Здравей Гост

Успешни кариери - домове, знаци , аспекти

• 74 Отговора
  • 13919 Прегледи
*

Неактивен kokolino

• 1019
Re: Успешни кариери - домове, знаци , аспекти
« Отговор #45 -: Юли 13, 2011, 10:59:32 pm »
         Марая, утре сутрин ще ти пратя на лична точните данни на регистрация на фирмата в която вече нямам дялово участие за радост  ;D
         Иначе на частно работя по друг начин да речем за определен кръг  ::)  ::)  ::)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #46 -: Юли 13, 2011, 11:09:51 pm »
         Питам за Нептун понеже имам спорни за себе си възгледи, Антена :)

ок, аз споменавам и юпитер, понеже все пак той управлява МЦ- то ти и начина по който се представяш в обществото.
и нептун и юпитер са ти в 10-ти.
но по-подробно некст тайм..
« Последна редакция: Юли 14, 2011, 12:16:30 am от Antena »

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #47 -: Юли 13, 2011, 11:25:25 pm »
         Не го приемай така моля те, но естествено че ще уважа искането на моя бивш съдръжник за по-малко инфо доколкото е възможно в пространството, макакр и да не сме в хепи отношения науадейс  с него ;D  ;D  ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #48 -: Юли 13, 2011, 11:29:05 pm »
         Антена, с нетърпение отрковено ще чакам некст тайм относно разсъжденията ти :) :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #49 -: Юли 14, 2011, 08:50:20 am »
леле колко сте се разписали,

Марайче,знаеш (то кой не знае де), че темите свързани с кариера, пари и ъъ работа лично ме интересуват
още повече съм в период на един вид трансформация - вярно понякога се чувствам като момиченце с плитки, загубило се в голям град от небостъргачи, може би заради г-н Сатурн, никак не е лесно да намериш себе си :)
странно, защото уп. на 10-ти ми е в 5-ти, но пък от друга страна май Сатурн ми се води гокленов? и един високо поставен марс - в знака на счетоводството (винаги съм се учудвала как без необходимото образование с лекота се оправям в океана с документи - усещам точно кой закон ми трябва, къде да потърся, кое приложение... )
подобно на сверите свързани с чувствата и тук все пак гледам целия си живот и колкото повече се взирам толкова повече се чудя какво ми липсва. опит може би. реално винаги съм предприемала нещо да си изкарам странични доходи - смешни, но с оглед години мисля, че са били доста креативни.
за да се посмеете
спомням си един от първите ми "бизнеси" беше писане и продаване на медицински бележки в училище. Тъй като дете не бях с завидно здраве имах достъп до почти всякакви медицински кабинети, бях си направила и тефтерче, в което си записвах диагнози и колко дни се дават за тях - не пишех винаги ОВИ  ;D. Карах другите деца да си пишат - от мен само листчето с печат и диагноза (явно съм се досетила, че глупаво всички бележки да са с един и същи почерк, а и моят е доста специфичен.... малко калиграфски и трудно се обърква)
сетих се и друг случай - на времето често посещавах едномесечни санаториуми в хисаря - бъбреци, сатурн какво да кажа, тъпо е че май разрушиха всичко това, а колкото и да е гадничко да си далече от мама и тате това лечение се оказа доста успешно не само за мига, ами и в последствие някак си обучава децата как сами да се грижат за своето слабо място (когато забременях доктора ми направо настръхна, че ще има работа около мен, ама на никакви проблеми). Освен всичко до тук казано тези места са си сериозно училище по оцеляване - децата дори и за месец, когато са извън семейството са съвсем други. Нямат задръжки, проявява се злоба - абе държат се като едни малки зрели хора. Тъй като винаги съм била капризна по отношение храна и най-вече нейния вид рядко ядях в стола - вече беше започнала една от многото кризи "картофи и ориз - това е нашия девиз" и държавата не отпускаше големи субсидии, не ми харесваше храната въпреки, че се водеше диетична с оглед заболяванията. Редовно си пазарувах от града, когато ни водеха на разходки. Често обаче финансите рано, рано привършваха - все пак се досещате, че мама и тате не могат да идват всяка седмица, а и мисля, че не даваха. Тогава пък търгувах с някакви стихчета, римички - предназначени за попълване на лексикони - помните ли ги? 
но както и да е. надявам се че се забавлявате както и аз :) чудя се кое сега е попрекалило меркурия - може би задръжките на Сатурн? според вас има ли опция точно този Сатурн да помогне (ако изобщо говорим за помощ) след като се завърне? Все пак като смятам на ум, през тези години тр. Сатурн е минавал през всички лични планети :) на 15 е бил на десц.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #50 -: Юли 14, 2011, 01:40:40 pm »
От позицията на опита ти казвам , че без Сатурн нищо не се случва....

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #51 -: Юли 16, 2011, 10:54:22 pm »
         Аз предлагам да поговорим за успели банкери и счетоводители, техните карти, какво трябва да е налице за афинитет към тези сфери, за успешна реализация, както и по-сериозно влияние в цялата сфера на даденото ниво да окаже съответната личност  :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #52 -: Юли 17, 2011, 01:25:20 pm »
пфуу току що фалирах  ;D ;D ;D ;D на една игра, но пък съм на 1-во място хаха  :85:

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #53 -: Юли 17, 2011, 01:28:30 pm »
пфуу току що фалирах  ;D ;D ;D ;D на една игра, но пък съм на 1-во място хаха  :85:

А на мен винаги ми е вървяло на Монополи и в масата от случаи печелих играта  :-[

Интересно дали според вас силното его, сериозно изпъкващият 1ви дом е в основата на това за успешност в счетоводния и банкерски занаят  ::) ?
            Или други са по-сериозните фактори ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #54 -: Юли 17, 2011, 01:40:11 pm »

А на мен винаги ми е вървяло на Монополи и в масата от случаи печелих играта  :-[

Интересно дали според вас силното его, сериозно изпъкващият 1ви дом е в основата на това за успешност в счетоводния и банкерски занаят  ::) ?
            Или други са по-сериозните фактори ::)

на монополи е лесно :))) там и баба знае стратегията каква е
а не знам, май си трябва и втори и 11 дом :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #55 -: Юли 17, 2011, 01:48:38 pm »
         А по-странното е, че ми вървеше доста в ученическите години на комар  ??? А смятам, че нямам подобни индикации в натала  :o

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #56 -: Юли 17, 2011, 01:51:09 pm »
         А по-странното е, че ми вървеше доста в ученическите години на комар  ??? А смятам, че нямам подобни индикации в натала  :o
възможно е, но аз съм привърженик на "да си направим късмета" :(

хаха иначе е гадно още на първата обиколка да си родиш бебета хаха  ;D ;D ;D :slaugh:

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #57 -: Юли 17, 2011, 01:58:33 pm »
         Май на ефирната фея горещините й оказват някакво влияние, знам ли  :85:

« Последна редакция: Септември 24, 2013, 05:51:57 pm от kokolino »

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #58 -: Юли 17, 2011, 02:21:35 pm »
         Според мен връзката по оста 2ри-8ми е доста сериозна, особено с положението на управителя на 2ри в 7ми в съвпад с Юпитер, а управителя на 8ми - Сатурн на куспидата на 6ти в тригон към 2ри и секстил към 8ми  :) А Венера в 8ми във Водолей като че ли обича и повечко да получава, в положителен аспект към Уран  ;D Според мен бъдещият съпруг тук също ще играе сериозна роля  ;D  ;D
         А за 10-и и банкерството  какво да кажем??  :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #59 -: Юли 17, 2011, 02:25:34 pm »
това е карта на жена?
няма лошо да се получава защо не? мисля, че има добра връзка с 10 и 7-ми, възможно е да има нещо свързано с банкерство