Здравей Гост

Успешни кариери - домове, знаци , аспекти

• 74 Отговора
  • 13867 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Успешни кариери - домове, знаци , аспекти
« Отговор #15 -: Юли 13, 2011, 09:35:36 pm »
          :)  :) Благодаря :) Да си призная доста се поозверих докато открия, че е на message  ;D Черпя опит и общувам значи с набор на моята млада млада майка :) :)

Има ли значение? ::) ;D Духа няма набор... :P ;D Той няма години..,възраст....

Давай тогава маминото.... ;D :-* :P...в теб има хляб...Ти ме провокира за една от последните теми.... ;D ;)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #16 -: Юли 13, 2011, 09:41:43 pm »
         А така, обичам поощряването и мерси за което  :-[ За духа си е ясно което, ама това с маминто няма да се съглася, всичко друго, но не и маминото при мен точно  ;D  ;D
         И понеже обичам да връщам жестта нека и аз да върна провокацийка лека с едно въпросче - предватително се изивнявам ако не е за тази тема поста :)
         Интересно ми е като съвсем начинаещ в сферата дали може да се разтълкува и аргументира сферата в общ план в която работя, както и статусът ми в професионалната и обществена йерархия :) :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #17 -: Юли 13, 2011, 09:46:48 pm »
         А така, обичам поощряването и мерси за което  :-[ За духа си е ясно което, ама това с маминто няма да се съглася, всичко друго, но не и маминото при мен точно  ;D  ;D
         И понеже обичам да връщам жестта нека и аз да върна провокацийка лека с едно въпросче - предватително се изивнявам ако не е за тази тема поста :)
         Интересно ми е като съвсем начинаещ в сферата дали може да се разтълкува и аргументира сферата в общ план в която работя, както и статусът ми в професионалната и обществена йерархия :) :)

Подаде...ръкавица...поех топката...Една лека игра на ...на Ръгби.... ;D ;D О.К.-Фитка сме....

Давай...говори...Страшно ме привлича провокацията....Предпоследното ми гадже беше на 23г....,ето я причината... ;D ;D ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #18 -: Юли 13, 2011, 09:51:57 pm »
         Еее, аз преди почти 4 годинки отминах с бърза скорост 23-ката, съответно отдавна и по-малките възрасти, но детето в мен винаги ще се включва, а на моменти си има и превес дори в дадени ситуации  ;D  ;D

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #19 -: Юли 13, 2011, 09:52:20 pm »
[quote статусът ми в професионалната и обществена йерархия :) :)
[/quote]

ако си на 20 години да говорим за професионална и обществена йерархия е малко наивно и самонадеяно  ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #20 -: Юли 13, 2011, 09:54:42 pm »
          За да няма недоразумения Антена, въпреки че смятам от солара ми всеки един от вас специално, веднага може да си направи изводите за възрастта ми, все пак нека опоменем точно 25.08.1984г :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #21 -: Юли 13, 2011, 09:58:03 pm »
         Еее, аз преди почти 4 годинки отминах с бърза скорост 23-ката, съответно отдавна и по-малките възрасти, но детето в мен винаги ще се включва, а на моменти си има и превес дори в дадени ситуации  ;D  ;D

Ако детето умре...индивида е мъртав.... ;) ;D...Мутабелните знаци са онези знаци , които носят младежкия дух и желанието за промяна...Те са флексабилни , подвижни и бързи...никога не се задържат на едно място...Да, от картата разбрах , че си на 26...Красива възраст-младостта не е порок...,и старостта не е наказание...Въпрос на гледна точка... :P ;) ;D
И сега остава и да празнуваш имен ден на моя рожден ден...хавата е пълна... ;D ;D ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #22 -: Юли 13, 2011, 09:58:53 pm »
         точно 20:20ч, нериктифицирано обаче, но имам доверие, че е точно :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #23 -: Юли 13, 2011, 10:00:47 pm »
         Марая, на 21-ви май ми е именият ден - Костадин се казвам :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #24 -: Юли 13, 2011, 10:02:13 pm »
         точно 20:20ч, нериктифицирано обаче, но имам доверие, че е точно :)

Готов ли си да споделяш?  Имаш ли АДРЕНАЛИН....Мога да направя ректификацията.... ;D Просто так...,без нищо.... ;)

http://www.youtube.com/watch?v=JgO9-ss-PTw

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #25 -: Юли 13, 2011, 10:05:47 pm »
         Аз никога не съм се притеснявал от споделяне, нито смущавал  :) Имам твърдо мнение по повод събития за които вярвам (макар и силна дума да е) на хора от най-близкия ми кръг, в случая визирам майка ми и приближения на семейството ми чичко доктор, който е имал пръст в това, и буквално и преносно  ;D  ;D 

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #26 -: Юли 13, 2011, 10:06:53 pm »
         Марая, на 21-ви май ми е именият ден - Костадин се казвам :)

Миии..,това е супер име...и невероятен празник..СВ.СВ. КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА...покровителстват семейното огнище....и ден на нестинарите..,ако не ме лъже паметта...Приятно ми е...Казвам се Марая.... ;D Просто Марая...достатъчно.... ::) , на този етап... :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #27 -: Юли 13, 2011, 10:08:21 pm »
         Аз никога не съм се притеснявал от споделяне, нито смущавал  :) Имам твърдо мнение по повод събития за които вярвам (макар и силна дума да е) на хора от най-близкия ми кръг, в случая визирам майка ми и приближения на семейството ми чичко доктор, който е имал пръст в това, и буквално и преносно  ;D  ;D

Тук или на лични...,само ако искаш ти! :)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #28 -: Юли 13, 2011, 10:09:36 pm »
от това което казваш, без да съм гледала картата ти мога да кажа, че си амбициозен, систематичен и подреден, от типа хора на които им липсва артистичен размах, но които биха искали да са артисти :)
нищо лично казвам го само от съвсем бегли наблюдения.

а иначе не зная дали се занимаваш с фолософия, по скоро - не. мисля че се опитваш да имаш някакъв собсвен бизнес, имаш връзка между 6 -10 домове и затова смятам, че по-скоро искаш да си независим в работата си.
работата ти свързана ли е с пътувания?  :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #29 -: Юли 13, 2011, 10:11:43 pm »
         Ако не е разбира се проблем за темата тук ми е по-комфортно :0 Да, покровителства и е ден за празненства на нестинарите 21.05. :) Даже миналата година се престраших да се поопаря из Странджанския регион с няколко препускания из жарта в такт с дуайените в областта - в началото доминантно и с тежка бавна походка, .... но само за 4-5- сек  ;D  ;D  ;D