Здравей Гост

Успешни кариери - домове, знаци , аспекти

• 74 Отговора
  • 13897 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Успешни кариери - домове, знаци , аспекти
« Отговор #30 -: Юли 13, 2011, 10:17:49 pm »
         Ако не е разбира се проблем за темата тук ми е по-комфортно :0 Да, покровителства и е ден за празненства на нестинарите 21.05. :) Даже миналата година се престраших да се поопаря из Странджанския регион с няколко препускания из жарта в такт с дуайените в областта - в началото доминантно и с тежка бавна походка, .... но само за 4-5- сек  ;D  ;D  ;D

Да стъпиш в огъня....поличба за здраве.... :) ;)...и още нещо....да усетиш как електрическата нишка на Уран електрезира...съзнанието , връзката с Висшето АЗ...,как определени параметри в съзнанието ти разширяват степента на съзнанието....Това е една нова опитност....Струва си!
Готов ли си за списъка с въпроси? :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #31 -: Юли 13, 2011, 10:20:35 pm »
         Топло, Антена, много топло :) :) В първото ти изречение сериозно напипваш почвата в основни линии, за артистичния размах е на кантар работата или по-скоро "има-няма", нормално бих казал като първосигнални впечатления на човек, който има опит и обострен нюх може би към поведение и  изказване на непознати, без да те познавам  ;D 
         Занимавам се с философия като спорт просто, може да си го имам и по рождение де  ;D  ;D
         Иначе,  и с малко жокер в случая - работя в дадена фирма основно да речем, както и за себе си в на 70% в същата или сходна сфера  8)  ;D
« Последна редакция: Юли 13, 2011, 10:22:09 pm от kokolino »

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #32 -: Юли 13, 2011, 10:24:11 pm »
         Йеп, разбира се че съм готов Марая с единствената уговорка, че не знам доколко часа ще успея да се задържа без да заспя пред машинката  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #33 -: Юли 13, 2011, 10:26:49 pm »
         Йеп, разбира се че съм готов Марая с единствената уговорка, че не знам доколко часа ще успея да се задържа без да заспя пред машинката  :)

Ако искаш...спинкай...Утре ще намериш списък с въпроси...Стига да искаш....

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #34 -: Юли 13, 2011, 10:28:37 pm »
         След може би 1ч бих заспал, ако разбира се няма проблем от страна на един оператор при мен и... моментните въжделения и просветления на половинката ми  ;D Дотогава ме влече да съм тук, стига да си имам компания  :P

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #35 -: Юли 13, 2011, 10:29:06 pm »
да, пропуснах да кажа, че не ти липсва и самочувствие :)
това доста помага за така наречения успех. трябва първо ти да си повярваш, за да ти повярват и другите. :)

добре, аз залагам на следното - търговия с медицинска апаратура :)) адски конкретно, като предположение, но това ми хрумна :)

и другото ми предположение е, че си започнал работа в някаква фирма и после след известно време си решил, че би могъл ти лично да го правиш и по-добре това, и си започнал ако не съвсем същото, то поне нещо много близко и сходно. един вид конкуренция на фирмата за която работиш :))
 ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #36 -: Юли 13, 2011, 10:32:48 pm »
         Самочуствието винаги е необходимо за всеки, зависи в какви граници, но не винаги мегаломанията е хубава :) :) Аз лично нямам зле, ама много зле аспектиран Юпитер, така че не се причислявам към мегаломаните в сериозна форма  :) Искам да чуя първо астрологичната ти обосновка за предположението ти, после ще споделя :)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #37 -: Юли 13, 2011, 10:35:56 pm »
ако има нещо вярно в това което казвам, ще кажа и астрологичната ми обосновка.
« Последна редакция: Юли 14, 2011, 12:17:50 am от Antena »

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #38 -: Юли 13, 2011, 10:36:35 pm »
         Междувременно сще си разсъждавам на глас пред вас - този мой Нептун дали ще да е силен или не, интересно ми е, аз имам своето аматьорско и философско виждане, но бих искал да ви чуя :) :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #39 -: Юли 13, 2011, 10:38:11 pm »
         Антена, приеми че по-скоро трябва в случая конкретика не толкова интуиция, може би този път тя ти изневерява  ::)  ::)   ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #40 -: Юли 13, 2011, 10:39:32 pm »
         След може би 1ч бих заспал, ако разбира се няма проблем от страна на един оператор при мен и... моментните въжделения и просветления на половинката ми  ;D Дотогава ме влече да съм тук, стига да си имам компания  :P

Започваме ли? :P ;D

Казарма...бил ли си? Дата...година , месец , ден....
имаш ли операции...и ако ДА...какви?Дата, година, месец ,ден....
Кредити...теглил ли си....и пак дата , година , месец, ден...

Ако си спомняш? ::)

А по въпроса с *влече*...,знам ли?! ;D Да не осъмнеш.... :P ;D

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #41 -: Юли 13, 2011, 10:39:56 pm »
защо питаш за нептун? аз бих поглендала юпитер за това, но щях да ти казвам, че така или иначе и нептун и юпитер са ти ретро.. 
имат и положителни аспекти, но не бих пренебрегнала това ретро положение.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #42 -: Юли 13, 2011, 10:43:56 pm »
         Отзад напред в мой стил - когато ме влече като всеки един разбира се бих казал, че може човек и да осъмне, няма лошо :)
         Не - кредити никога не съм теглил, макар и да предстоят да речем в близко бъдеще подобни кредитни манипулации  ;D
         Имам една операция - киста на опашката - 2005-а, ноември ако не се лъжа
         Не - не съм ходил в казарма понеже влезнах да следвам, след това беше премахната с нов закон задължителната военна служба за моя и следващите набори ако не се съм в заблуда, иначе бях разпределен за гвареец да набивам там краци  ;D  ;D  ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #43 -: Юли 13, 2011, 10:55:58 pm »
         Питам за Нептун понеже имам спорни за себе си възгледи, Антена :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #44 -: Юли 13, 2011, 10:57:24 pm »
         Отзад напред в мой стил - когато ме влече като всеки един разбира се бих казал, че може човек и да осъмне, няма лошо :)
         Не - кредити никога не съм теглил, макар и да предстоят да речем в близко бъдеще подобни кредитни манипулации  ;D
         Имам една операция - киста на опашката - 2005-а, ноември ако не се лъжа
         Не - не съм ходил в казарма понеже влезнах да следвам, след това беше премахната с нов закон задължителната военна служба за моя и следващите набори ако не се съм в заблуда, иначе бях разпределен за гвареец да набивам там краци  ;D  ;D  ;D

Бизнес...-начало и старт на фирма...пак дата ден, час
Съдружници....дата ден час
Регистрация...дата ден час ;D :P