Еуфория , имаш попадения....

Но ми се струва , че за Венера в козирог е много важно и това в кой дом е ситуирана....
И така първо за нея ще кажа няколко думи....

Знака козирог е символ на завършване на формата...,придаване на окончателен вид...Управителя на знака Сатурн е в *добри взаимоотношения* с Венера....Първият субдиспозитор е Сатурн...,вторият е Венера , а третия е Меркурий....Или това са управителите на деканати на знака Козирог. В моята карта Венера е в козирог при това не само под субдиспозиторството на Меркурий , а и анарета...29*12 мин....Притежавам качествата на Венера+Сатурн+Меркурий...Сложна компилация...Интерес на по-млади мъже и връзки с такива не ми липсват...На едно друго ниво обаче тази Венера е пречупена през призмата на един по-абстрактен ум , който ми дава възможността да осъзнавам ,че радостта , хармонията , любовта са дълбоко в мен....И тъй като Венера е на трон по дом във втори дом на картата ми това прави една истинска ценностна система , която много трудно може да бъде променена...Истински ценните и важни неща са изградени по начин , време и контакт с мене си...
Съзнателно или не козирога упражнява известна власт над другите и в този смисъл Венера в козирог умее да владее това...Но тя знае , че за да се случи е нужно да поеме риск за отговорност за всяка постъпка и действие....