, да уточня аз, но такава синастрия... по-натам може би ще я пусна за коментиране 

та дали М. ще се обади (до колко време - да уточня каквото зависи от мен съм го направила), и кога ще се срещнем (евентуално) с него?

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #92 -: Септември 10, 2011, 03:08:49 pm »
Според мен отговорът е ДА. Ще се обади. Неговият сигнификатор Меркурий е на трон по дом и не след дълго ще направи точен тригон с твоя сигнификатор - Юпитер.
Луната е в апликиращ съвпад с Нептун в твой 3 и негов 9 дом - домовете на комуникацията. Действително очакваш новини от него и си мисля, че между 2 и 10 дни ще ги имаш.  :)

Да не забравиш да пишеш какво е станало, за да направим справка.  ;)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #93 -: Септември 10, 2011, 03:21:06 pm »
оо разбира се ще дам обратна връзка... за мен той е нещо свързано с Юпитер ;) (май в хорара си личи)

пусто търпение, колкото и да се опитвам да го овладявам ми е много трудно да изчаквам..  ;D

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #94 -: Септември 10, 2011, 04:00:54 pm »
оо разбира се ще дам обратна връзка... за мен той е нещо свързано с Юпитер ;) (май в хорара си личи)

пусто търпение, колкото и да се опитвам да го овладявам ми е много трудно да изчаквам..  ;D

Била си най-вероятно влюбена и ретроградието на Юпитер показва, че си се върнала към старите чувства. Важното е, че си настроена положително (Юпитер е добре аспектиран и действително си в очакване (Луна в 3ти дом в съвпад с Нептун). Ако погледнем от неговата страна, той желае дори да те види (Луна негов втори сигнификатор) в негов 9 дом (око да види, ръка да пипне).  ;)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #95 -: Септември 10, 2011, 04:32:22 pm »

Била си най-вероятно влюбена и ретроградието на Юпитер показва, че си се върнала към старите чувства. Важното е, че си настроена положително (Юпитер е добре аспектиран и действително си в очакване (Луна в 3ти дом в съвпад с Нептун). Ако погледнем от неговата страна, той желае дори да те види (Луна негов втори сигнификатор) в негов 9 дом (око да види, ръка да пипне).  ;)

аз лично не виждам причина да не се подновят контакти (вече писах тук не става дума за интимни, не), но възстановяването на тази връзка би отворило вратичка за доста възможности  ;)

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #96 -: Септември 10, 2011, 05:18:29 pm »
Явно в твоята хубава главичка се въртят идеии свързани с любовта (сигнификаторът ти е в 5ти дом). Пък и Марс в точен секстил с Венера говорят за някаква взаимност по ИН и ЯН.  :) А може да подсказват за някаква обща работа, тъй като са сигнификатори на шестите ви домове. Но тъй като въпроса не е свързан с това се вижда натоварената ос 3/9, която говори за разговори (поне за начало). Младежа да не е чуждоземец за теб или с друго вероизповедание, култура ... (неговия сигнификатор е в твой 9ти дом)?

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #97 -: Септември 10, 2011, 09:04:52 pm »
Явно в твоята хубава главичка се въртят идеии свързани с любовта (сигнификаторът ти е в 5ти дом). Пък и Марс в точен секстил с Венера говорят за някаква взаимност по ИН и ЯН.  :) А може да подсказват за някаква обща работа, тъй като са сигнификатори на шестите ви домове. Но тъй като въпроса не е свързан с това се вижда натоварената ос 3/9, която говори за разговори (поне за начало). Младежа да не е чуждоземец за теб или с друго вероизповедание, култура ... (неговия сигнификатор е в твой 9ти дом)?

за любов, определено не и в буквалния сексуален смисъл, този човек го уважавам изключително много, а и си е женен с деца, не е "мой тип", но за мен това е човек, които колкото е близък по интереси, толкова е далеч по знания, манталитет - много ерудиран човек, които не си спомням някога да ми е давал лош или неправилен съвет (съвсем друга тема е кой го е слушал). не си спомням този човек да ме е лъгал за нещо или да е имал някакви подмолни интереси,
наистина важно е да възстанови комуникацията - една от моите "подмолни" причини е да го поканя за партньор (съдружник) по някои въпроси, които все още се опитвам да пазя в тайна - разгеле поне се опитвам да пусна от остарелите и минали клони (маймуна съм си). И още той би бил важна стъпчица чрез нещо, което познавам да сменя обкръжението си - нещо, което за мен е от голямо значение за утре ;) нали все някак трябва да се започне :)

като се замисля - ще пусна нова темичка за партньорски синастрии - те са толкова интересни, колкото и любовните ;)

« Отговор #98 -: Септември 10, 2011, 09:10:23 pm »
Ще се опитам да отговоря на въпроса, но в никакъв случай не претендирам за изчерпателност, защото за първи път отговарям на въпрос от такъв тип. Според мен свекър ти е представен от твой четвърти дом, бащата на съпруга ти. Изхождам от това защото управител на 6-ти дом е Луната ( 3-ти от 4-ти), а това е вид договор. завещанията са по 8-ми дом ( в случая -11 ти) там е и северния възел, управител е Юпитер, който се намира в 12-я дом на твоя свекър.  луната и меркурий са направили аспект преди 4 градуса ( меркурий е управител на петия дом от домана свекър ти), а луната на 3-я му дом, т.е. завещанието е факт. Юпитер обаче е направил и квадрат с Луната в негов 4-ти, което за мен значи че от около 3 месеца или седмици той обмисля да го промени, но се притеснява много за това, няма доверие на сина си относно финанси ( марс е господар на втория дом на неговото дете). Последния аспект на Луната е с Меркурий, който е У на 5-я ти дом - твоята дъщеря, намирет се в 7-ми ( неин четвърти), което за мен е да ще промени завещанието си, предполагам че дъщеря ти най вче имоти ще наследи, но пък луната управлява и неин втори така че може да има и пари.
Дано да ме разбрахте, защото понякога само аз успявам да си видя логиката :)

Aneli , благодаря ти за отделеното време  :)
Чак сега видях отговора, но ще докладвам, ако има събития.

« Отговор #99 -: Септември 12, 2011, 09:10:13 pm »
Реших да спра цигарите и зададох въпрос-ще напълнея ли? :'( иииииии за мой ужас се появи този отговор-за мен ДА-с този юпитер в 1 дом.Вие какво мислите?

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #100 -: Септември 12, 2011, 09:18:01 pm »
без хорарстване

според мен спирането на цигарите не е причина за напълняване (чула съм, че не става веднага, а едва когато апетита се увеличи след няколко месеца). Ако започнеш да търсиш заместител на цигарите - семки, бонбони, бисквити - според мен напълняването ще е факт. Ако ще спираш цигарите - чисто женски съвет започни да посещаваш фитнес, аеробика - какъвто спорт ти е кеф, и задължително пий много течности (вода, чай - избягвай газирани), повече ходене пеша... но в никакъв случай не замествай с храна (плодове и зеленчуци разбира се на корем).  ;)
хвърли едно око на тази книжка мисля, че ще ти е полезна http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=2&find=%F6%E8%E3%E0%F0%E8
« Последна редакция: Септември 12, 2011, 09:20:11 pm от Fairy »

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #101 -: Септември 12, 2011, 09:23:13 pm »
Включвам се в темата по повод напълняването  и цигарите. Точно преди една година отказах цигарите и не съ напълняла. Виж си транзитите. Юпитер над Асц или в съвпад с Луната при транзит увеличават апетита. А Сатурн на Асц - напротив. Но въпреки всичко си мисля, че е по -добре да си закръглен и щастлив, вместо слаб и нещастен. И един въпрос за хорарите: наистина ли познават? Ами ако зададеш един и същи въпрос по различно време, няма ли да се получат два взаимно изклчващи се отговора? Аз лично не вярвам на хорари.

« Отговор #102 -: Септември 12, 2011, 09:32:55 pm »
АЗ не пуша от новолунието,но се притесняван за кг.Всички около мен отказали се са с по 10-12 кг повече.Затова пуснах хорар.Иначе юпи потранзит е в 11 дом и в момента няма аспекти

« Отговор #103 -: Септември 12, 2011, 09:34:55 pm »
Включвам се в темата по повод напълняването  и цигарите. Точно преди една година отказах цигарите и не съ напълняла. Виж си транзитите. Юпитер над Асц или в съвпад с Луната при транзит увеличават апетита. А Сатурн на Асц - напротив. Но въпреки всичко си мисля, че е по -добре да си закръглен и щастлив, вместо слаб и нещастен. И един въпрос за хорарите: наистина ли познават? Ами ако зададеш един и същи въпрос по различно време, няма ли да се получат два взаимно изклчващи се отговора? Аз лично не вярвам на хорари.
Ама хич ли не напълня? :)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #104 -: Септември 12, 2011, 09:40:33 pm »
Хич. Аз обаче  спортувам - плуване и сауна редовно от години. Но съм напълнявала в два случая при два транзита  - на  Юпитер на Асц, тогава бях много слаба и качих, отрази ми се добре и при съвпад на транзитен Юпитер с Луната/ това е сега/ апетитът ми се увеличи  доста  и се контролирам, но съм на същите кг, дори бях отслабнала на морето, защото плувах по 4 часа на ден.... но се  върнах и нямам това време сега.  Просто се движи повече и  ходи на сауна или парна бяна.