Здравей Гост

Прогресивната Луна в домовете

• 17 Отговора
  • 16126 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Прогресивната Луна в домовете
« -: Юни 20, 2011, 02:29:55 pm »
Конкретно и само домовете.... ;D

Re: Прогресивната Луна в домовете
« Отговор #1 -: Юни 22, 2011, 03:12:30 pm »
Аз съм супер шокирана от престоя на прогресивната си Луна в 4 дом. Очаквах някаква форма на семейно усещане за сигурност в къщи, дори желание за заседяване а то ???
Никога не съм предполагала, че ще се разведа именно в този период.  Още повече че и на Муньо пр. Луна е също в 4 дом.....
Къде го чукаш - къде се пука ...... :wink2:

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Юни 22, 2011, 03:15:49 pm »
Аз съм супер шокирана от престоя на прогресивната си Луна в 4 дом. Очаквах някаква форма на семейно усещане за сигурност в къщи, дори желание за заседяване а то ???
Никога не съм предполагала, че ще се разведа именно в този период.  Още повече че и на Муньо пр. Луна е също в 4 дом.....

Четвърти дом е край и начало...Напротив доста показателно е това..,за промяна в социалния статус...Нещо повече ос 4-10....
При Муньо има ли интересен аспект ПР.Луна? ::)

« Отговор #3 -: Юни 22, 2011, 03:20:31 pm »

Четвърти дом е край и начало...Напротив доста показателно е това..,за промяна в социалния статус...Нещо повече ос 4-10....

Имаше първо опозе на Уран - У на СЛВ- та взе че го стегна шапката, после съвпадна с Хирон и след това среща с адвокатката ми....

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #4 -: Юни 24, 2011, 07:21:35 pm »
Моята наскоро прогресира в 7 дом, след няколко месеца ще направи съвпад и с наталната и квадрат с Нептун. Засега не усещам някаква промяна, всичко е по старому, но те промените идват понякога и за 1 ден, та ще видим  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Юни 24, 2011, 07:23:09 pm »
Моята наскоро прогресира в 7 дом, след няколко месеца ще направи съвпад и с наталната и квадрат с Нептун. Засега не усещам някаква промяна, всичко е по старому, но те промените идват понякога и за 1 ден, та ще видим  ;D

А кой е последния аспект...на ПР. Луна? :)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #6 -: Юни 24, 2011, 07:37:34 pm »
Тригон със Слънцето и секстил с Марс - миналия месец, но нищо особено не се случи  :)

« Отговор #7 -: Юни 25, 2011, 12:27:10 pm »

Присъединявам се към мнението на Марая.
Престоят на прогр. Луна в 4 дом ще постави на фокус всички и всякакви въпроси, свързани със семейното огнище и домашното обкръжение, вкл. и собственост, имотни въпроси.
Освен това оста МС-ІС се свързва със статуса и позицията ни в обществото, така че има логика при транзити и прогресии през тези домове да има промяна в статуквото.

Когато прогресивната Луна ми направи съвпад с МС, нямаше издигане в работата, а точно обратното. Напуснах и се затворих вкъщи, минах на свободна практика. Защото тогава реших, че съм достигнала тавана на възможностите на работното си място и оттам нататък не предстои никакво развитие, никакъв напредък. Тогава ескалираха и проблемите вкъщи - прогресивната Луна на МС направи опозиция с наталния Марс на ИЦ, трябваше да се взема бързо и адекватно решение с оглед ситуацията.

Та такива ми ти работи с прогресивната Луна.  :)

« Отговор #8 -: Юни 25, 2011, 12:33:20 pm »
Интересно наистина ..

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #9 -: Юни 25, 2011, 10:03:01 pm »
Интересно наистина ..

Знаеш ли...,никога не бива да гледаш само единия дом...Транзита , както и престоя по прогресии маркира от къде ще бъде разпръсната светлината на фенера..ПР.Луна е фенер...

*

issidorra

« Отговор #10 -: Август 04, 2011, 04:52:55 pm »
Момичета, искам да попитам, дали секстилът като е аспект е от голямо значение, когато става въпрос за прогресивна Луна,според мен да, особено, ако този секстил е към упр. на АЦ, 8 и 12 дом, но искам да съм напълно сигурна.

*

Неактивен angy

• *
  • 18
« Отговор #11 -: Август 04, 2011, 09:09:31 pm »
Моята минава през 12 дом. При навлизането ми се случиха много неприятни неща. Сега го усещам като период, в който трябва да разчистя всички ненужни неща и хора от живота си. Който е преживял този транзит интересно ми е да сподели събития и преживявания.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #12 -: Август 04, 2011, 09:37:49 pm »
Момичета, искам да попитам, дали секстилът като е аспект е от голямо значение, когато става въпрос за прогресивна Луна,според мен да, особено, ако този секстил е към упр. на АЦ, 8 и 12 дом, но искам да съм напълно сигурна.

мисля, че всеки аспект е важен, но имай предвид, че при прогресиите се обръща внимание на точни аспекти с по-малки орбиси

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #13 -: Август 04, 2011, 10:44:03 pm »
 ::)
Как не можеш да кажеш откога е там? Върни датите и ще разбереш. Може би има някакво събитие по време на преминаването в 1-ви дом..

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #14 -: Август 05, 2011, 09:28:24 am »
         Натална в 6и + прогресивна в 6и съвпад 1,5градуса куспидата на дома  ::)