Здравей Гост

Асоциалност - избор или нещо друго

• 66 Отговора
  • 15746 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Асоциалност - избор или нещо друго
« Отговор #45 -: Юли 17, 2011, 02:45:45 pm »
нещо свързано със самовнушение? прекалено идеализиране? и не изявена агресия - към света изобщо

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #46 -: Юли 17, 2011, 02:55:16 pm »
коколино не го разчовръндикахме този хороскоп ти не даваш никакви жокери. Имам съмнения непотвърдени обаче за залитане в ориентацията. Но може и той да не го знае, познавам много такива неосъзнати леви.

Уау...кой това?  ::)

Искам да гледам..... ;D ;D ;D

« Отговор #47 -: Юли 17, 2011, 03:11:36 pm »
нещо свързано със самовнушение? прекалено идеализиране? и не изявена агресия - към света изобщо
Това за какво е нещо от картата ли имаш предвид, защото не изявената агресия или така наречените свити юмруци в джобовете също са признак на неосъзната лява ориентация.

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #48 -: Юли 17, 2011, 03:15:52 pm »
не мога да съм сигурна с ориентацията
но за самовнушението нептун и стелуима там - в стрелец, този човек сякаш си живее в един изграден от него свят :), а агресията и подтискането аспектите на марс

« Отговор #49 -: Юли 17, 2011, 03:21:14 pm »
А защо младежът е обект на обсъждане в тази тема, в какво се изразява асоциалното му поведение? Дотук бяха споделени само някои предположения за отношенията му с жените. Какво разбираме под асоциалност?

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #50 -: Юли 17, 2011, 03:23:41 pm »
А защо младежът е обект на обсъждане в тази тема, в какво се изразява асоциалното му поведение? Дотук бяха споделени само някои предположения за отношенията му с жените. Какво разбираме под асоциалност?

трудност да комуникира и да се вписва в определени среди (общество), а това според мен не е точно свързано с лявото :)
няма начин човек да се вписва във всички общества, но когато не може да се интегрира в нито едно (семейство, училище, познати, работа.........) това разбирам аз под антисоциален - а да и човек, който действа не както даденото общество е определило като норма

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #51 -: Юли 17, 2011, 03:41:14 pm »

Тъй като темата е асоциалност пуснах тази карта с уведомлоението, че въпросният й притежател има асоциално поведение по отношение на жените - освен майка му и сестра му, много рядко по някои и друг бегъл разговор с гаджето на негов приятел, той не комуникира и избягва всячески всички жени - еее, пропуснах че в работаа му се налага да комуникира с няколко, но те не са млади девойки в никакъв случай  ;D  ;D
           Като комуникиране и лични контакти с момчета е доста ограничен, затворен, свит в себе си
           Определено това се вписва в представите за асоциално поведение, макар и не тотална изолация

« Отговор #52 -: Юли 17, 2011, 03:52:05 pm »
Да, интересно, на пръв поглед не изглежда да е много свенлив и свит човек.
Този енергиен заряд все нанякъде трябва да избива, струва ми се... Да няма някаква форма на автоеротизъм при него, психологически да се е изместил фокусът?  :thinking:

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #53 -: Юли 17, 2011, 03:55:23 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=Zqau9H1Icn4&feature=related

Дали има компенсация някаква? ::)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #54 -: Юли 17, 2011, 03:56:59 pm »
Да, интересно, на пръв поглед не изглежда да е много свенлив и свит човек.
Този енергиен заряд все нанякъде трябва да избива, струва ми се... Да няма някаква форма на автоеротизъм при него, психологически да се е изместил фокусът?  :thinking:

Твърде вероятно да речем  ;D Лошото е наистина когато дадена енергия, в случая май не е никак слаба тази енергия не се разходва, а се акумулира  :( Какво ли следва  ::)
            Това за мен си е вид регресия с автоеротизма (както използва термина my'temptation), така че лошо :(

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #55 -: Юли 18, 2011, 01:35:40 am »
Все си мисля, че асоциалността се свързва и със силен Уран  ::) Границата между гениалността и лудостта е тънка, но и в двата случая, хората са трудно приети от обществото

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #56 -: Юли 18, 2011, 01:39:56 am »
Все си мисля, че асоциалността се свързва и със силен Уран  ::) Границата между гениалността и лудостта е тънка, но и в двата случая, хората са трудно приети от обществото

Защо мислиш така.... ::)?

Че Уран има пръстче- има...но все ми се струва , че е нещо друго... ::)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #57 -: Юли 18, 2011, 11:56:42 am »

Защото познавам доста хора със силен Уран и някак си, не се вписват в общоприетите норми на обществото  ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #58 -: Юли 18, 2011, 12:02:39 pm »

Защото познавам доста хора със силен Уран и някак си, не се вписват в общоприетите норми на обществото  ::)

Не се вписват заради обществото , което не ги приема...или заради факта , че те не приемат обществото.... ::)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #59 -: Юли 18, 2011, 12:24:09 pm »
         По-скоро тях не ги радва чак дотолкова обществото или все ше намерят нещо, което да не им харесва, да опонират и да имат свой си отявлен възглед върху му  8)