Здравей Гост

Интригант - даденост или житейски обстоятелства

• 27 Отговора
  • 6729 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Но смятам, че при човек, който винаги се стреми да злепостави, дискредитира и апострофира по някакъв начин колегите си, има заложена тенденция да се въвлича и в интриги.

Лили, без да искам ти затрих последния пост ;D ;D , щото исках да цитирам и не се усетих.... :'( :'(

Но за болта си абсолютно права....

Тъкмо се чудех що си ме редактирала в частта за колегата-клюкар.  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Тъкмо се чудех що си ме редактирала в частта за колегата-клюкар.  ;D

:'( :'( , върни го...докато се усетя и беше късно...Не е умишлено!

А, няма проблем.
Един т-квадрат с включени Луна, ретро Меркурий и Плутон коментирах.  8)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
А, няма проблем.
Един т-квадрат с включени Луна, ретро Меркурий и Плутон коментирах.  8)

Защо ли ми се струва , че Луна като участник в Тао...е *по-страшна* от всяка друга планета? ::)

Луна/Сатурн в съвпад е същата работа в интригите....И ако не дай си боже там е и някой възел...то ще се изяде докато не създаде интригата.... ???

При майка ми имаше такава конфигурация, при това около МС, но никога не се е занимавала с интриги.  За сметка на това винаги е била обект на такива, все на хората в устите... при мен се повтаря същото. Направи някому добро (услуга/жест), за да те намрази.  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
В крайна сметка слънцето е изява на всичко останало в картата , както и АСЦ, МЦ....
Вероятността въздушното слънце да е склонно на подобна проява за да балансира не е за изключване....

Аз също съм обект на интриги и не мога да разбера защо? ::)

*

Неактивен Nova

• 304
Гласувам с две ръце за рибите >:( Сега, когато го написах, веднага се сетих за 2 броя- мъжка и женска, които са много стойностни индивиди, обаче и без напън мога да си наброя още 10, всеки по своя начин интригант.Защо така?! Идея нямам :o

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Гласувам с две ръце за рибите >:( Сега, когато го написах, веднага се сетих за 2 броя- мъжка и женска, които са много стойностни индивиди, обаче и без напън мога да си наброя още 10, всеки по своя начин интригант.Защо така?! Идея нямам :o

Интересно ми е , имаш ли карти на интригантите? ::) И ако да, ще бъда задължена да ги видя.... :)

... дори най-редовно хората ми връчват разни компромати, с които буквално мога да спекулирам, но никога не ми се е случвало...

И аз съм на същия принцип  - не си позволявам да използвам споделеното фейс ту фейс срещу човека, ако в един момент се стигне до конфликт. Имам си изграден начин на действие в такива ситуации. Просто му предоставям възможност сам да се о*ере пред свидетели, за да няма начин да се отрече този факт. Е, то и свидетелите често се оказват слепи за очевидното или не им стиска да го признаят.  8)

Гласувам с две ръце за рибите >:(

Няма нищо по-страшно от една нереализирана, потисната или зависима Риба, за такива типове интригата често се оказва единственият начин да се докажат, да погалят егото си.

*

Неактивен Nova

• 304

Интересно ми е , имаш ли карти на интригантите? ::) И ако да, ще бъда задължена да ги видя.... :)
Бих могла да ти кача нещо, но не разполагам с час

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Нищо дай го без час... ;D Поне планетите ще знаем къде са... :P ;D