Прекрасният ни кръщелник Алекс
Местожителство:
Варна
Re: Формулата мента, пилета,микроби и коктейли надалече ще отблъсне нежелани лели 64
« #185 Четв., 23 Юни 2011, 12:10 »
Цитат на: Hope Stevenson в Четв., 23 Юни 2011, 12:01
Кали_тод, това е наистина много странно изразяваща се жена, подсетих се, че имам лична астроложка, на която отдавна не съм звъняла, ще взема да й се обадя да я подпитам, беше ми казала януари месец, че тази година април и октомври ще са ми плодовитите месеци, но не пречи пак да я понатисна да каже. Тя обаче със сигурност не говори така!
Да,наистина е много странен начина на изказване...Нищо не схващам и си помислих,че това са някакви термини,които се използват в астрологията и просто аз не ги разбирам! Мъжете...жените...и ние понякога сме жени... Замислих се,да не би Марая да е мъж,но пък видях,че е получила предложение за брак от бившия си съпруг и имат две деца...
Би ми било интересно,какво мисли твоята астроложка по въпроса за тези несвързани изказвания!
А иначе крайният резултат е ясен и отговора е формулиран точно(слава Богу)!И карта ми е направила жената,качила я е в сайта...
Явно нещо аз пропускам...
#179 Четв., 23 Юни 2011, 11:52 »
Първо да се овъргалям в прашеца:
А сега да ви споделя...Вижте какъв отговор получих от онзи астросайт:
Цитат на: Марая в Юни 22, 2011, 09:18:49 pm
"Омръзна ми от лични съобщения.... Сутринта го получих в другия сайт...на лични...и мисля..,че темата е трепач...Сатурн е във везни...жените искат сигурност и стабилност...,но не знаят , че с едно дете...е невъзможно да бъде получена..,коойто иска да сложи карта...Аз съм очаквала много неща...,но това..., това което днес ми се случи днес ..... ми е в повече...
Божееее...,божеее, боже....
Абе кви са тея мъже...бе братче...,като им отгледаш децата и искат после да ги догледаш... "
Цитат на :Kali_tod от днес:
"Много съжалявам,ако съм досадила!
Наистина не знам как да си направя карта и да я кача тук ,заради което разбира се,не се учудвам,че не може да получа отговор на въпроса си,но наистина не разбирам,какво общо имат тук мъжете и тяхната психология.
Нещо пропускам ли?Обяснете ми!"
Цитат на Марая от днес:
"Няма проблем! Ще я направим картата и ще я качим...
Общото е , че и ние понякога сме жени... "
Пак се... Явно не са искали да ме обидят или отрежат хората,а просто наистина говорят на език,който ние не разбираме!Важното е,че после е постнала това:
"И моя отговор е ДА...,ще имаш дете..Вероятността да се случи е доста голяма...може би другото лято по това време вече ще е факт. "
Колкото и да не вярваш - все пак хубаво ти става от лъча надежда!
« Последна редакция: Четв., 23 Юни 2011, 12:04 от Kali_tod » Информирай модератор