Здравей Гост

Отношенията родител - дете

• 11 Отговора
  • 3016 Прегледи
*

Неактивен tanya

• 917
Отношенията родител - дете
« -: Юли 06, 2011, 03:01:15 pm »
По какво съдим за тях? Планети в 4 и 10 дом, техните управители и аспекти към тях? Аспекти към Слънцето и Луната? Винаги ли твърдите аспекти на Сатурн към Светилата водят до трудни отношения между родителя и детето?

*

Неактивен Antena

• 1189
Re: Отношенията родител - дете
« Отговор #1 -: Юли 06, 2011, 03:11:18 pm »
може би и ретрограден сатурн в наталната карта, също е индикация за трудни отношения с някой от родителите. бих приела дори, че това е бащата.

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #2 -: Юли 06, 2011, 03:18:42 pm »
Аз съм с ретрогарден Сатурн, че и в опозиция на Слънцето, а бях много близка с баща ми. Познавам и други хора, които са с твърди аспекти на Сатурн към Слънцето и Луната, а нямат проблеми в отношенията си с родителите.  :o

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Юли 06, 2011, 03:36:10 pm »
Аз съм с ретрогарден Сатурн, че и в опозиция на Слънцето, а бях много близка с баща ми. Познавам и други хора, които са с твърди аспекти на Сатурн към Слънцето и Луната, а нямат проблеми в отношенията си с родителите.  :o

Това е интересно...По принцип твърдия аспект на Сатурн със светилата носи инфо за трудни отношения с родителите...

*

Romantica

« Отговор #4 -: Юли 08, 2011, 09:22:56 pm »
Никога не съм се разбирала с баща си...  От известно време ситуацията е повече от отвратителна, ние не разговаряме - мълчанието се редува с караници и обратно до безкрай... Непрекъснато от него чувам: обвинения, сравнения, подмятания, подигравки, недоволство, упреци и какво ли още не....
Знам, че не съм перфектна и правя непрестанно грешки...

Но какво толкова не харесва в мен (никога не съм го занимавала или разочаровала с нищо- нито в училище, нито в живота), та за 24-години един път не съм получила една добра дума, похвала, пък какво остава да ми каже, че се гордее с мен...

Поставям синастрията ни (той е отвън, аз вътре). Ще се радвам, ако споделите какви мислите или прости ми подскажете къде бъркам в комуникацията си с него?

Благодаря  :-*
« Последна редакция: Юли 14, 2011, 12:47:20 pm от Romantica »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Юли 08, 2011, 09:34:49 pm »
Romantika,

Баща ти е изключително интуитивен и с високо самочувствие за себе си...Всяка втора дума в него започва с аз И завършва с АЗ....
Наред с това , има доста трески за дялкане , защото е прекалено влюбен в себе си и не смята , че е оценен...Изисква много...,но има и своите страхове...Прекалено сложен е като характер..,трудности с майка си е имал...В рода ти е имало жена , с много силна вяра..,която му е причинила дискомфорт...Материална личност ли е? ::)

*

Romantica

« Отговор #6 -: Юли 08, 2011, 09:43:08 pm »
Марая, много ти благодаря!

Просто много тежко ми стана днес и реших да ви попитам къде бъркам...

Да, да точно такъв е, какъвто го описваш. За него много е важно и хорското мнение, има страшна вяра на хората... Непрекъснато има гости в нас... С баба ми (неговата майка) са родени на една дата --, но в различни месеци... За жената - не се сещам в момента...
« Последна редакция: Юли 14, 2011, 12:47:42 pm от Romantica »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Юли 08, 2011, 09:48:26 pm »
Марая, много ти благодаря!

Просто много тежко ми стана днес и реших да ви попитам къде бъркам...

Да, да точно такъв е, какъвто го описваш. За него много е важно и хорското мнение, има страшна вяра на хората... Непрекъснато има гости в нас... С баба ми (неговата майка) са родени на една дата 22, но в различни месеци... За жената - не се сещам в момента...

Това е далечна роднина, може и прабаба или сестра на прабаба....Спорове за имоти е възможно да е имало с тази жена някога...или с нейни близки...Струва ми се , че е и много ревнив...и към теб и към майка ти... ::)

*

Romantica

« Отговор #8 -: Юли 08, 2011, 09:58:38 pm »
Точна си както винаги :)
То и сега има спорове за наследствени къщи :'(, и да има намесена жена- на неговия 1 братовчед - снахата, която има способности и е баячка, но не знам дали има връзка с това...

То е ясно, че не мога да го променя. Мечтая само за една дума, нищо повече  :(

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #9 -: Юли 08, 2011, 10:09:08 pm »
Точна си както винаги :)
То и сега има спорове за наследствени къщи :'(, и да има намесена жена- на неговия 1 братовчед - снахата, която има способности и е баячка, но не знам дали има връзка с това...

То е ясно, че не мога да го променя. Мечтая само за една дума, нищо повече :(

Не е важно да съм точна в случая , по-важно е ТИ да разбереш , че този човек е твърде късно да се промени и ТИ ще чуеш тази дума , която искаш , едва когато той вече е в края на пътя си...Водата и въздуха са два елемента , които никога и по никакъв начин не могат да се допълнят...Водно слънце и въздушна луна...Да Венера е екзалтирана , но именно тя му създава огромните проблеми....Стила му на подход към теб е бил винаги спартански , но това ти е помогнало твърде много , за да не си от преобладаващото мнозинство...Аз имам един любим цитат на Чърчил :***Да се усъвършенстваш означава да се променяш***...Бъди по-гъвкава и го изненадвай по-често с различно поведение от очакваното.... :) ;)Приеми *безграничните* му изисквания за бъдещи твои успехи.... ;) И горе главата...Всичко ще бъде наред....

Да възможно е...
В момента тествам една моя синастрична техника и , ако излезе успешна...,ще ти искам данните на лични /на баща ти/...

*

Romantica

« Отговор #10 -: Юли 08, 2011, 10:21:07 pm »
Марая, благодаря МНОГО за всичко :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Юли 08, 2011, 10:28:49 pm »
Марая, благодаря МНОГО за всичко :-*