Здравей Гост

Венера в знаците на земния триплицитет

• 22 Отговора
  • 5477 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Или за Венера в Телец- тронова позиция , Венера в Дева - паднала Венера и Венера в Козирог...

Имаре ли наблюдения и какви? Къде е Вашата Венера .... :-*

*

Неактивен tanya

• 917
Re: Венера в знаците на земния триплицитет
« Отговор #1 -: Юли 05, 2011, 11:16:33 pm »
Моята Венера е в Телец - мисля, че това е една много чувствена Венера, понеже Телецът е физически, чувствен знак  ::) Обичам да ми е комфортно - хубава храна, чаша хубаво вино, музика... Грижовна съм спрямо партньора, лоялна, но и много ревнива  ;)

« Отговор #2 -: Юли 06, 2011, 06:40:54 pm »
Венера в Козирог: Не обичат да показват чувствата си... На пръв поглед изглеждат горделиви, недостъпни и сдържани. В любовта са огромни инати! Трудно се справят с компромисите, винаги на първо място са техните проблеми... Обичат да контролират и да командват във връзките си. В повечето случаи ТЕ са доминиращият партньор, независимо от пола. В същото време търсят огромна сигурност (често и финансова). Ревнивци. Обичат скъпите подаръци и често правят такива. Макар и да отричат - обожават материалната обезпеченост. Впечатляват се от лукса и на всяка цена ще се стремят да живеят в разкош. Когато се отпуснат са доста похотливи... По мое мнение, ако успеят да преодолеят жаждата за пари и власт във връзките си, то чак тогава те са способни на истинска и безкористна любов! Това са моите впечатления :)
« Последна редакция: Юли 06, 2011, 06:48:36 pm от Euphoria »
The pain u feel today, will be the strength u feel tomorrow!!!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Юли 06, 2011, 07:01:32 pm »
Еуфория , имаш попадения.... ;D Но ми се струва , че за Венера в козирог е много важно и това в кой дом е ситуирана....

И така първо за нея ще кажа няколко думи.... ;D

Знака козирог е символ на завършване на формата...,придаване на окончателен вид...Управителя на знака Сатурн е в *добри взаимоотношения* с Венера....Първият субдиспозитор е Сатурн...,вторият е Венера , а третия е Меркурий....Или това са управителите на деканати на знака Козирог. В моята карта Венера е в козирог при това не само под субдиспозиторството на Меркурий , а и анарета...29*12 мин....Притежавам качествата на Венера+Сатурн+Меркурий...Сложна компилация...Интерес на по-млади мъже и връзки с такива не ми липсват...На едно друго ниво обаче тази Венера е пречупена през призмата на един по-абстрактен ум , който ми дава възможността да осъзнавам ,че радостта , хармонията , любовта са дълбоко в мен....И тъй като Венера е на трон по дом във втори дом на картата ми това прави една истинска ценностна система , която много трудно може да бъде променена...Истински ценните и важни неща са изградени по начин , време и контакт с мене си...
Съзнателно или не козирога упражнява известна власт над другите и в този смисъл Венера в козирог умее да владее това...Но тя знае , че за да се случи е нужно да поеме риск за отговорност за всяка постъпка и действие.... ;) :)

« Последна редакция: Юли 06, 2011, 07:05:12 pm от Марая »

« Отговор #4 -: Юли 06, 2011, 07:26:13 pm »
Хаха, радвам се, че имам попадения! Но, тъй като съм начинаещ + моят поглед е в/у доста млади и все още не особено неосъзнати хора, може впечатленията ми да са малко повърхностни :Р Но все трябва да се почне от някъде :)

« Отговор #5 -: Юли 07, 2011, 01:40:06 am »
Дали съвпадът Венера/Сатурн (на трон) действа като Венера в Козирог?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Юли 07, 2011, 12:52:39 pm »

Коя от планетите е на трон?

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #7 -: Юли 07, 2011, 02:31:45 pm »
в моя случай си мисля, че малко са си объркали ролите - Венера работи като Сатурн, а Сатурн работи като Венера - възможно ли е това как мислите?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Юли 07, 2011, 02:39:17 pm »
в моя случай си мисля, че малко са си объркали ролите - Венера работи като Сатурн, а Сатурн работи като Венера - възможно ли е това как мислите?

Ако има рецепция , защо не? ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #9 -: Юли 07, 2011, 03:20:06 pm »

така де, до толкова са си оплели конците, че често не се знае кой кого, какво, как  ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #10 -: Юли 07, 2011, 03:32:00 pm »

така де, до толкова са си оплели конците, че често не се знае кой кого, какво, как  ::)

И все пак Сатурн си е сатурн....Каквото и да говорим.... ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #11 -: Юли 07, 2011, 03:56:11 pm »
за съжаление е така :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #12 -: Юли 07, 2011, 03:58:53 pm »
за съжаление е така :)

Предпочитам го пред Юпитер обаче... ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #13 -: Юли 07, 2011, 04:39:34 pm »
 ;D особено от кв. на Юпитер и Венера нали  :-*

наскоро пак се зачетох в подводни - обичайно квадратурите (някои) започват като тригон - с големи обещания, но в крайна сметка се стига до разочарование :(

« Отговор #14 -: Юли 07, 2011, 04:54:03 pm »

Коя от планетите е на трон?

Съвпадът е във Водолей и Сатурн е на трон :) + това управлява и АСЦ, дали Венера приема козирожките качества?